Най...: Безинтересните интрота от теленовелите

Миналата седмица разгледахме най-пленителните интрота от теленовелите, а днес предстои да видим кои са най-безинтересните такива. Безинтересни, защото в тях няма нищо "силно", което да ни плени и да ни накара да гледаме теленовелата. Но, нека разгледаме някой от най-безинтересните интрота от теленовелите...

10. "Шеметната Анастасия" (Estrambotica Anastasia) -Теленовелата е от 2004 година на RCTV и на пръв поглед е интересна. Но, интрото не ни пленява по никакъв начин. В него освен представяне на актьорския каст и всички участници свързани в теленовелата, нямаме нищо друго. Липсват и действия от сериала, които поне мъничко да ни развълнуват. Този сериал се излъчи у нас по НоваТВ.

9. "Моя сладка Валентина" (Mi gorda Bella) - Въпреки, че е доста хубава, интрото на теленовелата не може да ни плени по никакъв начин и да ни накра да гледаме сериала, който също е на RCTV, но от 2002 година. В интрото виждаме действия на героите, които обаче не са свързани с действията в сериала. Тази теленовела също беше излъчена по НоваТВ.

8. "Бавачката" (La baby sister) - И въпреки, че в тази теленовела в основна главна роля влиза Паола Рей, интрото й не е направено така, че да ни плени по някакъв начин. По-скоро то показва, че в сериала ще имаме смешни случки и на моменти интересни ситуации, но в него няма достатъчно вложена режисьорска ръка. Теленовелата е на Coracol от 2000 година, като у нас беше излъчена по БТВ преди 10 години.

7. "Дивият ангел" (Mineca Brava) - В това интро също нямаме никакви случки от теленовелата. Виждаме само танцуващата и разбира се пеещата Наталия Орейро, като изобщо не се виждат лицата на Факундо Арана и другите актьори. Едва ли в теленовелата, Наталия постоянно пее и танцува! "Дивият ангел" е на Telefe от 1998 година, като у нас се излъчи няколкократно по Евроком.

6. "Защо, по дяволите? (Por que Duablo?) Спомняте ли си тази теленовела? Тя е с участието на Паола Рей и Маноло Кардона. Интрото има няколко хубави момента, но повечето са лоши. Песента също не е подходяща. Имаме случки от теленовелата, но те не са достатъчно интересни, за да ни пленят. Заснета е през 2000 година, излъчена е у нас по БТВ и е на компания CentroTV.

5. "Войната на розите" (La guerra de las Rosas) - Тази теленовела заема 5-то място. Невероятната Катрин Сиачоке е сред актьорския състав на сериала. И въпреки, че името и сюжета са много пленителни и интересни, това не означава, че и интрото ще бъде такова. В него нямаме случки от теленовелата, нито нещо интересно, което да ни накара да гледаме и следим сериала. В интрото виждаме страстни сцени между главните герои, както и образът на розата. "Войната на розите" е заснета през 1999 година от Coracol. Излъчена е у нас по БТВ.

4. "Пътища на любовта" (Las vias del amor) - Интрото на тази прекрасна теленовела е подобно на това на "Дивият ангел". Тук отново виждаме танцуваща и пееща героиня от сериала, но тук това е Арасели Арамбула. От време, на време можем да съзрем и Рафаел Амая, който води страстни целувки с Арасели. Още от актьорския състав на теленовелата са: Габриел Сото, Даниела Ромо, Енрике Роча и други. Тази латино продукция е на Телевиса от 2002 година, излъчена у нас отново по БТВ.

3. "Без свян" (Sin Verguenza) - Това е един много добър сериал на Телемундо, но за съжаление без интро, което да ни плени. В него виждаме действия на актьорите, някои от които срещаме и в теленовелата. Интрото на "Без свян" е доста сходно на това на "Горките родители на богатите деца" (Ninos ricos, pobres padres), но при втория сериал, интрото е доста по-привлекателно. "Sin verguenza" е от 2007 година, като у нас теленовелата с Габи Еспино бе излъчена преди около 4 години по НоваТВ.

2. "Като вълна" (Como uma onda) - Теленовела, в която освен, че нямаме пленително интро, нямаме и познати от преди актьори. На интрото имаме представяне на актьорите, но без тяхна снимка или тяхно действие. И въпреки, че сериала беше интересен (особено финала), теленовелата не остави белези след себе си и днес едва ли някой помни този сериал. Той е на компания Globo от 2004 година. Излъчен е по БТВ.

1. "Завинаги твоя" (Resistire) - Най-безинтересното интро. Със сигурност никой не помни или не знае за да тази теленовела, която е с участието на Пабло Ечари и излъчена по Диема Фемили. В интрото виждаме представяне на актьорите на черен екран, но и тук липсват действия от самия сериал, които да ни накарат да го гледаме. Този аржентински сериал е на Телефе и е от 2003 година. Съдържа 150 епизода. 

Скъпи читатели,
Извиняваме се за забавянето на това издание на "Най...", качваме седмица по-късно. Новото издание на поредицата ще излезе тази неделя (23 юни), а от следващата седмица, издания ще има отново всеки четвъртък.
В следващото издание на "Най..." ще научим кои са най-добрите двойни роли и превъплъщения на актьорите от теленовелите...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.