"Турция представя...": "Завоевателят" (Fatih) и втори сезон на "Отмъщението" (Intikam)

Днес предстои да разгледаме второто издание от най-новата рубрика на СЕРИАЛИ в България - "Турция представя...". Акцентите за днешното издание са "Завоевателят" (Fatih) и втори сезон на "Отмъщението" (Intikam), които тази есен ще радват зрителите на най-гледаната медия в Турция - Kanal D.

Започваме с най-новият турски сериал, чийто епизоди ще имаме възможността да следим от тази есен в ефира на Kanal D. 

"Завоевателят" (Fatih) е най-новата историческа драматична поредица, която ще завладее ефира на медията от септември. След като "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) на StarTV се превърна в доказан през годините хит, то сега Kanal D реши също да направи историческа продукция за османската империя, която да гони популярността на "Великолепният век". В "Завоевателят" главните роли са поверени на Мехмет Акиф Алакурт, който ще изиграе ролята на Фатих, Седа Акман, която помним от "Истанбулска приказка" (Bir İstanbul Masalı), "Опасни улици" (Arka Sokaklar) и "Малки тайни" (Küçük Sırlar), влизайки в образа на Гюлбахар Хатун. Гамзе Йозчелик, която познаваме от "Опасни улици", също ще вземе роля в сериала и то тази на Чичек Хатун. Биркан Сокуллу, който също познаваме от "Малки тайни", ще влезе в образа на Мустафа. Ханде Сорал, която участваше в "Малки жени" (Küçük Kadınlar) ще влезе в образа на Джевхер. Даахан Кюлегеч, който се превърна в един от най-обичаните актьори след участието си в ролята на Ефе в сериала "Мечтатели" (Kavak Yelleri), тук ще влезе в образа на Турахан Бей. Тюркан Калъч от "Цената на славата" (Şöhret) ще влезе в ролята на Асие. Това е само част от актьорския състав на "Завоевателят", който се очаква да набере огромна зрителска популярност. Рекламата вече силно се върти в ефира на Kanal D, можете да я видите от тук. Компанията, произвеждаща сериала ще бъде Med Yapim.

"Отмъщението" (Intikam) се завръща с нов премиерен втори сезон от септември в ефира на Kanal D. Желаем да съобщим, че поредицата, която стартира тази пролет в ефира на медията, пожъна невероятно огромни успехи с първи си сезон, като беше надминавана единствено от доказалия се хит "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki). "Отмъщението" е римейк на не по-малко популярния американски сериал, носещ същото име - "Revenge". И през този сезон главната женска роля ще бъде поверена на Берен Саат, която сме гледали в едни от най-известните сериали - "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu) и "Пепел от рози" (Fatmagülün Suçu Ne). Главните мъжки роли остават за Мерт Фърат, който познаваме от "1001 нощ" (Binbir Gece) и Неджат Ишлер от "Златната клетка" (Bıçak Sırtı). Вторият сезон на "Отмъщението" се очаква да постигне успеха на първия, а защо не и да го надмине?! Месуде Ерслан най-вероятно ще продължи да бъде режисьор и на втори сезон на сериала, подобно както на първия. Рекламата към новият сезон, можете да видите от тук.

Всички очакваме старта на тези сериали, които обещават да бъдат интересни и вълнуващи. Следващото издание на "Турция представя..." ще бъде на разположение в сряда, 11 септември, когато ще разгледаме последния, четвърти сезон на "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl) и новият сериал "Орехче" (Çalıkuşu).

5 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за тази рубрика.И първото и второто издание са много интересни.Сериалите в днешната рубрика сигурно ще са много завладяващи.Дано някоя от българските телевизии да закупи поне единият от тях.

Анонимен каза...

Много бих се радвала,ако някоя от телевизиите в нашата страна ни направи подарък,като ни предостави да гледаме някой от тези два сериала.Сигурно ще са много интересни.

Анонимен каза...

ЗА РУБРИКАТА ПРИЛИЧАТ СИ - АКТРИСАТА ОТ ТАЗИ СНИМКА ДОЛУ ВДЯСНО И БЪЛГАРКАТА ЯНА МАРИНОВА

Анонимен каза...

Нежат Ишлер вече не участва в "Отмъщението", напусна преди дни. Неговата роля пое Ийит Йозшенер (Езел, Мелодията на сърцето, Край)

Ето снимки http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/73081/2368/1/yigit-ozsener-intikam-da-eylul-2013

"Орехче"??? Наистина ли не сте запознати с романа на Решат Нури, "Чучулигата"? Издаден е преди толкова години на български език! Çalıkuşu в буквален превод наистина е орехче, но тук смисъла е друг, не може да се преведе така, правилно е Чучулигата.

http://chitanka.info/book/2758-chuchuligata

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Много се радваме, че ви допада. Това е целта. Със сигурност ще можем да видим и двата сериала, но ще е след време. Но едно обаче е сигурно - "Отмъщението" (Intikam) ще се излъчи преди "Завоевателят" (Fatih). Сигурно НоваТВ ще я закупи скоро. А Вие очаквайте още много хубави моменти с нас, предстоят най-големите изненади.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Определено българските телевизии ще продължават да имат интерес към турски сериали - най-гледаните са. Така че, бъдете спокойни! И "Отмъщението" и "Завоевателят" ще бъдат излъчени рано или късно. Но "Отмъщението" със сигурност ще е пръв. А и съвсем скоро ще бъде проявен интерес към него - все пак е с Берен Саат. Не може да се пропусне.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Ако говорите за Гамзе Йозчелик и Яна Маринова, ще ги разгледаме. Благодарим, че дадохте идеята си!
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Да, така е, не участва. Но в тази статия написахме кой е актьорския състав на сериала. В случая сме пропуснали Ийит Йозшенер. Нали не е чак такъв голям проблем? Колкото до заглавието на "Çalıkuşu", преводохме сериала, както си е превода, за това написахме "Орехче". Но в статията, която вече излезе, името е "Чучулигата", както всъщност се превежда сериала.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.