Нов сезон на "X Factor" тази есен по НоваТВ, ще дели prime-time-а с юбилейно издание на "Big Brother"

Макар летния телевизионен сезон тепърва да започва, националните медии още отсега подготвят есенната си програмна схема. Втората по гледаемост медия у нас - НоваТВ подготвя завръщанията на стари и любими на зрителите шоу програми, с които цели да привлече все повече и повече зрители и да заеме заветната лидерска позиция.

"X Factor" - един от най-големите козове на НоваТВ за есенния телевизионен сезон ще бъде именно музикалното състезание "X Factor". Още преди обявяването на предварителните кастинги, досега в шоуто са се записали над 1000 претенденти. В днешната централна емисия новини на НоваТВ бе обявено и, че във 2-рият сезон на "X Factor" ще има нови водещи и ментори. Дългоочакваният нов сезон на музикалното предаване ще стартира още тази есен в prime-time-а на НоваТВ.

"Big Brother" - тази есен феновете на риалити форматите ще могат да се насладят на юбилеен сезон на любимото по цял свят такова - "Big Brother". Засега информацията не е официално потвърдена, но според сигурни източници, новият сезон ще дели prime-time-a на НоваТВ с "X Factor" още тази есен. Очаквайте повече информация около новият сезон на "Big Brother" до няколко месеца.

"Като две капки вода" - още в края на 1-ви сезон, продуцентът и жури на шоуто - Магърдич Халваджиян обяви, че тази есен, феновете на най-позитивното предаване в ефира ще могат да гледат и 2-ри сезон. Изненадите ще бъдат много, като една от тях е певицата и актриса Милица Гладнишка, която ще бъде новото попълнение в журито. В предаването "Къщата на Нова", което върви всяка неделя от 14.00 часа, Халваджиян разкри още, че една от звездите, които ще бъдат поканени в "Като две капки вода" ще бъде именно водещата на първия телевизионен дайджест - Венета Райкова.

Тази есен НоваТВ подготвя подновяванията и на "Пълна лудница", "Етажна собственост" и "Имаш поща".

СЕРИАЛИ в България не носи отговорност за промени в решенията на НоваТВ, тъй като есенният телевизионен сезон е изключително напрегнат и промени винаги има. Информацията е предоставена от сигурни източници и нови сезони ако не наесен на гореизброените продукции, ще има напролет.

4 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте, виждам че програмата ви за латино новините ще бъде много интересна.Очаквам с нетърпение да я видя.Много искам да дойде 1 юли за да видя тази поредица Как са станали звезди? особенно щом в първото издание ще бъде свързано с Скарлет Ортис актриса която много харесавам.Много съжелявам че честно и откровено излиза във ваканция,това ми беше любимата класация в тзои блог.Най също е интересна но вече има подобна която следя.Искам да мине бързо времето и да стане време да се завърне честно и откровено.А очаквам и интервюто с хорхе салинас и елизабет алварес също то няма ли да излезе скоро.А клюки от теленовелите ми харесва но можете да го направите и по хубаво без тези сини и черврни цветове.А ще има ли статия за най скъпоплатените актьори?

Анонимен каза...

Тази статия не й е тук мястото. Нали си имате отделен блог за предавания, защо я пишете тук?

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за подкрепата и за комплиментите, до края на годината очаквайте още много нови поредици.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Така е, но тук информацията може да се види от много повече хора.

Анонимен каза...


Dano i tazi godina ne se lansirat falshivo peeshtite pevci kakto beshe prez 2011 g.

Предоставено от Blogger.