"Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) продължава с ново разписание, Novella - нов канал за сериали и теленовели

През следващата седмица отново предстоят някои промени в ефира на БТВ. В по-долните редове ще можете да прочетете информация за "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum) и новият канал за сериали и теленовели - Novella, или по-познат като БТВ Голд...

Въпреки, че преди дни бе обявен старта на новото интерактивно предаване - "Vox Populi", то днес излезе информация, че старта на предаването с водещ Ани Салич се отлага за неясен период от време. "Vox Populi" трябваше да започне на 19-ти септември (четвъртък), с двучасова премиера от 20.00 до 22.00 часа, което в последствие се промени. Въпреки това обаче, за радост на феновете на най-гледаният турски сериал в момента у нас - "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum), хитовата поредица продължава своето излъчване. Турският хит, който е с участието на Хазал Кая и Чаатай Улусой ще се излъчва вече всеки четвъртък, считано от 19-ти септември (четвъртък). БТВ ще предлага по два епизода от последните епизоди на продукцията, първият от които ще започва точно в 20.00 часа и ще приключва в 21.00 часа, след което започва и втория епизод (от 21.00 часа до 22.00 часа), само в ефира на БТВ.


Считано от 16-ти септември (понеделник), в ефира на БТВ се завъртат и две късни премиерни заглавия - "Убийство" (The Killing) и "Цялата истина" (The Whole Thurt). Първият ще се излъчва всяка делнична вечер, започвайки точно в 00.00 часа веднага след "Голата истина" и приключвайки точно в 01.00 часа. "Цялата истина" също стартира от 16-ти септември (понеделник), започвайки точно в 01.00 часа, веднага след "Убийство" и ще приключва в 02.00 часа. "Убийство" ще замести приключващия днес (13-ти септември) сериал "Изкуплението на Грейс", като сериала се състои от 3 сезона и общо 38 епизода. "Цялата истина" ще замести приключващия също днес "Посетители", състоящ от един сезон и 13 епизода. 



Приключваме с новината за старта на най-новия канал за сериали и теленовели у нас - Novella, или по-познат под името БТВ Голд. Novella e новият канал от семейството на bTV Media Group, като по него се очаква да се излъчват само и единствено сериали и теленовели, сред които повторения и премиери. Ще продължим да ви държим в течение около старта на новия канал, като на Вас ви остава само да ни следите.

12 коментара:

Анонимен каза...

Защо винаги се хвалите с тази посещаемост сутрин? Еми естествено, че сутрин може да имате повече. Хвалете се поне следобед да стане, ама не - Теленовелас Новини ви минаха вече и без това. Още малко и ТВ енд Хоби ще ви минат. Малко им остана. Жалки сте с това хвалене

Анонимен каза...

И не отговаряйте когато ви отърва - отговорете на тези коментари - посещаемостта ви е двойно по-ниска от тази на Теленовелас Новини, днес незнам какво стана, но дори ТВ енд хоби се доближиха до вас - кажете си мнението и кажете защо се хвалите все

Анонимен каза...

Колко денонощия ще пишете една кратка статия. Даже и най-бавните - Теленовелас Новини я написаха, още вчера. Уж искате да сте винаги първи пък.....

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Както виждате, не сме единствените, които се хвалят, а и по този начин държим читателите си в течение на обстоятелствата около рейтинга. Почти половин ден СЕРИАЛИ в България беше лидер сред другите блогове, но след това бяхме минати. Въпреки това, сме длъжни да Ви съобщим за рейтингите, а разбира се, Вие само това чакате за да се заядете. Но в случая и Вие сте жалки с тези Ваши непрестанни мрънкания за всичко. Като не Ви харесва да се рекламираме, защо четете това, което пишем отстрани. Напълно свободно можете да го подмините. Смятаме, че не е проблем.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Смямтаме, че вече отговорихме на Вашия въпрос по-горе. А и не сме длъжни да сме по цял ден пред компютъра, за да Ви отговаряме непрестанно. Както виждате, съобщението е премахнато, така че, няма нужда да мрънкате вече! Ще продължаваме да Ви държим в течение винаги, когато сме лидери, а който не иска, да не чете!
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Статията вече е написана. Не бяхме активни и за това не успяхме да я напишем. Хайде да престанете вече, а?
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Към първи коментар:Защо пък да не се хвалят.Нека се хвалят,щом има със какво.Те наистина са си супер.Да са живи и здрави.

Анонимен каза...

"Както виждате, не сме единствените, които се хвалят" - но другите имат за какво да се хвалят. Ако и Вие наистина бяхте минали Теленовелас да се бяхте похвалили, а кога сте виждали ТВ енд Хоби с 1000 посещения, те имат за какво да са похвалят, а вие само си измисляте. Много харесвам блога ви и ако наистина сте първи цял ден ще ви похваля, но...

Cvetelina Markovska каза...

като гледам, само те и ТВ и Хоби се хвалят. специално Теленовелас Новини имаше рекордна посещаемост от години насам, но никой нищо не писа за това. не сте прави!

Анонимен каза...

Здравейте! Искам да ви благодаря за всичко, което правите! Благодарение на вас, зрителите научават най-новите новини около сериалите. Много дразнещо е когато по телевизиите се върти една реклама на някакъв нов сериал и накрая казват:Скоро! Но,благодарение на вас, ние научаваме кога е това "скоро" много преди всички останали! Отново едно сърдечно благодаря!

Сериали в България каза...

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим за чудесните думи! Хората, които оценяват труда ни, се броят на пръсти. Вие явно сте от тях. Отново ви благодарим!
Леки и успешни дни!

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Никога нищо не сме си измисляли, бъдете сигурни в това. Статистиката на Tyxo е напълно вярна, невъзможно е да бъде променена. Посещенията, които виждате, са напълно верни, уверяваме ви. И хайде да спрем вече с този спор кой трябвало да се рекламира и кой не! Става ли?
Леки и успешни дни!

До 7-ми коментар:
Здравейте, Цветелина,
Всеки блог има право да се хвали за каквото и да е. Лично вчера СЕРИАЛИ в Бълагрия беше лидер почти половин ден, за това се похвалихме, какво лошо има в това не разбираме?
Леки и успешни дни!

До 8-ми коментар:
здравейте,
Най-после един хуваб коментар след толкова много време. Благодарим ви много за милите думи! Определено Вие сте един от тези читатели, които поне малко оценяват труда ни и се поставят на наше място за да видят всъщност колко ни е трудно. СЕРИАЛИ в България ще продължава да ви информира за всичко ново около телевизионния ефир, а и не забравяйте за новите ни рубрики. Въпреки нападките, няма да се дадем толкова лесно. Благодарим ви, че сте нас и благодарим на тези, които не спират да ни подкрепят!
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Здравейте! Много харесва вашия блог. Може ли обаче да направите една графика кекто Теленовелас новини за рубриките, защото не им зная разписанието и мн се бъркам.

Анонимен каза...

Hello! I am from China. I really like your blog. It's very important to know Bulgarian, but it's very difficult... However, I use Google Translete but I can't understand words like Огледален. Can you write the publications in English.... Thank you for the answer...

Анонимен каза...

здравейте
искам да поздравя екипа на този чудесен блог радвам се че ви има защото така ни информирате за всичко свързано с нашите любими серияли
с нетърпение ще очакваме стартирването на новия канал БТВ Голд защото съм сигурна че ще ни зарадва с хубави теленовели

Предоставено от Blogger.