"Великолепният век" се завръща с премиерен трети сезон от 2 октомври по ТВ7


През следващите седмици отново предстоят промени в ефира на националните телевизии.

ТВ7, БТВ и БТВ Комеди са подготвили нови сериали и предавания, като повторенията също няма да липсват. Повече за новите попълнения в програмните им схеми четете в следващите абзаци.

Първо ще се отбием при ТВ7, чиито изненади за есенния сезон тепърва предстои да бъдат разкривани:
Започваме с новината около старта на най-новият български сериал у нас, а именно обявения преди време "Sex, лъжи & TV: 8 дни в седмицата". Старта на най-новата българска продукция у нас, режисьор на която ще бъде Любен Дилов-син ще бъде на 30 септември (понеделник). Епизоди от нея ще се позиционират всеки понеделник, като в ефира ще бъдат предлагани по два епизода, които ще започват точно в 20.30 и ще приключват в 22.30 часа. Някои от актьорите, които ще се включат към актьорския състав на новата продукция, изигравайки ключови роли ще бъдат добре познатите на зрителите Юрий Ангелов, Стефания Колева, Аня Пенчева, Димо Алексиев, Биляна Петринска и други.

Продължаваме с друга премиерна продукция отново в програмата на ТВ7. Считано от 2 октомври (сряда), третата по отношение на рейтинг-данни медия у нас ще започне позиционирането на премиерния за България трети сезон от историческата сага превърнала се в тотален хит през последната една година и половина - "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl). Епизоди от последния сезон, в който участва Мерием Узерли, ТВ7 ще предлага всяка сряда и всеки четвъртък от 20.30 часа до 22.30 часа, излъчвайки по два епизода (единия от 20.30 до 21.30, а другия - от 21.30 до 22.30 часа).

Издания от най-новия музикален формат в ефира - "Музикална академия" ще има всеки делничен ден, като във вторник и петък ще бъдат позиционирани live издания. Изданията от авторския проект на Иван и Андрей ще започват от 19.30 часа, като в понеделник, сряда и четвъртък те ще бъдат едночасови daily епизоди, продължаващи до 20.30 часа. Във вторник и петък live изданията ще започват в 19.30 и ще приключват в 22.00, продължавайки два часа и половина.

Преминаваме към БТВ, чийто канали подготвят изненади за феновете на американското кино:
На 2 октомври (сряда) ще бъде излъчен последния за първи сезон 13 епизод от американската поредица "Убийството" (The Killing), от 00.00 до 01.00 часа. Считано от 3 октомври (четвъртък) медията ще завърти и последните епизоди от американският сериал "Монк" (Monk). 16-серийният финален сезон ще започва точно в 00.00 часа, веднага след "Голата истина" и ще приключва в 01.00 часа. "Монк" ще се излъчва всяка делнична вечер, с епизоди от по 45 минути.

Веднага след него, от 3 октомври (четвъртък) БТВ ще завърти повторението на американския комедиен сериал, който бе излъчен преди година премиерно по БТВ Синема - "Безсрамници" (Shameless). Епизоди от продукцията БТВ ще предлага всяка делнична вечер от 01.00 часа, продължавайки до 02.00 часа. "Безсрамници" ще замести приключващия на 2 октомври 13-сериен американски сериал "Цялата истина" (The Whole Truth). 

И тук е мястото да обявим, че от 1 октомври (вторник) БТВ Комеди ще завърти премиерния за България трети сезон от американския хитов сериал "Колеж Грийндейл" (Community). Епизоди от младежката поредица ще има всеки делничен ден, като всеки един ще започва точно в 18.30 и приключва в 19.00 часа, с половинчасови епизоди.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.