"Модна къща" (Fashion House) - от 30 септември в 21.00 часа по БТВ Лейди, "Ол Инклузив" - ново комедийно предаване започва скоро по НоваТВ

През следващите последни дни от месец септември предстоят промени в програмната схема на дамския канал БТВ Лейди. НоваТВ също ще направи промяна в програма си с ново предаване, което ще бъде изцяло комедийно. Повече за новите заглавия, можете да прочетете в по-долните редове.

Считано от 30 септември (понеделник) в ефира на дамският канал от семейството на bTV Media Group - БТВ Лейди, ще се завърти повторението на популярна американска продукция. Става дума за "Модна къща" (Fashion House), който бе излъчен преди време по БТВ. След няколко отлагания, от упоменатата по-горе дата, всеки делничен ден от 21.00 часа в ефира на БТВ Лейди ще се въртят повторните излъчвания на епизодите от култовата щатска поредица. Повторението на американският хит на MyNetworkTV, състояща се от 65 епизода, ще замести приключващото второ излъчване на латино-американската теленовела с участието на Уилям Леви и Жаклин Бракамонтес "Капризи на съдбата" (Sortilegio), чийто последен 90 епизод ще бъде излъчен този петък, 27 септември от 21.00 до 22.00 часа. Повторение на епизодите на "Модна къща" също ще има. Считано от 1 октомври (вторник) всяка делнична сутрин от 09.00 часа, пропусналите зрители епизода от предната вечер ще могат да гледат повторенията на повторението.

Тук е мястото да съобщим и за най-новият проект на НоваТВ, който медията вече от седмица усилено рекламира. "Ол Инклузив" ще бъде новото комедийно предаване, което ще стартира октомври месец. Водещ ще бъде познатия ни от сериала "Седем часа разлика" актьор Калин Сърменов, а продуценти на предаването ще бъдат Global Vision - продуцентската компания на Маги Халваджан. Най-интересното е, че всички, които искат да гледат шоуто на живо, ще могат да го правят напълно безплатно, само чрез позвъняване на посочен номер. Концепцията на шоуто ще включва не само комедийни скечове, и циркови номера и представления. Съвсем скоро ще бъде обявена и датата, на която "Ол Инклузив" ще стартира.

4 коментара:

Анонимен каза...

грешка имате 90 епизода са на капризи на съдбата в петък ще излъчи епизод 90 , а не 80. дано съм помогнал . на всеки се случва да сгреши, за в бъдеще бъдете по внимателни :) поздрави боби

Анонимен каза...

Сметнах го, до 30-ти декември!
Айде догодина поне доживеем нещо нови и латино!

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Благодарим, че следите статиите ни! Поправихме грешките и Ви благодарим, че по човешки начин ни ги казахте. Наистина за вбъдеще ще бъдем по-внимателни.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Всички се надяваме да доживеем латино, но със сигурност догодина ще имаме латино сериал и то премиера. А и няма да бъде само една.
Леки и успешни дни!

Цветелина каза...

Нямам търпение да видя с какво ще ни изненадате.

Предоставено от Blogger.