"Приличат си" - 1 издание

Здравейте, уважаеми читатели!
От днес, 6 септември (петък), стартира новата рубрика на СЕРИАЛИ в България - "Приличат си".
Изданията от нея ще се публикуват на всеки втори петък, съответно два или три пъти месечно. В днешното, първо издание ще разгледаме приликите между популярната латино-американска актриса Катрин Сиячоке и индийската звезда от "Цветовете на любовта" - Ашита Даван.

Може би не всеки, но най-прозорливите телевизионни зрители намират прилика межу латино-американската актриса, на чийто талант у нас сме се наслаждавали в теленовелите "Изпитание на любовта", "Съдбовни решения", "Земя на страстта", "Чужди грехове", "Доня Барбара" и "Силикон за рая" - Катрин Сиячоке и индийската звезда от ново-стартиралия в България сериал "Цветовете на любовта" - Ашита Даван. 

Приликата между двете актриси е повече от очебийна, сравнение можете да направите чрез графиката по-горе. Усмивките, излъчването, очите, телосложението и носовете им са почти еднакви, някой дори би ги помислил за сестри!

Освен визуално, двете си приличат и по таланта им. Както може би знаете, Катрин е известна у нас (а и не само) с отрицателните роли, които изпълнява изключително добре. В "Цветовете на любовта" Ашита също изпълнява една от отрицателните роли, като както Сиячоке се справя повече от добре. Става ясно, че двете притежават не само външни прилики, а и таланта да изпълняват лошите героини в сериалите.

Катрин и Ашита си приличат и по това, че са свикнали да бъдат глезени от съпрузите си. Половинката на Сиячоке - Мигел Варони, който също се изявява на снимачната площадка, ежедневно обсипва с подаръци любимата до себе си жена. Даван пък споделя, че сватбеното й празненство е било много добре организирано и богато. Съпругът й дори й е направил подарък от козметичен пакет, разкрасяващ лицето. Колиетата, които носи пък са обсипани със скъпоценни камъни и диаманти. 

Всеки има свой двойник някъде по света. Споделяйте вашите предложения за двойници за следващите издания от рубриката, под формата на коментари към статията!

9 коментара:

Анонимен каза...

ako moje za maritza rodriguez

Анонимен каза...

gaby espino :)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Добре, но кажете с коя актриса си прилича Марица!
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Добре, но кажете с коя актриса си прилича Габи!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Теленовелас Новини съвсем затъна, доспукат грешки, страницата на Дани не се обновява със седмици, няма нищо съществено, но Вие сте следващите пропадняци, които ще ги последват. Същите неща ги има и тук. Няма обновление на страниците, груби и елементарни грешки, глупави идеи и глупаво написани статии. Така ли цял един живот не научихте граматичните правила? Пишете пълен член на място, където трябва да се пише кратък и обратно. Най-просто можете да разберете, че пълен член се пише на дума, започваща в началото на изречението. Когато кажем "той", тогава пишем пълен член. Например: "Идващият сезон...." той, кой той - Идващият сезон, пише се пълен член "ят"!!!! Съвсем ясно и елементарно. Така ли не се научихте къде и кога се слага запетая, многоточие, тире...??? Не може да слагате запетая пред буквата "И" на място, където изобщо не се слага. Запетая специално пред тази буква се слага когато изборияваме нещо, например казвайте " и това, и това".... Обърнете внимание, къде е запетаята!!! Например: "Следващата седмица ще започне и нов сериал, и ново предаване". Забележете къде е запетаята! Многоточие се слага на изречение, което не е завършено, а не където ви падне! Не може да слагате тирета на места, където не трябва! Научите ги тези граматически правила! Уж сте креативен и известен блог, а се излагате и то толкова много, че....
Да не говорим, че изобщо не си обновявате страниците, направили сте ги и сте ги оставили така, без да ги актуализирате. От кога стои този въпрос "Ще гледате ли "Изборът на Лара" това лято по БТВ"? Колко анкети сменихте след това? И сега отново се връщам на граматическите правила, които не научихте цял един живот...
Какви са тези кавички пред статиите? "Приличат си"? В две думи, две грешки има... Едната е, че не се слага кавички пред думата и след нея. Може да се сложи, само ако се споменава в някаква статия, но тук е заглавие, за какво ни са тези кавички? Второ, след "си", трябва да има многоточие, тоест статията да стане "Приличат си...." и е редно да пишете номера на изданието с букви - "Приличат си...." - първо издание, просто така изглежда много по-добре. И спрете вече с тези копия, не спирате! Измислете и нещо много оригинално и интересно. От новите ви проекти освен "Един снимачен ден" и "Рейтингите", друго не ми допадна. Кумо е нужно да ни казвате кой с кой си приличал? Всеки може да забележи. А и какви са тези неофициални римейкове? Ужас сте просто тази есен! Ако TV and Hobby се сетят нещо по-хубаво, то със сигурност тази есен ще избера тях и Теленовелас Новини, въпреки, че и в трите блога вече ми писна да гледам неграмотност, като чели второкласници са главните автори на блоговете... Направо смешна работа..!!!

Админ каза...

До 4-ти коментар:
Здравейте,
1) Благодарим Ви за отделеното време, личи си по дължината на коментара.
2) Благодарим Ви за поправката на дадени грешки, стремим се да публикуваме статиите без грешки, написани правилно. В случая ще отговорим на критиките Ви в този аспект със следната поговорка: "Човек се учи, докато е жив".
3) Смятаме, че както при заглавията на форматите и продукциите по телевизиите, а и не само, и на имената на рубриките трябва да се слагат кавички.
4) Всеки има право на свое лично мнение, благодарим Ви, че изразихте Вашето. Идеята на "Приличат си..." е да показва на читателите неоткрити досега прилики между любимите им актьори. Първото издание като цяло се представи подобаващо, допълнително ще информираме за това. И защо си изграждате мнение за някого или нещо, който/което не сте видели все още? Хайде първо да погледнете първите издания от новите рубрики и тогава да правите анализи, става ли?
5) От анкетата за "Изборът на Лара" досега са били сменени 2, в момента на разположение е третата. Съвсем скоро ще обновим страницата, не се тревожете.
Още веднъж благодарим за отделеното време!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Анхелика Селая и Анджелина Джоли имат прилика според мен. :) Ако може напишете за тях.

Unknown каза...

Гамзе Йозчелик и Яна Маринова също много си приличат.

Сериали в България каза...

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим за предложението! Ще го имаме напредвид.
Леки и успешни дни!

До 7-ми коментар:
Здравейте, Слави,
Благодарим за предложението. Ще го разгледаме и разбира се - използваме.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Певицата Паулина Рубио си прилича с Шакира.

Предоставено от Blogger.