"Огледален свят" се завръща от 1 юли, "Опасни тайни" (The Lying Game) завладява prime-tima-a, "Изборът на Лара" се завръща през юли по БТВ

През месец юли в ефира на най-гледаната българска телевизия - БТВ се задават много нови промени, продължения на излъчени преди и впоследствие преустановени продукции и напълно нови премиерни заглавия...

Считано от 1 юли (понеделник) започва продължението на най-гледаната към момента турска продукция у нас - "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum). Дълго чаканите нови серии от драматичната сага за любовта между младите влюбени Ферия и Емир ще се излъчват в ефира на БТВ от понеделник до четвъртък, с начален час 20.00 часа. Извънредно на 1 юли ще бъдат излъчени два епизода, които ще продължат до 22.00 часа. От 2 юли (вторник) нататък ще бъде излъчван само 1 епизод, който ще продължава до 21.00 часа.

Именно заради старта на продължението на "Огледален свят", от prime-time-а за пореден път пада другата турска драматична поредица - "Времето лети", чийто последен за сезона епизод ще се излъчи на 27 юни (четвъртък).

От 22 юли (понеделник) отново по БТВ, започва дългоочакваната американска продукция на ABC - "Опасни тайни". Поредицата, чието оригинално заглавие на английски език гласи "The Lying Game" (в буквален превод "Игра на лъжи") ще се излъчва от понеделник до четвъртък с начален час на епизодите 21.00 часа. Сериите от "Опасни тайни" ще продължават до 22.00 часа, замествайки тези на приключващия на 18 юли (четвъртък) 2-ри сезон на "Далас", който стартира на 24 юни (понеделник), излъчвайки се без промяна в разписанието.

През летния телевизионен сезон, БТВ ще предложи на своите зрители и повторение/премиерни серии на първата излъчила се в българския ефир хърватска сага "Изборът на Лара" (Larin Izbor). Повторните/премиерните серии от хитовата продукция ще стартират на 29 юли (понеделник), излъчвайки се от понеделник до петък в 17.30 часа, замествайки приключващия на 26 юли (петък) 1-ви сезон на публицистичното предаване на БТВ "Лице в лице". Епизодите от "Изборът на Лара" ще продължават до 19.00 часа, когато започват централните емисии новини на медията. Допълнително ще уточним дали стартиращите от 29 юли епизоди ще бъдат премиерни или повторни.

Считано от 25 юли (четвъртък) започва второто повторение на американската крими драма "Американска наследница" (American Heiress) в ефира на БТВ. Поредното излъчване на хитовата продукция ще се състои всеки делничен ден с начален час на епизодите 09.30 часа. Дневно ще бъдат предлагани по 2 епизода, които ще продължат до 11.30 часа. Повторението на "Американска наследница" ще замести приключващия сезон на преди обедното ток-шоу "Преди обед", чието последно издание ще се излъчи на 24 юли (сряда).

5 коментара:

Анонимен каза...

Какво стана с Най...?

Анонимен каза...

Вижте си имайла.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Новото издание на "Най..." наистина се забави, извиняваме се за което. Вече е на разположение.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Проверихме го!

Анонимен каза...

пак ли този огледален свят този филм ме дразни предпочитам времето лети

Анонимен каза...

Мисля , че е време да уточните, какви повторения на изборът на лара мечтаете
ето хората са си казали Сезон 2 :)
Изборът на Лара / Larin Izbor Сезон 2 Епизод 1 Започва От 29 юли 2013. 17:30, Само По Бтв

http://vbox7.com/play:298ede4c94

Лека Вечер

Предоставено от Blogger.