"Истанбулска приказка" замества "Аурора" от 25 юни по Диема Фемили, повторения на "Съдебен спор" и "Етажна собственост" заместват "Имаш поща" и "Сделка или не" през юли по НоваТВ

юни 15, 2013
Противно на очакваното за премиерна лятна теленовела, която да замести приключващата такава по Диема Фемили "Аурора", медията ще заложи на повече епизоди от повторението на турската продукция "Истанбулска приказка".

Считано от 25 юни (вторник), феновете на турските сериали ще могат да се насладят на вече цели 2 епизода от повторението на любимата им турска поредица с участието на Аху Тюркпенче "Истанбулска приказка" (Bir İstanbul Masalı). Повторните серии от хитовата комедийно любовна драма ще се позиционират в ефира на Диема Фемили всеки делничен ден с начален час 18.00 часа, продължавайки до 20.00 часа, когато започват тези от другата турска сага - "Мелодията на сърцето". Повторение на излъчилите се в prime-time-а серии ще се състои всеки делничен следобед от 13.30 до 15.30 часа в ефира на медията.

Междувременно отново по Диема Фемили и отново през юли започва поредното повторение на култовата американска продукция "Доктор Куин - лечителката" (Dr. Quenn - medicine woman). Сериите от любимата продукция ще се излъчват всяка събота и неделя стартирайки в 09.30 часа и продължавайки до 12.30 часа. Диема Фемили ще предлага по 3 епизода дневно, което означава, че седмично ще бъдат позиционирани по 6 епизода.

Отново през юли, този път по НоваТВ, ще се завъртят повторения на излъчили се през изминалия телевизионен сезон предавания и сериали.

Считано от 15 юли (понеделник), втората по гледаемост медия у нас ще предложи на своите многобройни зрители повторения на предаването "Съдебен спор" и на българската комедийна панелна история "Етажна собственост". Сериите от съдебното предаване с водещ Нана Гладуиш ще се излъчват всеки делничен следобед от 17.00 часа, замествайки тези на ток-шоуто с водещ Гала "Имаш поща". От 18.00 часа пък ще се позиционират епизоди от българската комедийна поредица на НоваТВ "Етажна собственост", които ще заместят изданията на хитовото предаване с водещ Румен Луканов "Сделка или не".

От 11 юли (четвъртък) по НоваТВ ще се завърти и премиерен сезон на американската продукция "Хавай 5-0", чиито епизоди ще се позиционират всеки делничен ден от 21.00 часа, замествайки тези на приключващия премиерен 2-ри сезон на другата такава - "Отмъщението".

2 коментара:

Анонимен каза...

Mnogo se radvam che nqma da ima Me4tateli :)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Ще има, грешката е наша.

Предоставено от Blogger.