Честно и откровено: "Приятелства и скандали"

На снимачната площадка, а и извън нея, между актьорите е имало винаги както приятелства, така и скандали. Когато са на снимачната площадка, приятелствата са си просто приятелства, но извън нея, те са нещо много повече. При скандалите обаче е обратно - на снимачната площадка те не трябва да се случват, защото могат да попречат на снимачния процес, но извън нея, просто всичко си е личен живот.

Например в теленовелата "Лус Мария" (Luz Maria), Анджи Сепеда поддържала доста добри отношения както с Мариела Алкала, така и с Кристиан Мейер. Почти винаги по време на почивките, заедно с Мариела Алкала пиели кафе, или отскачали до някой магазин, за да си купят нещо. "Тя имаше доста добри отношения с Мариела. Почти не контактуваше толкова много с другите, колкото с нея. Двете бяха като сетстри", казва Кристиан Мейер. Актрисата Теди Гусман казва, че Анджи се е държала с нея повече от добре. Имала чудесно възпитание, правела комплименти и помагала в трудни ситуации.

Нищо не изглежда така, както е в епизодите. Докато там гледаме едно чудесно приятелство, зад снимачната площадка се крият големи скандали. Докато се снима в "Джовисна" (Llovizna), Скарлет Ортис имала спречквания с Луис Фернандес, с който си партнира. Двамата не се разбирали, защото актьорът давал постоянно някакви насоки на Скарлет, а тя давала други, отделно сценаристите трети. И един ден на Скарлет и "паднало пердето", както се казва на жаргон. Развикала се на Луис Фернандес и го накарала да се извини за всичко, към което той я подтиквал, защото иначе няма да продължи да се снима в теленовелата. "Беше толкова досаден, че щом го видех ми идваше да му скоча отгоре. Не спираше с насоките, бъркаше ме постоянно, а сценаристите казваха друго. Аз се вслушвах в тях, но той ми отнемаше мисълта с други глупости. Като че ли, той е режисьора! ", коментира Скарлет. И докато била в постоянни конфликти с партньора си, то с другите актьори се държала много повече от добре.
  
В "Любов в пустинята" (Amarte del deseo) Марица Родригез не спирала да се кара с Катрин Сиачоке. Двете били в конфликти през повечето  дни на снимане. Карали се не само на снимачната площадка, но и извън нея. Скандалът, който водели, бил за това, че Катрин разпространила, че Марица се отвръщавала от любовните сцени с Франсиско Гаторно. Тя казала, че това лично Марица й го е споделила, а самата тя каза, че нищо от думите на Катрин не е истина, а само лъжовни коментари. "Защо го е направила незнам. Мисля, че Марица щеше лично да ми каже, ако имаше нещо против мен или се гнусеше от каквото и да е. Катрин просто е искала да сее интриги", казва Франсиско Гаторно. 
  
В "Узурпаторката"  (La usurpadora) се развил такъв скандал между Габи Спаник, Шантал Андере и Фернандо Колунга, че на моменти за малко не се стигнало до бой. Скандала бил само на снимачната площадка на теленовелата, а извън нея, лицата дори не се виждали. Всичко започнало от тогава, когато Габи Спаник правила секс с Фернандо Колунда по време на една сцена. Шантал Андере разпространила из медиите, че Габи била бременна в реалния живот от Фернандо Колунга, защото двамата много често оставали сами и правели неща, за които не е прилично да се говори. "Боже, каква глупост!", казала Габи. Един ден тя дори посегнала на Шантал и й зашлевила шамар. Всички скочили да разтървават двете жени. Фернандо Колунда казва: "Срам, срам за мен и за всички на снимачната площадка. Какви глупости е наговорило това момиче, не разбирам. Никога не съм правил каквото и да е с Габи извън работно време, а по време на - само ако теленовелата го изисква. Не мога да повярвам, че Шантал е наприказвала такива лоши неща за нас - и най-вече, че е бременна от мен." Шантал Андере пък казва, че лично видяла Габи и Фернандо да се целуват в кафе и за това разпространила този слух. За да опровергае думите на Шантал, че е бременна, Габи си направила тест, който бил отрицателен. Така никой не повярвал на Андере.
  
Изключително добри са били отношенията между Наташа Клаус и Паола Рей по време на снимките на "Жената в огледалото" (La mujer en el espejo). Извън и по време на снимки, двете били толкова добри приятелки, че всеки започнал да си казва, че между тях има роднинска връзка. Споделяли си всичко, излизали заедно, ходили заедно на разходки и на гости една в друга. "Като две сестри са", казва Хуан Алфонсо Баптиста.
  
Алехандо Фелипе е станал много привързан към Маурисио Очман и Литци, докато е играл ролята на близнаците в "Къде си татко?" (Amarte Asi). Имал е много добро приятелство с всички. Бил е много сладък, забавен и смешен, когато се сърди. "За него Литци беше като майка, а Маурисио Очман като баща. Наистина беше много привързан към тях, сякаш не в теленовелата, а в реалния живот е техен син", казват сценаристите.

Издание след издание и ето, че стигнахме до последното за сезона такова на "Честно и откровено". То обаче ще излезне следващата събота (13 юли), когато ще видим техническите проблеми по време на снимки...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.