Новият сезон на "Имаш поща" - всеки делничен ден от 17.00 часа по НоваТВ, повторение на "Мечтатели" замества "Престъпления и страсти" по БТВ

През настоящата и следващата седмица в ефирите на двете най-гледани български национални телевизии - БТВ и НоваТВ ще настъпят промени и повторения на излъчили се преди продукции.

От днес (10 юни) започва излъчването на новият сезон на култовото ток-шоу с водещи Гала и Пейо "Имаш поща". Макар от седмица по НоваТВ да се върти повторението на американската продукция "Сентрал Парк Уест", поради незадоволителни рейтинг данни, втората по гледаемост медия у нас се принуди да преустанови излъчването му. На негово място, всеки делничен следобед от 17.00 часа по НоваТВ, както съобщихме по-горе ще се излъчват новите издания от новия сезон на предаването "Имаш поща". 

Считано от 20 юни (четвъртък) започва повторението на най-харесваната турска тийнейджърска продукция излъчвана у нас - това на "Мечтатели". Поредното повторение на хитовата сага ще се излъчва всеки делничен ден от 16.00 часа по най-гледаната телевизия у нас - БТВ, замествайки това на американската драма "Престъпления и страсти", чийто последен епизод ще се излъчи ден по-рано от обявеното по-горе - на 19 юни (сряда). Важна подробност, която желаем да изясним е, че повторението на "Мечтатели" ще стартира не от 1 епизод, а чак от 181. Това означава, че БТВ ще излъчи около 80 епизода от продукцията, които ще продължат близо 4 месеца.

3 коментара:

Анонимен каза...

Чудя се на Нова телевизия защо ли вече не свалят от екран Гала.Втръсна ни вече да гледаме физиономията й и начина по който води предаванията.Имаме нужда от ново лице и различно предаване от това "На кафе".

Анонимен каза...

Тези епизоди на "Имаш поща", които се излъчват от 5 следобед не са нови, а са повторения от 1 сезон!

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Водещата имаше финансови проблеми, поради което се наложи на води повече предавания на НоваТВ. Според нас обаче Гала е приятна и ненатоварваща водеща, харесваме я.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Не, епизодите са премиерни.

Предоставено от Blogger.