"Турция представя...": "Изгубени" (Kayip) и осми сезон на "Опасни улици" (Arka Sokaklar)

Тази есен, в Турция отново предстоят огромни изненади за феновете на турските сериали.
В първото издание на познатата Ви поредица от статии "Турция представя...", която стартира от днес, 3 септември (вторник), ще обсъдим някои от най-новите продукции на най-гледаната телевизия в Турция - Kanal D. "Изгубени" (Kayip) с Аслъ Енвер и рекордния осми сезон на "Опасни улици" (Arka Sokaklar) са само част от есенната програма на канала...


Започваме с най-новата турска поредица, която ще завладее Турция и най-вече ефира на Kanal D. "Изгубени" (Kayip) е новият турски сериал, който тръгва от септември в южната ни съседка. Режисьор на продукцията ще бъде Зейнеп Гюнай Тан, която режисираше и пожъналия огромен успех в Турция сериал "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki). Главната мъжка роля ще бъде поверена на Meте Хорозоулу, когото познаваме от "Времето лети" и "Пътищата на съдбата" (Yanık Koza). В главна женска роля пък ще видим Аслъ Енвер, която гледахме в тийн сериала "Мечтатели" (Kavak Yelleri). Илкер Калели, който се снимаше в "Изгубеният град" (Kayıp Şehir), също ще бъде сред главните персонажи в драматичната турска продукция, която тръгва този септември, по Kanal D. Рекламата, която определено е много интересна, можете да гледате от тук.

И тази есен почитателите на турският криминален сериал, ще имат възможността да се насладят на рекордния осми сезон от "Опасни улици" (Arka Sokaklar), представен отново от Kanal D. Както всеки силен телевизионен сезон, така и този, турската криминална драма ще радва феновете си с нови и не по-малко интересни и изненадващи ситуации. Интересна новина е, че към новия осми сезон ще се присъединят две нови актриси, които ще станат част от екипа на комисар Ръза. Едната от тях е актрисата Гюлчан Аслан, която все още не сме гледали в България, в ролята на комисар Лейля, а другата е Гизем Сойсалдъ, която ще се превъплати в ролята на комисар Муазес Каплан. Двата нови персонажа ще заместят този на Гамзе Йозчелик (Зейнеп), която беше убита в края на седми сезон на сериала. За тези, които не са наясно с причината, поради която Гамзе напуска екипа на "Опасни улици" съобщаваме, че го е направила, защото са й предложили роля в друг сериал, който тръгва тази есен отново по Kanal D - "Завоевателя" (Fatih), където ще изпълни ролята на Чичек. Рекламата към новия осми сезон на "Опасни улици", вече се върти в ефира на Kanal D, като на нея ясно се вижда представянето на актьорите, наред с новите попълнения.

Новият сериал "Изгубени" и 8 сезон на "Опасни улици", определено ще бъдат интересни, а защо не и гледани?! Във второ издание на "Турция представя" този петък, 6 септември ще разгледаме новият втори сезон на "Отмъщението" (Intikam) и новата продукция "Завоевателя" (Fatih), като и двата отново са на Kanal D.

9 коментара:

Анонимен каза...

Благодаря за статията.Харесва ми и очаквам следващата.Хубав ден на екипа.

Анонимен каза...

До кое остават три дни?

Анонимен каза...

"Игубени" определено ще бъде интересен сериал.Най-малкото защото режисьор на продукцията ще бъде Зейнеп Гюнай Тан. Дано да се превежда в нета

Анонимен каза...

Kayip не е никаква адаптация на американският сериал Lost, не подвеждайте хората. Сюжетът е напълно различен и е авторски, става дума за изгубено, отвлечено дете, а не за група хора, чийто самолет се е разбил на самотен остров. По правилно е дори да се преведе като "Изгубен" или пък "Загуба", но не и "Изгубени".

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Радваме се, че статията ви е допаднала. Очаквайте още много изненади от СЕРИАЛИ в България! Следващите издания също се очертават да бъдат интересни.
Леки и успещни дни!

До 2-ри коментар:
Остават три дни (вече два) до старта на най-новата рубрика на блога - "Приличат си". Очаквайте много изненади!
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Да, определено ще бъде интересен. Най-вече, защото в него участват не по-малко известни актьори, като Аслъ Енвер, която гледахме в "Мечтатели" (Kavak Yelleri). Определено и тази есен ще бъде силна за Kanal D....
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Преди време в един сайт излезе информация, че е адаптация на американската поредица. Наистина това не е вярно, но както знаете, в интернет всичко може да се напише. Според нашата преводачка, по-правилно е да бъде преведено "Загуба", така че, информацията ще бъде напълно поправена. Благодарим ви за това, че следите статиите ни и ни докладвате за евентуално допуснати грешки!
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Много интересна рубрика.Поздравления.Дано поне някои от тези сериали да бъде закупен за българските фенове на турски сериали или поне да можем да ги гледаме на субтитри.

Анонимен каза...

Нa кaкъв език се прикaзвa във турските телефизионни сaги??? :)
Леки и успешни дни!

Сериали в България каза...

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Много се радваме, че ви харесва. "Опасни улици" за съжаление не се превежда, но "Изгубен" може и да се превежда. От БТВ може и да проявят интерес към осми сезон на "Опасни улици", но "Изгубен" със сигурност няма да започне в близките месеци. Все пак тепърва предстои да стартира, после да се появи интерес от българска медия и чак тогава. Поне до 2015 няма да се закупи.
Леки и успешни дни!

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Що за въпрос? На какъв мислите? Турски сериал - турски език; американски сериал-английски език. Толкова е просто....
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Kayip тук в страничката
https://www.facebook.com/kayipbgfenpage

Предоставено от Blogger.