"Някой те наблюдава" и "Женско царство" с повторения скоро по БТВ Лейди, "Ангели пазители" замества "Опасни улици" от 4 октомври по БТВ

През месец октомври почитателите на турското и латиноамериканското кино ще могат да се радват, защото каналите на bTV Media Group подготвят редица нови заглавия.


Започваме с БТВ, чиято следобедна делнична програма ще бъде завладяна от премиерна за България продукция:
На 3 октомври (четвъртък) по БТВ ще бъде завъртян последния за шести сезон епизод от криминалният турски хит "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Кулминационната серия ще бъде излъчена без промяна в обичайното разписание - от 13.30 до 15.00 часа, с продължителност от 1 час и 30 минути.

От 4 октомври (петък) на мястото на "Опасни улици" стартира премиерния за България турски сериал "Ангели пазители". Продукцията от 2009 г., чиято премиера у нас се състоя тази пролет ексклузивно за онлайн-потребителите на видео-платформата Voyo, ще позиционира своите епизоди всеки делничен ден, с начален час 13.30 и краен такъв - 15.00 часа. "Melekler Korusun" както гласи оригиналното заглавие на разведряващата поредица на турски език се състои от 73 оригинални епизода, разделени в 2 сезона. В актьорския състав на "Ангели пазители" се присъединяват актьорите Йозге Йозпиринчджи ("Момичето с червения шал"), Роджа Демир ("Малки тайни") и други.

Преминаваме на честотите на БТВ Лейди, чиято програма ще бъде малко по-богата на нови заглавия през месец октомври от БТВ:
Съвсем скоро стартира дългоочакваното от всички повторение на криминалната латиноамериканска продукция "Някой те наблюдава". Повторните серии от "Alguien te mira", както гласи оригиналното заглавие на хитът, ще се излъчват всяка делнична вечер от 22.00 часа, замествайки вече приключващото потретване на "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes). Най-вероятната и спрягана дата за старт на "Някой те наблюдава" към момента е 15 октомври (вторник), като допълнително ще потвърдим или обновим тази информация през следващите седмици. Все още не е ясно и дали от мистерията за серийния убиец ще бъдат предлагани по два епизода дневно, или ще дели късния делничен prime-time с друго заглавие.

А от 15 октомври (вторник) започва повторението на турската продукция от 2002 година на ATV, излъчена през изминалата година по БТВ - "Женско царство". Комедийната поредица, чието оригинално заглавие на турски език гласи "Ekmek Teknesi" ще се позиционира всяка делнична нощ между 00.00 и 01.30 часа. Интересна подробност, която желаем да разкрием, е че през 2004 година излъчването на "Женско царство" се прехвърля по Show TV, където и всъщност сериала приключва - през 2005 година. В актьорския състав на сагата се включва популярната в България турска актриса от "Малки жени" (Kucuk Kadinlar) Екин Тюркмен.

5 коментара:

Анонимен каза...

A женaтa в огледaлото? От 23 ч ли щему е повторението??

Анонимен каза...

Какво стана с хората от TV and Hobby?

Анонимен каза...

Скоро значи като свършат "Трима братя.." в средата на октомври! Дали ще е по 2 серии и това?

Анонимен каза...

Само едно малко уточнение. Актрисата, която участва в "Ангели пазители" се казва Йозге Йозпиринчджи. Имате грешка.

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Съвсем скоро ще Ви дадем информация за това кога ще бъде повторението на "Жената в огледалото", но да, засега най-възможни са 23.00 и 01.00 часа. Приканваме Ви да посетите блога този петък, 04-ти октомври, за да разберете!
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
TV and Hobby прекрати съществуването си, като се екипа му се присъедини към екипа на СЕРИАЛИ в България. В момента сме в процес на добавянето им, така че, съвсем скоро можете да ги очаквате в нова светлина.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Засега най-възможния вариант е 22.00 часа, след като свърши "Трима братя, три сестри". Но към момента не можем да Ви дадем информация дали ще бъде по два епизода до 00.00 часа, или по един. Все пак все още е под върпос повторението на "Жената в огледалото".
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейете,
Да, името е това, грешката ще бъде поправена. Благодарим, че следите статиите ни и докладвате при всяка една грешка, която сме допуснали по възможно най-човешкия начин.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.