Лятна почивка за проектите на СЕРИАЛИ в България

Летния сезон е известен с дългите си дни, отпуските на хората и съответно с техните ваканции... Екипа на СЕРИАЛИ в България ще излезе в такава от 20 до 31 юли, като през този период от време ще настъпят някои промени, свързани с някои от проектите на блога.

Ваканция за "Майчина любов" - на 25 и 26 юли (четвъртък и петък) няма да бъдат качени съответно епизод 5-ти и 6-ти от продукцията. Именно заради това, те ще бъдат на разположение още на 13 и 14 юли (събота и неделя). А 7-ми и 8-ми епизод ще бъдат качени както обикновено - съответно на 18 и 19 юли (четвъртък и петък). 

Ваканция за "Огнено сърце": Продължението - на 22, 23, 29 и 30 юли (понеделник, вторник, понеделник и вторник) няма да бъдат публикувани съответно 13, 14, 15 и 16 епизод от продължението на хитовата турска продукция. Тези епизоди можете да очаквате от 5 август (понеделник) нататък. 

Ваканция за ФИЛМИ в България - вторият нишов блог на СЕРИАЛИ в България също ще излезне в лятна почивка. На 22 юли (понеделник) няма да бъдат публикувани филмовите анотации към програмите на БТВ, НоваТВ, ТВ7, Диема и Кино Нова за периода от 22 до 28 юли. На 26 юли (петък) пък няма да бъдат публикувани тези на БТВ Синема, БТВ Комеди, БТВ Екшън и БТВ Лейди за периода от 29 юли до 4 август. И на 29 юли (понеделник) - тези на БТВ, НоваТВ, ТВ7, Диема и Кино Нова за периода от 29 до 4 август. Работата на блога ще продължи на 2 август, когато ще бъдат публикувани филмовите анотации към програмните схеми на БТВ Синема, БТВ Комеди, БТВ Екшън и БТВ Лейди за периода от 5 до 11 август.

В периода от 20 до 31 юли (от събота до сряда) работата на СЕРИАЛИ в България няма да бъде прекъсвана по никакъв начин. На 20 юли (събота) можете да очаквате интервю с Елизабет Алварес, на 22 (понеделник) - второ издание от "Клюки от теленовелите", на 23 и 30 (два поредни вторника) - обзорни статии от Марти, на 27 (събота) - интервю с Бланка Сото и на 29 (понеделник) - трето издание от рубриката "Как са станали звезди?". Освен това през всички дни от седмицата можете да очаквате и новини свързани с промените и новите заглавия по телевизионният екран.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.