"Приличат си" - 2 издание

В днешното, второ издание от новата рубрика "Приличат си" ще разгледаме приликите между американската звезда Пенелопе Круз и турската й двойничка - Емина Сандал. 

Още в началото на кариерата на Емина Сандал, която в България познаваме чрез ролята си в "Сезони на любовта" (Lale Devri), медиите не пропускат да отбележат поразителната й прилика с испанската звезда Пенелопе Круз. Този старт се оказва повече от успешен, защото днес тя е една от най-високо платените актриси в Турция, а освен това е певица, автор на текстове и модел. 

Изключителната прилика между двете талантливи актриси се изразява в носовете, устите, косите, лицата, телосложенията и веждите им. Освен таланта на актриси, и Емина и Пенелопе притежават божествени гласове, като неведнъж са записвали самостоятелни парчета. Не случайно, звездата от сръбско-турски произход е омъжена за известният музикант Мустафа Сандал.

Бихте ли заподозрели ако Сандал и Круз разменят ролите си? Представяте ли си испанката в турска драматична продукция и съответно туркинята в американски екшън? Надали някой ще намери разлика и дори ще се помисли, че актрисите са разменени... Може би единственото нещо, което ще ги разобличи ще бъдат гласовете и акцентите им!

Всеки има свой двойник някъде по света. Споделяйте вашите предложения за двойници за следващите издания от рубриката, под формата на коментари към статията!

3 коментара:

Анонимен каза...

Интересна рубрика.Поздравления за това,че сте се сетили за нея.

Анонимен каза...

Моника Белучи и турската актриса Фахрие Евджен си приличат. Напишете и за тях ако може, неслучайно наричаг Фахрие Евджен "турската Моника Белучи" :)

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Радваме се, че Ви харесва рубриката. Определено е много интересна, а издаването и продължава с пълна сила. Очаквайте още прилики между актьорите, със сигурност има какво да се покаже.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за предложението. Наистина не се бяхме сещали за приликата между двете актриси. Очаквайте и това в следващите издания на рубриката.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.