"Рейтингите на седмицата" - 2 издание (от 20 до 26 септември 2013 г.)


Дойде време да разгледаме и второто издание от рубриката "Рейтингите на седмицата". В днешното, второ издание ще имате възможността да се запознаете с рейтингите в САЩ и Мексико за периода от 20 до 26 септември (петък-четврътък).

20 септември (петък):
Лидер продължава да бъде "Неукротено сърце" (Corazon Indomable). Послените епизоди от теленовелата на Телевиса не спират да постигат високи резултати. В петък "Неукротено сърце" се радва на малко над 24% рейтинг. Втора и в този ден остава "Лъжа, за да живея" (Mentir Para Vivir), отчитайки близо 19% рейтинг. Трето място заема "Бурята" (La Tempestad). Въпреки, че в четвъртък (19 септември) бе изместена от "Че те обичам, обичам те", само ден по-късно теленовелата с участието на Уилям Леви успя да си възвърне третото място, радвайки се на близо 18% рейтинг. "Че те обичам, обичам те" (Te Que te Quero, te Quero) буквално диша във врата "Бурята", постигайки 17.7% рейтинг.

При TV Azteca положението е същото както през изминалите дни. Най-гледана остава "Да живееш не навреме" (Vivir a Destiempo), като в петък рейтинга е малко над 9%. Втора е "Семейни тайни" (Secretos de Familia) с 6.9% рейтинг, повече от този в четвъртък. Последна е "Сърца в съвладение" (Corazon en Condominio) с 5.8% рейтинг.

Рейтингите на продукците на Телемундо също са интересни. "Мъж под наем" (Marido en Alquiler) и в петък е категоричния лидер, привличайки над 1 200 000 зрители. Втора е "Светата дяволица" (Santa Diabla) с 1 125 000 зрители. Трета и последна е "Дама и работик" (Dama y Obrero) с приблизително 950 000 зрители, също както в сряда и четвъртък.

23 септември (понеделник):
При Телевиса нещата продължават да бъдат същите. "Неукротено сърце" е първа с 24.4% рейтинг. Втори е "Лъжа, за да живея", който в понеделник леко е покачил рейтинга си, достигайки малко над 20%. Трета е "Бурята" с 18% рейтинг и последна отново с много малка разлика, плътно до "Бурята" е "Че те обичам, обичам те" със 17.8% рейтинг.

В понеделник стартира новата теленовел "Трябваше да бъдеш мъж" (Hombre Tenias que Ser) с Виктор Гонсалес. Още със самият си старт, теленовелата стана най-гледаната на TV Azteca, отчитайки 8.4% рейтинг. Втора е "Семейни тайни" с близо 7.2% рейтинг, което е много добро постижение за теленовелата. Трета е "Сърца в съвладение" с близо 6% рейтинг.

При Телемундо нещата остават същите като има само леки разминавания в цифрите. Първа по гледаемост в понеделник е "Мъж под наем", с близо 1 225 000 хиляди зрители. Втора е "Светата дяволица" привличайки близо 1 130 00 зрители, а трета последна е "Дама и работник" с малко под 960 000 зрители. За този ден, теленовелите на Телемундо са увеличили рейтингите си, в сравнение с другите дни.

24 септември (вторник):
"Неукротено сърце" на Телевиса е с рейтинг 24.5%. Забележете, че всеки ден теленовелата има различен резултати, като той или е под 24.5 или е над този процент. Важното в случая е, че си остава категоричен лидер, оставяйки конкуренцията след себе си с доста голяма преднина. Втора е "Лъжа, за да живея" с рейтинг близо 20%. Трета е "Бурята", която и този път не се даде, постигайки 17.7% рейтинг. Плътно до нея върви "Че те обичам, обичам те", с рейтинг 17.5%. 

При TV Azteca рейтингите са същите както в понеделник. Първа е "Трябваше да бъдеш мъж" с рейтинг 8.7%. Втора е "Семейни тайни" със 7.3% рейтинг. Трета остава "Сърца в съвладение" с близо 6% рейтинг. 

При Телемундо "Мъж под наем" е отново най-гледана, отчитайки 1 227 000 хиляди зрители. Втора е "Светата дяволица" с 1 130 000 хиляди зрители, а трета остава "Дама и работник" с близо 950 000 зрители.

25 септември (сряда):
При Телевиса най-гледан отново е "Неукротено сърце" с близо 30% рейтинг, което е рекорд за теленовелата. С всеки изминал епизод, с който все повече се доближаваме до развръзката на историята, рейтинга е по-висок от предходния. Втора е "Лъжа, за да живея" с близо 20% рейтинг, също както и във вторник. Трета е "Бурята" със 17.5% рейтинг, а съвсем близо до нея е "Че те обичам, обичам те" със 17.4% рейитнг.

При TV Azteca първа отново е "Трябваше да бъдеш мъж" с 8.5% рейтинг. Втора е "Семейни тайни" с 6.9% рейтинг и трета е "Сърца в съвладение" с близо 6% рейитнг.

"Мъж под наем" на Телемундо постига 1 227 хиляди зрители, следвана от "Светата дяволица", която пък за този ден отчита 1 128 000 хиляди зрители. На последно, трето място е "Дама и работник" с приблизително 960 000 зрители, също както в понеделник.

