"Раздвоени чувства" - нов турски сериал продуциран от нас стартира от 13 юли

След като миналия четвъртък (4 юли) стартира премиерният латино-американски сериал продуциран изцяло от нас - "Майчина любов", то от тази събота (13 юли) стартира нова турска поредица, чийто старт обявихме още миналата есен - "Раздвоени чувства".

Епизодите от новият ни проект "Раздвоени чувства", чието интро можете да гледате от тук ще се качват всяка сряда във Vbox7 профила ни. Извънредно 1-ви епизод ще бъде на разположение още утре, 13 юли (събота). Нека да се запознаем отблизо и със сюжета, актьорите, героите...

Сюжет:
Мустафа е осъден на 10 години затвор за наркотрафикантство. Семейството му – Берин, Зилян, Айше, Айлин и Хакан се премества да живее в къщата на стар роднина, тъй като не може да се справи с големите разходи в старата къща. 

В новият град, голямото семейство е посрещнато много добре от съседите си. Но Берин неизбежно се сблъсква с Ахмет – арогантен и нагъл мъж, който е известен в квартала под прякора „женкаря”, защото е бил с всички млади момичета. Прави опити и с Берин, но тя не се поддава. 

Един ден Берин отива в кварталната пекарна и се запознава с Али – добро и скромно момче, като между тях пламва истинска любов. Но Али не иска да има връзка с Берин, защото е брат на Ахмет, и ако той разбере, че малкият му брат ходи с поредното красиво момиче, което иска да прелъсти ще го убие. 

Но любовта между двамата е по-силна от всичко, и двамата започват да се срещат тайно. За нещастие един ден Ахмет разбира за връзката на брат си с Берин и пребива до смърт Али. Берин започва да се обвинява, че е скарала завинаги двама братя, и че от сега нататък любимият й ще бъде подлаган на психически и физически тормоз. Тя решава да замине за Анкара, но Али я спира – той й предлага двамата да избягат заедно. 

Така, в една нощ, двамата влюбени заминават тайно от всички за Анкара, но дали и там ще намерят своето щастие? 

Актьори и герои:
Мерием Узерли – Берин
Толгахан Сайъшман – Али
Неджат Ишлер – Ахмет
Айча Бингьол – Зилян
Гювен Хокна – Айше
Синем Кобал – Айлин
Хюсеин Авни Данял – Мустафа
Емир Берке Зинчиди – Хакан

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.