Кармен Виялобос и Жанкарлос Канела за ролите си "Сърцето ми настоява" (Mi Corazon Instiste)


Цялостно име: Йорелей дел Кармен Виялобос. Родена е на 13 юли 1983 година в Колумбия. Кармен е една от най-известните актриси в родния си край, а феновете и я свързват с това, че е винаги прекрасна във всяко едно отношение. Започва кариерата си през 1999 година, когато е едва на 16 години.
Участва в рекламни клипове, след което взима роля в сериала "Club 10". Искала е да стане архитект, но е тръгнала по стъпките на баща си. През 2005 година, Кармен дебютира с малка роля в хитовия сериал "Имението" (La tormenta), което всъщност я издига стъпки нагоре. След като вече се е представила доста добре, актрисата за първи път получава главна роля в сериала "Никой не е вечен на света" (Nadie es eterno en el mundo) на Coracol. Продължавайки да става все така успешна и да се представя чудесно, Кармен изиграва истинската роля на живота си в сериала "Силикон за рая" (Sin senos no hay Paraiso) на Телемундо, благодарение на която, тя става една от най-обичаните актриси в страната си. Година по-късно, Телемундо отново и предлага роля в сериала "Горките родители на богатите деца" (Ninos ricos, pobres, padres). След тази роля, Кармен започва да получава предложения за главни роли и изиграва две такива на Телемундо в сериалите "Око за око" (Ojo por ojo) и "Сърцето ми настоява" (Mi corazon insiste). След тези, Кармен придобива изключителна слава и огромен успех. В момента Кармен Виялобос има връзка с партньора си от "Горките родители на богатите деца" Себастиан Кайседо.

Жанкарлос Канела е роден на 21 април 1988 година във Флорида. Той е певец, композитор, музикант, актьор и модел. Започва своята артистична кариера през 2002 година. Пее на конкурсите за красота през 2004 и 2005 година. Жанкарлос изгрява след като изиграва първата роля, която му носи популярност в сериала "Чужди грехове" (Pecados ajenos) през 2007 година. Зрителите започват да го харесват, особено след като изиграва роля в сериала "Доня Барбара" (Dona Barbara) през 2008 година. Актьорът започва да се харесва на зрителите още повече и с прекрасната си визия и чудесния си глас. През 2009 година е поканен да изиграе главна роля в криминалния сериал "Дявол с ангелско сърце" (Mas sabe el diablo), където се запознава в Габи Еспино, с която в момента има връзка, и от която има син - Николас. През 2011 година е избран заедно с Кармен Виялобос да изиграе отново главна роля в сериала "Сърцето ми настоява" (Mi corazon insiste), за която Жанкарлос получава огромни възхвали. Последната роля на актьора е отново главна в теленовелата "Забранена страст" (Pasion Prohibida), която приключва много скоро в Сащ.

Жанкарлос Канела и Кармен Виялобос са двойка в сериала "Сърцето ми настоява", където изиграват ролите съответно на Андрес Сантакрус и Лола Волкан.

Какво е да си партнираш с Кармен / Жанкарлос?
Жанкарлос: Кармен е страхотна партньорка. Никога не съм имал проблеми с нея по време на снимките на серила. Тя повече помагаше на мен, отколкото на себе си. Двамата се справихме чудесно и мислим, че нищо не може да се получи по-добре (смее се).
Кармен: Жанкарлос е много мил, взискателен и внимателен към мен и сцената. Много внимателно действа и се опитва да не допуска грешки. Винаги взима основното внимание върху сцената, никога не оставя целия товар на мен. Страхотен е.

Познавахте ли се преди теленовелата?
Жанкарлос: Не, не сме се познавали, но сме се срещали по коридорите на Телемундо.
Кармен: Чувала съм много за него, слушала съм песните му. Запознахме се, докато той записваше песента към сериала.

Срещате ли се и днес?
Жанкарлос: Да, ходим по кафета.
Кармен: (Смее се...)

Определете най-вълнуващата си роля?
Жанкарлос: Изключително запленен съм от "Забранена страст". "Дявол с ангелско сърце" е най-вълнуваща, защото ме срещна с Габи.
Кармен: "Силикон за рая" и "Горките родители на богатите деца".

Какво обичаш да правиш в свободното си време?
Жанкарлос: Да се радвам на Николас и на Габи. Почивки, купони и забавление, изцяло посветени на тях.
Кармен: Обикновенно Себастиан измисля занимание, когато и двамата сме свободни. Иначе много обичам да чета книги.

Имахте ли гафове докато се снимахте в "Сърцето ми настоява"? Всеки да разкаже за най-вълнуващия си?
Жанкарлос: Да, паднахме заедно от мотора...
Кармен (смее се): Заспах на снимките, без да зная. Мислиха ме за припаднала.

Любима храна?
Жанкарлос: Всичко сготвено от Габи.
Кармен: Омар и пържени скариди. Много обичам и обикновена риба.

Къде бихте искали да отидете?
Жанкарлос: На Хаваите. Също така много искам да посетя България.
Кармен: Искам да изкача Еверест.

Гледахте ли се на екран?
Жанкарлос: Гледах се, но за мен беше важно Габи да ме гледа. Иначе много добре се е получил сериала.
Кармен: Само когато имах време.

Имате ли информация дали "Сърцето ми настоява" е закупен в България?
Жанкарлос: По принцип сценаристите почти не издават такива неща. Но ако се допитаме малко ще научим. Доколкото знам, имаше българска телевизия, която си уреди среща с Телемундо, но какво се е случило не знам.
Кармен: Бях дочула, че има нова продадена теленовела в България, но не знам дали ставаше въпрос за "Сърцето ми настоява". Това може да каже само режисьора Николас Ди Власи.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.