26 септември (четвъртък):
Първото място при Телевиса отново е за "Неукротено сърце" с рейтинг от 26.8%. Втора е "Лъжа, за да живея" с близо 20% рейтинг. Трета е "Бурята" със 17.6% рейтинг. И последна е "Че те обичам, обичам те", която отново е плътно до "Бурята", отчитайки 17.5% рейтинг.

"Трябваше да си мъж" отново е първа по гледаемост по TV Azteca с рейтинг от 8.3%. Втора е "Семейни тайни" с 6.8% рейтинг, а трета - "Сърца в съвладение" с 6.2% рейтинг.

"Мъж под наем" на Телемундо постига близо 1 228 000 хиляди зрители. Втора е "Светата дяволица" с 1 125 000 хиляди зрители. Трета е "Дама и работник" с 955 000 хиляди зрители.

Забележка: рейтингите за 27 септември (петък) очаквайте следващата събота, 5 октомври! 

7 коментара:

Анонимен каза...

Ето и няколко въпроса от мен към всички членове на този блог:
1. Кой ви е любимият латино-американски сериал? (Моля, дайте само един отговор!)
2. Кой Ви е любимият турски сериал? (Моля, дайте само един отговор!)
3. Кой от НЕизлъчените в България латино-американски сериал сте гледали? А кой гледате в излъчващете се в момента в МЕКСИКО или САЩ?
4. Кой от НЕизлъчените в България турски сериал сте гледали? А кой гледате в излъчващите се в момента в Турция?
5. Кой сериал най-много бихте искали да бъде повторен? (Моля кажете турски и латино-американски сериал!)
6. Кой Ви е любимият американски сериал?
7. Коя Ви е любимата двойка от латино-американските сериали и турските сериали? (Моля, кажете не повече от два отговора за различните жанрове!)
8. Сериал, който искате да се превърне в книга.
Моля Ви да отговорите възможно най-бързо. С нетърпение очаквам отговорите Ви!

bTV Media Group каза...

Защо не сте отбелязали старта на "Игри на живота" по bTV?

Сериали в България каза...

Здравейте,
1. Буря в рая (Tormenta en el paraiso) на Телевиса.
2. Към момента "Сезони на любовта" (Lale devri), но поринцип "Забраненият плод" (Аsk-i Memnu).
3. Никои
4. Малко части от "Север-юг" (Kuzey Guney) и "Земя, небе, любов" (Yer Gok Ask), и половината серии на "Ифет" (Iffet) и "20 минути" (20 dakika).
5. "Буря в рая", "Изпитание на любовта" и "Срещу вълните на живота".
6. "От местопрестъпението: Маями", "Отчаяни съпруги" и може би "Дневниците на вампира".
7. Жанкарлос Канела и Габи Еспино и Катрин Сиачоке и Мигел Варони. От турските Толгахан Сайъшман и Селен Сойдер и Къванч Тътлату и Берен Саат.
8. "Сезони на любовта" от турските, а от латиното - "Някой те наблюдава".
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

http://vbox7.com/play:b8fcd226af
Ето aко милите че ви лъжa! Реклaмaтa нa някой те нaблюдaвa скоро по бтв кейди!!! Зaснетa преди минути от телефонa ми!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
1. "Истинска дама" (Toda una Dama) и "Росалинда" (Rosalinda);
2. "Огнено сърце" (Gonulcelen) и "Пламъкът на сърцето" (Yol Arkadasim);
3. Гледали сме много малко от "Единствено ти" и "Две семейства". А от излъчващите се в момента в САЩ и Мексико никои.
4. Гледали сме първи сезон на "Великолепният век" преди да стартира в България. Освен това и малка част от "Ифет", "Момичето с червения шал" и други.
5. От латино-американските може би "Истинска дама", "Гибелна красота", "Росалинда". А от турските "Пламъкът на сърцето" и "Огнено сърце".
6. Не сме гледали много американски сериали, но може би "Отчаяни съпруги".
7. От латино-американските любимци са ни Скарлет Ортис и Хорхе Аравена от "Тайните на любовта"; от турските - Туба Бююкюстюн и Джансел Елчин от "Огнено сърце".
8. Може би "Огнено сърце", "Другите отчаяни съпруги", "Гибелна красота", "Росалинда".
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Добре, публикувахме информацията в блога.
Леки и успешни дни! :)

Unknown каза...

Здравейте,
1. "Трима братя, три сестри"
2. Не гледам турски сериали, но съм гледал само два - "Мечтатели" и "Морска звезда". Любим ми е "Мечтатели".
3. Гледал съм "Господарят на небесата", "Господарката", "Бурята" и малко от "Неукротено сърце". Преворъчвам на всеки, който знае испански всички сериали. Много ще ви допаднат.
4. Единствено два пълни епизода с бг субтитри на "Рибите, на които водата им омръзна" - пълна боза е.
5. "Изпитание на любовта", "Имението" и "Непокорните".
6. Определено "Дневниците на вампира".
7. Паола Рей и Хуан Алфонсо Баптиста от "Трима братя, три сестри" и Жанкарлос Канела и Габи Еспино
8. "Трима братя, три сестри" и "Непокорните".

Сериали в България каза...

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Не разбираме какво целите с това да залъгвате читателите? Няма никакъв сериал с такова име, най-вече защото няма кога да започне, няма свободно място. Може и да се представяте за БТВ, но ние много добре знаем, че това са само Ваши измислици, с които заблуждавате читателите и си мислите, че някой Ви повярва. Ако обичате престанете вече, за да не бъде принудени да трием коментарите Ви.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.