Най...: Пленителните интрота от теленовелите

От доста време насам в България гледаме латиноамерикански сериали. Няма човек, който да не е гледал поне един такъв сериал, да не го е пленила историята и да не го е накарала да гледа всеки следващ и следващ... Една теленовела може да бъде позната дали ще е интересна или не, още от интрото. Има доста излъчени теленовели в България, но само някои интрота са изключително харесвани от многобройните фенове. Предстои да разгледаме 10 от най-пленителните интрота на сериали, излъчени в България.

10. Интрото на "Чиста кръв" (Pura Sangre) - Теленовелата не е толкова известна, но още щом погледнем интрото ни става ясно, че в нея ще се случват интересни неща. Наистина доста пленителен сюжет, интриги и властна любов правят този сериал обичан по времето си на излъчване. В интрото на теленовелата на RCN виждаме надбягване с коне, сватба, яростни походки от страна на Кати Саез и други. В главна роля в сериала влиза актьора Рафаел Новоа, който се бори за любовта си към Марсела Мар и едновременно за опазването на ранчото си. Вижте интрото с българско аудио от тук .

9. Интрото на "Любов в пустинята" (Amantes del desierto) - Теленовела, която ще запомним с участието на Марица Родригез и то не като злодейка. И въпреки, че е доста стара и доста отдавна излъчена, интрото на тази теленовела все още напомня за хубавите моменти в сериала на Телемундо. В интрото на "Amantes del desierto" виждаме Франсиско Гаторно на кон сред морето, за да посрещне Марица Родригез. Страстни сцени насред морето между именно тези двама герои, арестуването на Франсиско Гаторно и други. Интрото можете да видите от тук.

 8, Интрото на "Вечно твоя" (Eternamente Tuya) - Сериал на TV Azteca с изключително приятно интро и хубава музика. Главно сериала имаше за цел да ни разкаже за една много объркана любов. Две жени влюбени в един мъж и двама мъже влюбени в една жена. Интересното е, че тази любов и при двата случая се случва между едни и същи герои. Разбира се, всяка любов има и лоша страна, развалянето на дълго приятелство и омразата на роднините. В интрото на теленовелата виждаме радостта и клетвата на вечно приятелство между Фернанда Ромеро и Маримар Вега. Срещата между Фернанда Ромеро и Котан Фернандес и Маримар Вега и Котан Фернандес, страстната нощ между същите двама герои и разбирането на тайната на Фернанда Ромеро от Маримар Вега. В края на интрото доста интересно е показано как Фернанда Ромеро стои между Котан Фернандес и Андред Паласиос. Интрото вижте от тук.


7. Интрото на "Росалинда" (Rosalinda) - Една наистина невероятна теленовела, с невероятно интро, с невероятна история и невероятна музика. Неповторимата Талия взима основна роля в тази теленовела, която наистина е готова да плени всеки зрител пред екрана. Оставяме на вас сами да опознаете интрото от тук.

6. Интрото на "Земя на страстта" (Tiera de pasionеs) - Телемундо наистина има вечни хитове и това е един от тях. Теленовела, чието интро показва силната страст между Габриела Спаник и Саул Лисасо и омразата на Катрин Сиачоке. Въпреки, че сериала беше излъчен преди близо 10 години, той все още се помни и се споменава. В интрото на "Земя на страстта" виждаме в по-голямата част изпълнителката на песента Габриела Спаник в различни тонове и различни фонове зад себе си. Виждаме действия от любовта между Габриела и Саул и двете съперници Катрин и Габриела в гръб една до друга. Песента е една от любимите на зрителите, а сериала пленява дори и най-малкия фен. Вижте интрото с българско аудио от тук.

5. Интрото на "Огнена кръв" (Gitanas) - Друга доста хубава теленовела на Телемундо е именно тази. Теленовела с пленяващо интро, което ти подсказва, че сериала не е за изпускане. Излъчена е наистина в близкото минало и то доста отдавна. Нека си припомним част от интрото на този прекрасен сериал от тук.

4. Интрото на "Изпитание на любовта" (Te voy ensenar a querer) - Едва ли някой някога ще забрави тази теленовела. Една от най-обичаните поредици излъчвани в българския ефир. Силна омраза, владяна до край от Катрин Сиачоке, слаба любов между Данна Гарсия и Мигел Варони, минаваща през непрестанни изпитания. Страст, преминала под кръв и омраза. Интрото е просто завладяващо. На него виждаме бикове, прелест, огън, тайна страст, насилие и други. Само по интрото можем да разпознаем, че сериала няма да бъде никак лош, както всъщност си беше. Надяваме се да видим отново тази теленовела. Интрото и вижте от тук.

3. "Зоро: шпагата и розата" (Zoro: La espada y la rosa) - Друга теленовела с много интересно интро. Тук виждаме любов между Марлене Фавела и Кристиан Мейер крита под две маски - тази на Зоро и тази на обикновения Кристиан Мейер, който ту става Зоро, ту си става самия той. Тук много специална роля има и Освалдо Риос. В интрото забелязваме любов между Кристиан Мейер и Андреа Лопес, създадена за сметка на ревността на Марлене Фавела, коне, кораб, танци, страст, бой с мечове и други. Вижте го от тук.

2. Тук имаме две интрота на теленовели, които попадат на второ място. Интрото на "Някой те наблюдава" (Alguen te mira) - Теленовела с Данна Гарсия и немилостен сериен убиец - Рафаел Амая. Интрото е блестящо направено като убийствена криминална драма и съвсем спокойно може да накара човек да гледа сериала. В интрото виждаме сцени от сериала, като убийства и преследване на Дана Гарсия. Вижте го от тук. И второто интро попадащо на втора позиция е на сериала "Лицето на другата" (El rostro de Analia) отново на Телемундо. Изключително вълнуващо интро с много силни сцени. На интрото се вижда катастрофата на Елизабет Гутиерес, срещата на Марица Родригез с Мартин Карпан, бой и много други. Вижте го от тук.

1. И златния медал за най-пленяващото интро от теленовелите отива при... "Трима братя, три сестри" (Pasion de gavilanes). Никой не би се усъмнил, че тази теленовела ще грабне първото място в тази класация. Много популярна, известна и... гледана с над 60 % рейтинг в премиерното си излъчване преди повече от 10 години. Интрото наистина подсказва, че сериала няма да е никак лош, а напротив, ще бъде повече от обещаващ. Оставяме на вас на видите интрото от тук.

Както и сами можете да си направите извода, повечето хубави интрота са на телемундели. Разбира се, тук могат да се добавят и още много сериали. Но не всяка теленовела има пленяващо интро, някои интрота са досадни и безинтересни. Кои са те, ще разберем следващия път...

3 коментара:

Анонимен каза...

statiqta e mnogo hubava no za6toto introto na Trima bratq tri sestri kato natisna izliza introto na liceto na drugata?

Анонимен каза...

Няма ли вече да спрете да ни занимавате с тези глупави теленовели.Крайно време е да ни предложите статии за турските сериали и турските актьори.

Анонимен каза...

saglasna sam s komentarar-2:) dori iskam da vi popitam za nqkakva infomarciq otnosno vrazkata na denis cakar i ibrahim celokol ;)

Предоставено от Blogger.