"Тринайсет" (XIII: The Series) - нов сериал от 13 септември на Voyo

През следващите седмици, онлайн-платформата Voyo ще зарадва потребителите си с нова премиерна продукция.
След като през тази година, Voyо ексклузивно излъчи премиерните американски сериали "Специални клиенти" (The Client List) и "Незабравимо" (Inforgettable), то от средата на предстоящия месец септември, онлайн-платформата ще ни зарадва и с премиерния, този път френско-канадски сериал -  "Тринайсет" (XIII: The Series), за който можете да прочетете в по-долните редове...

"Тринайсет" (XIII: The Series) е новият френско-канадски сериал, който стартира на Voyо на 13-ти септември (стартовата дата, както може би забелязвате не е случайна), като епизоди ще се качват всеки ден. Към момента екшън сериала ще се излъчва само и  единствено на онлайн платформата на bTV Media Group, като съвсем скоро ще можем да го видим и в национален ефир. Рекламата на сериала вече усилено се върти в ефира на БТВ, а страницата му на Voyo можете да посетите от тук.

"Тринайсет" e сериал на френския Canal + и на канадския MysteryTV, като той започва излъчването си през 2011 година. От него са създадени два сезона от общ брой двадесет и шест епизода. Един епизод се състои от около 44-45 минути. 

Междувременно ви съобащаваме, че съвсем скоро в ефира на БТВ стартира новото предаване - "Голата истина", в което ще бъдат представяни нещата такива, каквито не са. То най-вероятно ще превземе късния prime-time на медията, като повече информация очаквайте скоро.

2 коментара:

Анонимен каза...

Zdraveite, mojem li da ochakvame skoro interviu s Jencarlos Canela ? Pozdravi :)

Сериали в България каза...

Здравейте,
Нямаме отговор на този въпрос. Но можете да попитате Теле Новелчо под някоя негова статия. Със сигурност ще получите отговор.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.