Излезе 1-ви брой на списание "СЕРИАЛИ в България"

юни 07, 2013
Днес (7 юни) излезе дългоочакваният 1-ви брой на завърналото се любимо списание "СЕРИАЛИ в България". В него ще можете да прочетете интервюта с два от най-любимите латино-американски актьори, които ще видим като двойка съвсем скоро в българския ефир, сюжета на най-дългоочакваният латино-американски сериал в България, новини и клюки за любимите актьори и актриси, постери и други интересни статии. По-долу можете да прочетете подробна информация...
В първото издание от списание "СЕРИАЛИ в България" ще можете да прочетете блиц интервю с Анаи ("Непокорните") и Карлос Понсе ("Жестока любов"), които участват в латино хитът - "Две семейства" (Dos Hogares). Съвсем скоро ще можем да се насладим на таланта им и в България. Освен това в броя ще се запознаете отблизо със сюжета на ново-стартиралия турски сериал "Имението с лозите". Ще се запознаете и със сюжета на най-очакваният латино-американски сериал в България - "Съседската къща" (La Casa De Al Lado). Ще се насладите и на цели 3 постера на сериалите "Съседската къща", "Сезони на любовта" и "Две семейства". Ще можете да прочетете и цели 3 ексклузивни страници пълни с клюки и новини за любимите актьори и актриси.

Списанието можете да разгледате в страницата на блога "Списание "СЕРИАЛИ в България"", както и на Facebook страницата ни от тук.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.