"Край или начало" (Son) - от 13 септември по Диема Фемили

От днес, 27 август в ефира на Диема Фемили и НоваТВ усилено се въртят рекламни промота, оповестяващи скорошния старт на най-очакваната премиерна турска продукция в момента, като освен това в тях се упоменава и променено заглавие...


Както съобщихме през изминалата седмица, съвсем скоро през месец септември започва един от най-дългоочакваните премиерни за България турски сериали - "Край" (Son). От днес Диема Фемили и НоваТВ вече усилено промотират новият си коз за есенния сезон, става ясна и датата на старт, а освен това се пояснява, че драматичната сага на ATV ще се излъчва у нас под заглавието "Край или начало".

И така от 13 септември (петък) стартира най-новата турска продукция в родния ефир, която както Ви информирахме миналия понеделник, ще се излъчва всяка делнична вечер, в часовия слот между 20.00 и 21.00 часа. "Край или начало" ще наложи някои промени в ефира на Диема Фемили - считано от датата си на старт, излъчването на друга премиерна турска сага - "Ангелският остров" (Melekler Adasi) се съкратява. Вместо по два епизода дневно, излъчващи се от 19.00 до 21.00 часа, от 13 септември от продукцията с Нюргюл Йешилчай ще бъде показван само един епизод от 19.00 до 20.00 часа.

Междувременно желаем да Ви информираме, че от 6 септември (петък), БТВ Лейди започва да предлага по два епизода от повторението на незабравимата теленовела "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes). Промяната в програмната схема на дамската медия от семейството на bTV Media Group се налага, заради приключващото на 5 септември (четвъртък) повторение на турската тийн сага "Малки тайни" (Kucuk Sirlar). Считано от Деня на Съединението на България, от "Трима братя, три сестри" ще бъдат показвани по два епизода, първият от които започва и приключва съответно в 22.00 и 23.00 часа и вторият - в 23.00 и 00.00 часа. 

1 коментар:

Анонимен каза...

лнжшиаъэнто

Предоставено от Blogger.