"Кръвни сестри" (Сёстры по крови) - нов руски сериал тръгва от 11 септември по ТВ7, двучасова премиера на "Край или начало" (Son) на 13 септември по Диема Фемили

През следващата седмица, която всъщност ще бъде първата за есенния телевизионен сезон на 2013 г., предстоят много промени и нови заглавия, за които обстойно ще можете да се информирате в по-долните редове и абзаци.

Започваме с новостите по БТВ:
Между 9 и 14 септември ще бъдат излъчени последните за летния сезон епизоди от турската продукция, превърнала се в хит навсякъде по света - "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum). В последната си седмица на излъчване, БТВ ще предлага по два епизода, които ще започват в 20.00 и 21.00 часа и ще приключват съответно в 21.00 и 22.00 часа. Тази промяна се налага в последния момент, тъй като тази събота, 7 септември извънредно ще бъдат излъчени последните два епизода от 2 сезон на премиерната американска продукция "Опасни тайни" (The Lying Game), от 20.00 до 22.00 часа. Предстои да разберем дали медия номер 1 в България ще спази обещанието си и през есенния сезон ще излъчва "Огледален свят".

Друга интересна новина е, че стартът на най-големият коз на БТВ тази есен - "Африка: Звездите сигурно са полудели" се отменя. Естествено не официално - става въпрос за смяна на първоначално обявената стартова дата 15 септември. В програмната схема на медията за предстоящата седмица, вълнуващия риалити формат не фигурира по никакъв начин. Вместо неговия старт, на 15 септември (неделя) от 20.00 часа ще бъде излъчен филмът "Такси в Ню Йорк". Най-вероятно шоуто с водещи Яна Грудева и Антон Хекимян ще започне ден след предвидената дата - на 16 септември (понеделник). Очаквайте потвърждение на информацията следващия понеделник, 9 септември.

Продължаваме с НоваТВ, която подготвя изключително много изненади през идните дни:
Започваме с новината, че стартът на "VIP Brother 2013" няма да се състои на вече рекламираната и широко разпространена дата 16 септември. Вместо това, Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, които и през този сезон ще бъдат водещи на шоуто, ще дадат неговия старт на 15 септември (неделя) на живо от Нови Хан. Първото издание ще бъде показано на горе-упоменатата дата, между 20.00 и 22.00 часа. 

От 9 септември (понеделник) се завръща любимото преди-обедно ток-шоу с водещ Гала - "На кафе". Изданията от новия сезон ще се позиционират отново всяка делнична сутрин, с начален час 09.30 и краен такъв - 11.30 часа. Освен това, от горе-упоменатата дата, както обявихме преди седмици, се завръщат предаванията "Часът на Милен Цветков" и "Сделка или не", а заедно с тях следобедния слот ще дели новото предаване "Марс и Венера".

Преминаваме към ТВ7, която също подготвя много изненади за есенния сезон:
От 11 септември (сряда) стартира първият за ефира на ТВ7 руски сериал - "Кръвни сестри" (Сёстры по крови). Драматичната продукция ще се позиционира всеки делничен следобед, с начален час на сериите 13.30 и краен такъв - 14.30 часа. 

И приключваме с новостите по Диема Фемили:
Както съобщихме преди дни, най-очакваният турски сериал в България - "Край или начало" стартира на 13 септември (петък). Днес стана ясно, че премиерата на "Son" (в букв. превод от турски "Край") ще бъде двучасова. Първият епизод ще започне в 20.00 и ще приключи в 22.00 часа, като все още не е ясно дали ще бъде показана първата оригинална серия, или Диема Фемили ще излъчи два епизода от турската продукция.

Именно заради това, на 13 септември (петък) няма да бъде излъчен епизод от друга турска премиерна сага - "Памуковата принцеса" (Beyaz Gelincik) от 21.00 часа.

5 коментара:

Анонимен каза...

не можах да разбера Огледален свят ще се излъчва ли през есента, или ще се спира както бях прочел по-рано ?

Ivan yordanov каза...

От бтв ми казаха, че на другата седмица в петък, ще се излъчи
последния епизод от 2-ри сезон на Огледален свят. Вярно ли е ?

Анонимен каза...

това е невъзможно. Днес /вторник/ започна оригинален 40 епизод, от общо 67 такива. И по 5 епизода на вечер да дават няма как да се излъчат за 1 седмица. А и друго - в ден петък не се излъчва сериала. Кой ви лъже така ?!

Анонимен каза...

прехвъляне на новините и това е... никаква задълбоченост! сигурно 50 пъти ще ни се казва, че епизод от даден сериал е 45 минути? освен това, ще е хубаво малко да обновявате информацията си! Африка си започва на 15.09., а Огледален свят приключва оше на 12.09, какъв е тоя 14.09??? и после обяснявате, че истината е в бързината на писане на статията... написахте я за 2 минути и какво-пълна е с грешки....???

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Засега излъчването на сериала се преустановява, но съвсем скоро можете да очаквате и новите епизоди. Сериала няма да се излъчва през септември, но има вероятност да продължи с нови епизоди в края на есента, според това, което БТВ казаха. Следете блога постоянно, за ви държим в течение!
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Незнаем кой какво ви е казал, но според последна информация, сериала излиза в есенна пауза. Това означава, че ще бъде спрян доста епизоди преди официалния финал на втори сезон, така че, има още какво да се види.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Да, прави сте. Но БТВ няма да излъчи последния за втори сезон епизод от "Огледален свят" на 12-ти септември. Тогава сериала излиза в няколкомесечна пауза и след тази пауза ще се завърне със съвсем нови епизоди, тоест последните от втори сезон. Така че, на 12-ти септември (четвъртък), ще бъдат излъчени само последните за есента епизоди от поредицата. Тя ще продължи с нови такива от есента. Надяваме се, да сте получи изчерпателен отговор!
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Според програмата на БТВ, риалити проекта започва точно на 16 септември (понеделник). След като обаче от НоваТВ внезапно обявиха, че "Vip brother 2013" ще започне на 15 септември (неделя), програмата на БТВ беше обновена. Така че, "Африка: Звездите сигурно са полудели" ще започне на 15-ти септември (неделя) и ще се конкурира с "Vip Brother 2013".
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.