"Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai) - нов индийски сериал замества "Призракът на Елена" (El Fantasma De Elena) от 19 юли по БТВ

Макар очакванията на всички за стартирането на премиерен латино-американски сериал след финала на "Призракът на Елена", се оказа, че БТВ не възнамерява да стартира такъв скоро. Вместо това, заместителят на единствената премиерна теленовела в ефира ще бъде не турски, а сериал от индийски произход.

Считано от 19 юли (петък), в ефира на БТВ стартира премиерният индийски сериал "Цветовете на любовта". Драматичната сага, чието оригинално заглавие гласи "Sapna Babul Ka... Bidaai" ще се излъчва от понеделник до петък, в 15.00 часа по най-гледаната българска телевизия. Сериите от "Цветовете на любовта" ще продължават до 16.00 часа, когато пък стартират тези на повторението на турската тийн сага "Мечтатели".

Оригиналният брой на епизодите наброява 700, които са с продължителност от около 20 минути. В България, дневно ще се позиционират по два епизода, които ще бъдат слети един в друг и така продължителността на излъчването на сагата в България значително ще намали. Това означава, че броят на българските епизоди ще бъде около 350, т.е. ще намалят двойно.

Именно заради старта на "Цветовете на любовта" и броя на епизодите му, скоро в българския ефир освен "Проклятието на семейство Апарисио" друг премиерен латино-американски сериал няма да стартира. Въпреки това, по най-новият канал от семейството на bTV Media Group, който стартира още тази есен - БТВ Gold, има вероятност да започне и дългоочакваната от всички продукция "Съседската къща" (La Casa De Al Lado) както и още премиери на хитовите закупени от медията теленовели.

Разгледайте програмната схема на БТВ за периода от 15 до 21 юли от тук;

2 коментара:

Анонимен каза...

Индийските филми като цяло са по- хубави от колкото турските и латиноамериканските!За това ще бъде хубаво ако се пускат повече индийски сериали и филми защото ми писна да гледам тапите сапунки и турскити ферхундета !

Unknown каза...

Много ми харесва този филм може ли да ми кажеш от къде мога да гледам епизодите от 1 епизод

Предоставено от Blogger.