Честно и откровено: "Какво е да си секс-символ?"

Честно казано, някои актьори от теленовелите придобиват огромната си слава, именно благодарение на изящния си вид. Има актьори, които стават красиви и в идеалната форма, защото някоя роля го изисква. Днес ще видим какво е да бъдеш секс-символа не само в теленовелата, но изобщо в историята на теленовелите.

Жанкарлос Канела не само е един от най-обичаните актьори в бранша на теленовелите, но и е един от най-сексапилните мъже на латино-американското кино. Дебютира за първи път в теленовелата "Чужди грехове" (Pecados ajenos), където става популярен макар и малко. Едва след като изиграва главна и основна роля в сериала "Дявол а ангелско сърце" (Mas sabe el diablo), публиката разбира, че се е появил нов секс-символ, който тепърва ще изгражда кариерата си. Жанкарлос е получавал много награди от TVyNovelas и най-вече за изпълнение на най-добрата песен на годината към сериала "Сърцето ми настоява" (Mi corazon insiste). "Не се смятам за идеалния мъж. Не съм от тези, които се поддават на това твърдение, само за да привлекат женското внимание към себе си. Щом за публиката съм секс-символ, значи съм успял да я привлека с нещо", коментира актьора на въпроса какво мисли за това да бъде секс-символ. 

Уилям Леви е най-сексапилния актьор от теленовелите и това го доказва наградата, която получи за най-красив мъж от сериалите през 2011 година. И въпреки, че тогава твърдеше, че не се смята за такъв, днес актьора вече мисли, че това не е каква да е титла и се опитва да не загуби признанието си. Уилям Леви дебютира като главен герой в теленовелата "Внимавай с ангела" (Coidado con el angel), където никак не остави лоши спомени, поне за зрителите си в родна страна, тъй като все още не сме видели сериала и у нас. Но най-известен и харесван става след като изиграва главна роля в сериала "Капризи на съдбата" (Sortilegio). "Аз не се мисля за много секси, както твърдят някои. Според мен добрият вид си е добър вид, а не признак за сексапилност. Няма да пропусна да кажа, че тази титла се дава само на човек, който я е заслужил, но аз не смятам, че съм я заслужил", казва актьора в свое интервю през 2011 година. Днес той споделя: " Славата си е слава, не мога да я премахна от себе си. Радвам се, че ме смятат за секс-символ, може би това е едно ново начало".

Много пъти е определяна за една от най-красивите жени от теленовелите и една от най-отмъстителните злодейки, оттам звездата Марица Родригез. Променяла е хиляди прически, облекла, форма, за да стигне и да изгради славния си път, който разбира се, всеки човек зачита. От руса е била червенокоса, а днес е чернокоса и такава ще я видим в "Съседската къща" (La casa de al lado) и "Лицето на отмъщението" (El rostro de la venganza). Злодейка е била винаги, но не се оплаква - напротив, казва, че това и харесва. "Да се обличаш добре си е просто хубаво нещо. Да изглеждаш изобщо добре - също. Не съм мислела, че ще бъда една харесвана актриса и най-вече една от най-сексапилните", казва Марица.
      

Нищо не може да оспори факта, че Аарон Диас е звездата, която в последно време има доста популярност. Заедно с Габриел Сото, двамата бяха наречени от феновете си "най-привлекателните актьори на бъдещето" още през 2010 година. Аарон не мисли, че е привлекателен, особено след като преди време беше забелязан от папараците, че е облечен като клошар с бутилка в ръка. Това едва не провали кариерата на актьора, но за този случай, той казва, че този на снимката няма нищо общо с него. Колегите му  споделят, че Аарон има страхотно тяло и винаги идва на снимки повече от добре. Това каза в свое интервю Анжелик Бойер, която беше в един екип с Аарон в теленовелата "Тереса" (Teresa). "Никога не съм имал късмет с обличането. Все си мисля, че не умея да съчетавам дрехите една с друга. Но, се научих. Не знам, защо феновете ми толкова много ме смятат за секс-символ, та аз просто се старая да изглеждам добре", казва актьора.
 

Следващата събота ще видим едва интересна тема - нараняванията на актьорите по време на снимки.

2 коментара:

Анонимен каза...

zashto ne napravite nqkoi vash nov serial ot tezi s kartinkite az sledq vsichki takiva koito sam nameril v internet i mnoo gi haresvam a vashite se poluchavat mnogo dobre. molq vi pravete novi, qki sa.

Анонимен каза...

здравейте искам да говоря с админа на сайта, моля да си дадеш скайп, имам предложение за теб

Предоставено от Blogger.