Рейтингите на седмицата - 1 издание (от 16 до 19 септември 2013 г.)

септември 21, 2013
Здравейте, приятели! Считано от днес (21 септември), всяка събота ще имате възможността да се информирате за рейтингите на любимите Ви продукции в Мексико и САЩ  на Telemundo, Azteca и Televisa.
В първото издание на рубриката ще видим какви са били рейтинг-данните за периода от 16 до 19 септември (понеделник-четвъртък) 2013 г. Нека видим какви са били рейтингите в САЩ и Мексико:


16 септември 2013 (понеделник):

"Неукротено сърце" (Corazon Indomable) продължава да превзема лидерската позиция. От самото си начало до днес, теленовелата на Телевиса е на първо място по гледаемост в Мексико. В понеделник, 16 септември поредицата се радва на 22.8% рейтинг, което e повече от добре. След нея второ място заема "Лъжа, за да живея" (Mentir Para Vivir), която отново е на Телевиса. В понеделник теленовелата постигна средно около 18.4% рейтинг, което също е доста добре. На трето място се класира "Бурята" (La Tempestad) с Уилям Леви отново на Телевиса. Въпреки, че в началото си постигаше ниски резултати, днес рейтигна на теленовелата е доста добър за телевизията. В понеделник "Бурята" се радва на почти 18% рейтинг. Четвъртото място отива при "Че те обичам, обичам те" (De Que Te Quero, Te Quero) с близо 17,8% рейтинг. На пето последно място се нарежда "Свободна да те обичам" (Libre Para Amarte) с 16% рейтинг.

Да видим рейтингите при ТВ Ацтека: "Да живееш не навреме" (Vivir a Destiempo) e на първо място по гледаемост. С последните си епизоди теленовелата на Azteca се радва на добър успех. В понеделник, 16 септември сериала постига малко под 10.5% рейтинг. Втора след нея се нарежда "Семейни тайни" (Secretos de Familia) с 6.5% рейтинг и на последно трето място е "Сърца в съвладение" (Corazon en Condominio) с почти 6% рейтинг (5.8%).

Рейтингите на сериалите на Телемундо също са доста добри. Първо място за 16 септември отива при теленовелата "Мъж под наем" (Marido en Alquiler), която постигна около 1 220 000 зрители, което е доста добър рейтинг. На второ място се класира "Светата дяволица" (Santa Diabla), с гледаемост малко 1 100 000 зрители. Третата по гледаемост на същия ден е "Дама и работник" (Dama y Obrero) с малко над 940 000 зрители.

17 септември 2013 (вторник):
Рейтингите във вторник са почти същите като тези в понеделник. В Мексико: "Неукротено сърце" (Corazon Indomable) e с малко над 23% рейтинг. Втора отново е "Лъжа, за да живея" с малко под 18% рейтинг. Трето място отива при "Бурята" - 17.7% рейтинг. Четвърто място отново е за "Че те обичам, обичам те" - малко над 16.4% рейтинг. Пета е "Свободна да те обичам" с близо 16% рейтинг.

При ТВ Ацтека: "Да живееш не навреме" отново е лидер, но с малко по-високи резултати - 11.2% рейтинг. Втора отново е "Семейни тайни" с близо 7% рейтинг, по-добре от предходния ден. Трета остава "Сърца в съвладение" с близо 6% рейтинг. 

В САЩ: Както в понеделник, така и във вторник най-гледаната теленовела е "Мъж под наем" (Marido en Alquiler), като във вторник рейтинга на сериала е малко по-висок от този в понеделник - 1 250 000 зрители. Втора е "Светата дяволица" (Santa Diabla) - 1 100 000 зрители, което почти същото като в понеделник. И трета е "Дама и работник", чийто е рейтинг в понеделник и вторник е един и същ - над 940 000 зрители. 

18 септември 2013 (сряда):
Мексико: "Неукротено сърце" отново е на първо място с близо 24% рейтинг, много по-добре от понеделник и вторник. Втора е "Лъжа, за да живея" с 18.3 % рейтинг, по-добре от този във вторник. Трета е "Бурята" - 17.6 % рейтинг, малко по-зле от понеделник и вториник. Четвърто място отново е за "Че те обичам, обичам те", която в сряда се доближава плътно до "Бурята" със 17.5 % рейтинг. И пето място отново е за "Свободна да те обичам" с 16.5% рейтинг. 

При ТВ Ацтека също няма разлика. "Да живееш не навреме" е с рейтинг малко над 10%, което е по-зле от рейтинга във вторник. Второ място е за "Семейни тайни", като рейтинга в сряда е почти еднакъв с този в понеделник и вторник - 6.8%. Последна отново е "Сърца в съвладение", с близо 6% рейтинг.

САЩ: В сряда, 18 септември рейтингите на теленовелите на Телемундо е почти същия като в понеделник и вторник. Теленовелите са подредени по същата последователност, както и в предните два дни. Най-гледана и в сряда е "Мъж под наем" - 1 205 000 зрители. Втора отново е "Светата дяволица" - 1 128 000 зрители, доста по-добре от понеделник и вторник. Трето място заема "Дама и работник" с близо 950 000 зрители, по-добре от понеделник и вторник.  

19 септември 2013 (четвъртък):
Мексико: И в четвъртък лидер отново е "Неукротено сърце" с рейтинг малко над 24%, като разликата през изминалите три дни също е много малка. "Лъжа, за да живея" постига 18.7% рейтинг, повече от понеделник, вторник и сряда. Трета в четвъртък е "Че те обичам, обичам те", измествайки "Бурята". Първият е с рейтинг 17.8 %, а този на "Бурята", която в четвъртък е на последно място е 17.6 %, с много малка разлика. Пето място отново е за "Свободна да те обичам" с рейтинг над 16%.

ТВ Ацтека: "Да живееш не навреме" е със същия рейтинг, който имаше и в сряда - малко над 10%. Втора отново е "Семейни тайни" с 6.8% рейтинг, също както и в сряда. Трета отново е "Сърца в съвладение" с рейтинг под 6%. 

В САЩ: "Мъж под наем" както в понеделник, вторник и сряда, така и в четвъртък е най-гледания сериал по Телемундо. Рейтинга му за четвъртък е над 1 200 000 хиляди зрители. Втора отново е "Светата дяволица", постигайки рейтинг над 1 128 000 хиляди зрители. Трета и последна е "Дама и работник", постигайки отново рейтинга, който има и в сряда - близо 950 00 зрители. 

Забележка: Рейтингите за петък, 20 септември очаквайте следващата събота, 28 септември!

2 коментара:

Анонимен каза...

Искаме да знаем дали има новини за Паола Рей и Хуан Алфонсо Баптиста ако има пубикувайте :)

Unknown каза...

Здравейте,
В следващото издание ще има информация за Хуан, а именно тогава ще разкаже как вървят снимките на "El capo".

Предоставено от Blogger.