"Млечният път" (Samanyoly) с поредно повторение от 18 август по Диема Фемили

През следващата седмица (12-18 август 2013), каналите от семейството на Nova Broadcasting Group - НоваТВ и Диема Фемили ще предложат на зрителите си общо 3 нови заглавия - 2 премиери и 1 повторение.

Нека да започнем с НоваТВ:
Феновете на американската криминална поредица "Касъл" ще могат да се радват! От 16 август (петък) стартира премиерният 4-ти сезон на продукцията на ABC, чиито епизоди ще се позиционират с различен от досегашния начален час. Със стартирането на новият сезон от "Castle", НоваТВ премества излъчването на сериала с един час по-рано - в 21.00 часа. Така новите епизоди от криминалната американска сага ще продължават до 22.00 часа - предишния им стартов час на излъчване. Промяна в продължителността им няма да има - тя си остава от по 45 минути без рекламни паузи (60 минути със). 4-ти сезон на "Касъл" ще се излъчва от понеделник до петък, т. е. и без промяна в дните на излъчване.

От 13 август (вторник), пък стартира още едно американско заглавие - "Тайнствени афери". Сериите от криминалната продукция ще се позиционират всяка делнична вечер на мястото на приключващия в четвъртък, 15 август, 3-ти сезон на "Касъл". Те ще започват в 22.00 часа и ще приключват в 23.00 часа, когато започват тези на друга американска премиера - "Будни цяла нощ". 

И да приключим с Диема Фемили:
На 17 август (събота), най-гледаната кабелна телевизия у нас - Диема Фемили, ще излъчи последните два епизода от повторението на турската приказка "Цвете от изтока", от 16.00 до 18.00 часа.

От 18 август (неделя), на нейно място започва второто подред повторение на турската драматична сага "Млечният път" (Samanyolu). Епизодите от продукция с участието на Йозджан Дениз ("Имението с лозите") ще се излъчват всеки съботен и неделен следобед, с начален час 16.00 и краен такъв - 18.00 часа. Диема Фемили ще предлага по 2 епизода дневно, първият от които ще продължава до 17.00 часа, а вторият - до 18.00. 

2 коментара:

Анонимен каза...

radvam se 4e 6te davat mle4niqt pat otnovo

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Радваме се за Вас! Но не мислим, че имаше смисъл да пускат второ повторение на "Млечният път", след като първото му приключи преди месеци. Поне да беше стартирало повторение, на по-отдавна излъчена продукция.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.