"Турция представя...": "Справедливостта на Кара" (Karadayi) и "Сезони на любовта" (Lale Devri)


"Турция представя..." продължава с пълна сила и тази седмица. В днешното издание предстои да разгледаме излъчващия се в момента по ATV втори сезон на успешния сериал "Хулиганът" (Karadayi) или по-познат у нас като "Справедливостта на Кара".

Освен това ще разгледаме и предстоящия четвърти сезон на един от най-големите хитове на FOX - "Сезони на любовта" (Lale Devri), който стартира вчера, 21 септември.

"Справедливостта на Кара" (Kаradayi) се завърна в ефира на ATV с новия си втори сезон още на 9 септември (понеделник). Подобно на първия, втория сезон също стартира доста успешно, като от него вече са излъчени два епизода. Сценаристите обещават да има много обрати и драматични моменти. Първият сезон на драматичната продукция стартира блестящо с невероятните 14% пазарен дял, а днес дяла на поредицата вече е 26%, понякога достига и 28%. Ейлем Джанполат и Сема Ергенекон ще продължават да бъдат сценаристите на сериала и през втория сезон. Улуч Байрактар е режисьора, а именно той продуцираше и хитовете "Езел" (Ezel) и "Край или начало" (Son), които се превърнаха в едни от най-гледаните продукции по света. Музиката е дело на Тойгар Ъшъклъ - един от най-известните музиканти, написал музиката и към "Листопад" (Yaprak Dokumu), "Езел "(Ezel), "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). В главните роли и този сезон зрителите в Турция ще могат да видят Кенан Имирзалъоулу от "Езел" (Ezel), "До последен дъх" (Aci Hayat) и "Диво сърце" (Deli Yurek), Бергюзар Корел от "1001 нощ" (Binbir Gece), Четин Текинодор от  "Истанбулска приказка" (Bir Istanbul Masali) и други. Рекламата към втори сезон можете да видите от тук. A зрителите в България ще имат възможността да гледат "Справедливостта на Кара" (българското заглавие на "Хулиганът" от 24 септември (вторник) в 23.00 часа по ТВ7. От тогава започва да се излъчва първи сезон, с епизоди от вторник до петък.

"Сезони на любовта" (Lale Devri) се завърна с премиерния си четвърти сезон снощи, 21 септември в ефира на FOX. Както изминалите три, така и през този сезон сериала ще бъде изпълнен с много драма и разбира се - няма да липсват интригите, които са запазената марка на продукцията. В последният за трети сезон 117 оригинален епизод, видяхме как Чънар прострелва Зюмрют, а тя пада безпомощна на земята и всичко това се случва пред очите на Топрак. В новия сезон ще видим катастрофа, погребение и неочаквани обрати. В главните роли отново ще бъдат Толгахан Сайъшман и Селен Сойдер. В четвъртия сезон на сериала Топрак и Чънар катастрофират тежко. Имаме погребение, което ще бъде на един от главните герои. Погребението ще бъде на Икбал Ългаз (Гюл Онат), която сама пожелава да напусне снимачната площадка на поредицата по неясни обстоятелства. Отначало нейното решение било да напусне още в трети сезон на продукцията, но в последствие решила да изкара целия трети сезон и тогава да напусне. Рекламата към четвърти можете да видите от тук. Според някои твърдения това ще бъде последния сезон на "Сезони на любовта", тъй като няма какво повече да се покаже, като той ще се излъчва до края на зимата. Възможно е обаче да бъде създаден и пети сезон, който да започне идната пролет и да приключи лятото, като това в момента все още не е ясно. 

Следващото издание на "Турция представя..." очаквайте в неделя, 29 септември! Тогава ще разгледаме новият сериал "Любов" (ASK) и поредния рекорден сезон на "Морска звезда" (Deniz Yildizi)!

2 коментара:

Анонимен каза...

Преди да пишете такива статии първо се информирайте! Какви са тези измислици за Сезони на любовта? Първо на първо Зюмрюд не умира. Оживява! Това ясно се видя в епизода. Топрак също не умира. Тя е в болницата. След катастрофата показват 3 месеца след това. ИКБАЛ умира! Топрак в края на епизода се събуди със загубена памет. Поне като не знаете, не пишете за да залъгвате хората!

Сериали в България каза...

Здравейте,
Наистина допуснахме грешка, която поправихме. Според последна информация, която излезе малко преди да започнат снимките на сезона, Зюмрют умира, а самата актриса Хатидже Аслан напуска снимачната площадка. Извинете ни, но наистина не беше очаквано това да се случи. Ще бъде по-внимателни.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.