Повторението на "Хоторн" (Hawthorne) замества "Редакцията" по БТВ Лейди, премиерният втори сезон на "Специални клиенти" стартита на Voyo

През следващите две седмици, дамският канал от семейството на bTV Media Group - БТВ Лейди и онлайн платформата на медията - Voyo ще предложат на зрителите си нови повторения на стари заглавия, премиери на нови, нови сезони на други...

Считано от 30 юли (вторник), в ефира на БТВ Лейди стартира повторението на лекарския американски сериал "Хоторн". Епизодите от продукцията, чието оригинално заглавие гласи "Hawthorne" ще се позиционират всеки делничен следобед от 17.00 часа, замествайки тези на чешката драма "Редакцията", чийто последен епизод ще се излъчи ден по-рано, на 29 юли (понеделник). Сериите от "Хоторн" ще продължават до 18.00 часа по БТВ Лейди.

Отново по дамската медия, от 27 юли (събота) ще се завърти повторението на още една американска продукция. Както СЕРИАЛИ в България първоначално публикува, поредното излъчване на "Хелкетс" (Hellcats) ще замести това на "Истуик", който приключва на 21 юли (неделя). Сериите от американската комедия с тийн звездата Ашли Тийсдел ще се позиционират всеки уикенд от 14.00 часа, с по 2 епизода, продължавайки до 16.00 часа. 

А междувременно от днес (12 юли), онлайн платформата Voyo завърта премиерният, 2-ри сезон от американският хит "Специални клиенти" (The Clien List), чиито епизоди вече ще се качват всеки петък. Желаем да добавим, че в момента текат приготовленията по снимките на 3-ти сезон, които обаче ще стартират на по-късен етап, поради причината, че главната актриса в сериала - Дженифър Лав Хюит е бременна.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.