"Как са станали звезди?": Ерик Елиас


Скъпи читатели, преди да започнем, желаем да се извиним за недоставеното трето издание на "Как са станали звезди?", в което трябваше да видим славния път на Карлос Понсе. Поради технически причини, които не могат да бъдат отстранени, изданието няма да бъде качено. Отново искрено ви се извиняваме!


Актьор, модел, певец, танцьор и много добър съпруг. Ерик Елиас е роден на 23 юни 1980 година в Гуадалахара, Мексико. Играл е в много теленовели, появявал се е няколко пъти на модния подиум, изпълнявал е няколко песни, но не се занимава с нито едно от изброените.Танцувал е много добре. Женен е за Карла Гинди, като двамата сключват брак през септември 2010 година. Завършва университета в Мексико Сити, в който специално е изучавал музика и танци. Имал е много добър талант и като певец, и като танцьор. Като цяло, Ерик изобщо не си е помислял да стане актьор, дори не обичал да гледа сериали, но впоследствие и това се случило, след като започнал да изучава актьорско майсторство, покрай музикалните си умения. След като завършва, той се присъединява към музикалната група "Tierra Cero" ("Нула земя"), където пее като вокал. Благодарение на това, Ерик посещава няколко страни в Южна Америка и Мексико. През 2002 година, той се появява на модния подиум, където представя няколко нови вида облекла на известната марка "Dolce&Gabbana". Благодарение на тази си изява за пръв път на модната сцена, Ерик Елиас става известен пред една малка публика, особено след като две години по-рано е взел участие в теленовелата "Мечтите на младостта" ( Sueños de juventud) на Телевиса. Докато се е снимал в новелата, той учил и танци. Само месеци по-късно, вече могъл да танцува идеално и заедно със свои приятели представял пред публика научените умения.


След като изиграл второстепенната си роля в "Мечтите на младостта", той взел участие в програмни проекти на Телевиса като: "Другата ролка" (Otro Rollo) и "В края на седмицата" (Al Fin de Semana), а след тези две телевизионни изяви, той събира доста фенове. За да продължи да се развива, той се премества в Калифорния, САЩ, където продължава да учи актьорско майсторство. Там Телемундо организира за втори пореден път програмното си шоу "Протагонисти на новелите 2 " (Protagonistas de Novela 2). Благодарение на зрителите, които много го харесват, а и именно те го избират да изиграе една от ролите в теленовелата "Циганки" (Gitanas), която се излъчи у нас под името "Огнена кръв". В САЩ, "Огнена кръв" се радваше на изключително добър рейтинг, което помага на Ерик да се популялизира.


След като изиграва ролите си в "Мечтите на младостта" на Телевиса и "Огнена кръв" на Телемундо, Ерик не спира да се снима в най-различни теленовели и да показва таланта си, благодарение на който става звезда. През 2005 година, той отново се снима в теленовела на Телемундо, а именно "Втори шанс" (El cuerpo del deseo), състояща се от 143 епизода. Две години по-късно взима роля в най-успешната теленовела на живота си - "Зоро" (Zorro: La espada y la rosa), където изиграва една важна за него второстепенна роля. Благодарение на нея, Ерик добива доста свои нови фенове. Същата година, той подписва договор с Телевиса и веднага изиграва първата главна роля на живота си - тази на Николас Браво в теленовелата "Буря в рая" (Tormenta en el Paraíso), където си партнира със Сара Малдонадо. Определено, това е една от най-запомнящите се роли на актьора. През 2009 година взима участие с второстепенна роля в "Море от любов" (Mar de amor), където си партнира със Сурия Вега и Марио Симаро. Следващата му роля е в "Момичето на моите мечти" (Niña de mi corazón), отново на Телевиса, в която взима главна роля. След като приключва участието си в тази продукция, Телевиса отново му предлага роля, която той много харесва и с удоволствие приема. Става въпрос за "Нито с теб, нито без теб" (Ni contigo ni sin ti). Там той изиграва главна роля, заедно с Едуардо Сантамарина и Лаура Кармине. През 2012 година взима главна роля в един от най-любимите си сериали  - "Защото любовта командва" (Porque el amor manda), в който си партнира с Бланка Сото и Фернандо Колунга. За този персонаж, той казва, че е изключително напрегнат.


Как е станал звезда?
Ерик Елиас е известен със своя талант на певец, актьор, танцьор и модел. Невероятният му талант, отваря път на актьора към звездната слава. Той става популярен, след като няколко пъти се появява на модния подиум, а след това и в телевизията. След първата му роля в "Мечтите на младостта", той се харесва на много режисьори, които го канят да изиграе роля след роля. Първата му най-добра, в която той взима участие благодарение на зрителите, е "Огнена кръв", в която показва невероятни умения. Най-успешната роля на живота му, е в теленовелата "Зоро", в която заедно с Марлене Фавела, Кристиан Мейер, Освалдо Риос и други, създават една от най-гледаните теленовели по света. От тук-нататък, кариерата на Ерик тръгва нагоре. В момента той е много популярен и харесван актьор.

Следващият понеделник (12 юли), ще проследим звездния път на актрисата Сара Малдонадо!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.