"Турция представя...": четвърти сезон на "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и новият сериал "Чучулигата" (Çalıkuşu)

Новите сериали в Турция продължават да бъдат обявявани, наред с новите не по-малко успешни сезони.
Освен българските телевизии, които вече са готови с есенната си програма, южната ни съседка също усилено се подготвя новия сезон. В днешното трето издание на рубриката "Турция представя..." ще видим предстоящият последен сезон на "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и новата хитова продукция "Чучулигата" (Çalıkuşu).

"Великолепният век" (Мuhteşem Yüzyıl)
От тази есен стартира последния четвърти сезон на най-гледаната турска продукция на StarTV - "Великолепният век". Новият сезон вече върти усилено своята реклама, като той ще бъде озаглавен "Борбата между принцовете". Премиерните серии стартират на 18 септември (сряда), в 20.00 часа по StarTV, като нов епизод ще има всяка сряда. В последния четвърти сезон на историческата сага, в ролята на Хюрем ще влезе Вахиде Гьордюм ("Огледален свят", "Да върнеш времето назад", "Любов извън закона"), която видяхме и в последната сцена на трети сезон. Тя ще замести досегашната актриса, изпълняваща ролята на султанката - Мерием Узерли, която обяви, че напуска сериала. Въпреки недоволството на зрителите точно Вахиде Гьордюм да бъде новата Хюрем, продуцентите решиха, че до края на сериала, Хюрем ще бъде играна точно от нея. В четвъртия финален сезон, зрителите и феновете на сериала ще видят смъртта на принцовете, изиграни от Енгин Йозтюрк, който гледахме в "Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne) и Арас Булут Йенимли, който познаваме от ролята му във "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki). Роли в новият сезон ще вземат и Берак Тюзюнатач, която познаваме от сериала "Езел" (Ezel), влизайки в образа на Мюхрюниса Хатун, Мерве Болур, която познаваме от "Малки тайни" (Küçük Sırlar), Сарп Аккая, който сме гледали отново в "Езел" (Ezel), като той ще влезе в образа на Атмаджа и актрисата Мелтем Джимбул, в образа на Фатма Султан. Рекламата към сезона можете да видите от тук.

"Чучулигата" (Çalıkuşu)
Всеки поне веднъж е чувал за популярната книга на Решат Нури Гюнтекин - "Чучулигата". Е, сега Kanal D ще стартира и още една продукция, направена именно по тази популярна книга. "Чучулигата" (Çalıkuşu) е новото заглавие на Kanal D, което от този септември ще се вихри в ефира на най-гледаната медия в Турция. Дори все още не стартирал, "Чучулигата" се радва на огромен интерес от страна на зрителите, промотата към сериала са изключително гледани. Може би сериала набира огромна популярност още от сега, именно заради участието на двама от най-обичаните актьори в Турция (а и не само). Фахрие Евджен, която гледахме като Неджля в "Листопад" и Бурак Йозчивит - един от най-обичаните актьори, който познаваме от сериалите "Малки тайни" и "Великолепният век" са главните герои в новият сериал. Останалите, които ще участват в продукцията са Мехмет Йозгюр, Елиф Искендер, Бегюм Кютюк, която познаваме от "Огнено сърце" (Gönülçelen) и още много други. Сценарист на сериала е Севги Уълмаз, режисьори са Джаан Ърмак и Дооан Юмир Караджа. Продукценската къща на сериала е TIMS, а продуцент - Тимур Савджъ.

Надяваме се и днешното издание на "Турция представя..." да ви е харесало. Четвърто издание очаквайте в неделя, 15 септември, когато ще видим новият сезон на "Сезони на любовта" (Lale Devri) и този на "Хулиганът" (Karadayı), който вече стартира в Турция по ATV.

7 коментара:

Анонимен каза...

Разбира се,че днешното издание на рубриката "Турция представя..." ми хареса.Благородно завиждам на турските зрители,че могат да гледат толкова интересни сериали.

Анонимен каза...

страничката за чучулигата във фейсбук тук:
https://www.facebook.com/pages/%D0%A7%D1%83%D1%87%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%9E%D1%80%D0%B5%D1%85%D1%87%D0%B5-%C3%87al%C4%B1ku%C5%9Fu-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB-%D0%A1%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD-1/633256413366142

понеже е нова и сериала е нов затова нека ви помоля нека да събере фенове и в българия тази страничка

Сериали в България каза...

Здравейте,
Радваме се, че ви харесва. Очаквайте още много изненади от СЕРИАЛИ в България. За жалост, изданията към тази поредица са към финала си, след това ще излиза по-рядко, но за сметка на това, очаквайте нова рубрика, която ще бъде много интересна.
Леки и успешни дни!

Сериали в България каза...

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Страницата е много хубава, но ще Ви помолим следващия път да ни казвате за подобен вид реклама. Става ли?
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

къде да казвам ? тук като коментар ли ?

Анонимен каза...

искам и още една реклама да ми помогнете да направя ако не е проблем за турският сериал Kayip благодаря предварително
https://www.facebook.com/kayipbgfenpage

Сериали в България каза...

Здравейте,
Както ви казахме, без договорка, не трябва да има реклама. Можете да ни пишете като коментар, или да попитате дали е възможна реклама между нас, във фейсбук страницата на блога. Иначе, страничката ви е много хубава. Поздравления!
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.