"Шоуто на д-р Оз" (The Dr. Oz Show) стартира от 26 август, в 20.00 часа по БТВ Лейди, "Кашмирена мафия" (Cashmere Mafia) замества "Хелкетс" (Hellcats) от 1 септември

През следващите седмици, телевизията от семейството на bTV Media Group насочена към дамите - БТВ Лейди ще предложи на зрителите си премиерни издания от любими телевизионни формати, повторения на излъчени преди сериали и временни промени, за които можете да се информирате в следващата част от статията.

В долния абзац можете да разберете кое е заглавието, което ще завладее есенния prime-time на БТВ Лейди, по-точно - кое ще бъде предаването. 
След като през последната една година, БТВ Лейди въртеше едно от най-популярните ток-шоута по света, а именно американското "Шоуто на д-р Оз", то през последната седмица от месец август стартират премиерните му издания, които ще се позиционират в най-гледания часови слот. От 26 август (понеделник), стартират премиерните за България нови епизоди от "The Dr. Oz Show", които ще се позиционират всяка делнична вечер, между 20.00 и 21.00 часа, когато стартират повторните серии от латино-американската теленовела "Капризи на съдбата" (Sortilegio). Новите издания от "Шоуто на д-р Оз" ще бъдат с продължителност от около 45 минути без рекламни паузи (60 със). 

Пристъпваме към уикенд програмата на медията, която също обещава да бъде интересна...
Считано от 1 септември (неделя), по БТВ Лейди стартира повторението на американската продукция на ABC - "Кашмирена мафия" (Cashmere Mafia). Епизодите от щатската сага ще се позиционират всеки уикенд следобед, с начален час 14.00 часа. Дамската медия ще предлага по 2 епизода дневно от хитът, чийто създатели са създали и друг изключително популярен американски сериал - "Сексът и градът" (Sex And The City), които ще продължават до 16.00 часа, когато телевизията излъчва игрални филми. "Кашмирена мафия" ще замести приключващият ден по-рано, 31 август сериал "Хелкетс" (Hellcats), чийто последни два 21 и 22 епизода ще се излъчар без промяна в обичайното си разписание - мевду 14.00 и 16.00 часа.

Желаем да отблежим и, че на 1 септември (неделя) повторението на американската тийн продукция "Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars) ще стартира с половин час по-късно от обикновено - в 18.30 часа. Причината е филмът "Престиж" (The Prestige), който ще се излъчи на същия ден между 16.00 и 18.30 часа с продължителност от 2 часа и половина. Така двата епизода от "Малки сладки лъжкини" също ще приключат с половин час по-късно - в 20.30 часа. 

Междувременно Ви приканваме да посетите блога следващият петък, 23 август в следобедните часове, когато ще научим кой ще бъде заместника на повторението на латино-американската новела "Моят грях" (Mi Pecado). На 7 септември (събота) ще бъдат излъчени последните три епизода (108, 109 и 110) от продукцията на Televisa - между 10.00 и 13.00 часа. Това означава, че на същия ден, но от 14.00 часа ще стартира наследника на повторението на мелодрамата за Лукресия и Хулиан. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.