"Турция представя...": "Морска звезда" (Deniz Yıldızı) и "Любов" (A.S.K)

Предстои да разгледаме нова порция сериали, които в момента се излъчват в Турция. В новото издание от "Турция представя..." ще разгледаме младежката продукция "Морска звезда" (Deniz Yıldızı) и новата турска драматична сага - "Любов" (A.S.K).

"Морска звезда" (Deniz Yıldızı) се завърна тази есен в ефира на FOX с нов сезон. Може би всеки заклет фен на турските сериали помни "Морска звезда", която до преди две-три се въртеше в следобедните часове по БТВ, превръщайки се дори в една от най-харесваните тийн продукции, излъчвани някога у нас. Това определено е един от многосерийните и многосезонни сериали в Турция. Епизодите му към този момент наброяват 850 оригинални, като през юни тази година бе излъчен последния за сезона 843 епизод, а от септември се завърна с нов, започвайки от 844 епизод. Героите в сериала също все още продължават да се снимат, а някой от тях са Гюнеш Емир, Корай Еркьок, Серхат Налбантоолу, Мелтем Байток и Башак Акбай. За съжаление, зрителите в България няма да видят продължението на "Морска звезда", може би главна причина, за което са многото серии и трудното им дублиране и превеждане при закупуване.

"Любов" (A.S.K) е може би най-силният проект за този сезон на Kanal D, който тази седмица направи своята премиера в Турция. Поредицата разказва за приятелството и любовта, и кара човек да се запита кое от двете е по-важно. "Любов" стартира доста силно, като се превърна в най-гледаният сериал на Kanal D. И ненапразно... Все пак рекламата му се въртя почти два месеца, набра доста голяма популярност, а в него участват известни, обсъждани и харесвани лица. Хазал Кая ("Ангел-пазител", "Забраненият плод" и "Огледален свят") е главната героиня в любовния триъгълник между Аслъ Тандоан ("Мелодията на сърцето" и "Щастливи заедно") и Хакан Курташ ("Езел"). Небахат Чехре ("Забраненият плод", "Великолепният век" и "Късчета живот" също сред имената, изиграващи ключови роли в гарантирано успешната продукция.

Е, това беше от "Турция представя..." за днес! Издания от рубриката вече бъдат публикувани тогава, когато в Турция стартират нови продукции или сезони на стари такива. Можете да я очаквате по всяко едно време, за това не спирайте да следите блога!

4 коментара:

desislavavasileva каза...

Za ASK da vi kaja Asli Tandogan igrae rolqta na bolna ot tejka bolest v seriala a Hazal nauchava I e raztroena ot tozi fakt a gadjeto na Hazal shte se vlubi I v dvete I shte go ujenqt za Asli

Анонимен каза...

Едно и също значи!
В турските сериали ако няма болен от най-лоша болест, значи гледаме документален филм!

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте, Desinta,
Благодарим Ви за уточнението, определено сериала ще бъде много интересен, но за жалост скоро у нас няма да го видим. Иначе, Аслъ и Хазал са страхотни, за първи път ще ги видим в битка за любов.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Обикновенно такъв вид сюжет, в който някой герой е болен от някаква болест, засилват драмата и може би интереса към сериала. Разбира се, със сигурност има сериали, в които болестите липсват.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Като чета какво се пише тук ,отговарям така,определено не искам да гледам болести,достатъчно е,че си ги имаме в реалния живот,там тия брадясалите да ми се правят на палячовци,еми достатъчно е,че реват и се колят,за една глава кромид в небуквалния смисъл.И хич не ме вълнува,какво представят турците,като свой сериали,или по-скоро псевдо сериали.И скоро да не видим тия 2 сериала няма какво да изгубим,то си ги имаме достатъчно болести и суполи по Диема и Бтв :Д

Предоставено от Blogger.