ФИЛМИ в България - новият проект на СЕРИАЛИ в България стартира на 1 юли

На 1 юли (понеделник), стартира вторият нишов блог на СЕРИАЛИ в България, а именно ФИЛМИ в България, чийто старт бе обявен още през зимния сезон. По-долу можете да разберете какви ще са функциите на новият блог както и каква е неговата цел.

Фенове на игралното кино излъчващо се по телевизионния ефир, радвайте се! От 1 юли (понеделник) стартира първият блог в България, който ще информира читателите си за предстоящите филмови заглавия по най-гледаните телевизионни канали у нас, сред които БТВ, НоваТВ, ТВ7, БТВ Синема, БТВ Комеди, БТВ Екшън, БТВ Лейди, Диема и Кино Нова.

Всеки понеделник, ФИЛМИ в България ще бъде обновяван, като през целия първи ден от седмицата ще бъдат публикувани пълни анотации и акценти към филмовите програми на горе-изброените телевизионни канали.

В блога, феновете на игралното кино ще могат да четат за предстоящите през следващите 7 дни филми, да следят отблизо животът на любимите си актьори, участващи в тях в специална страница, да определят кой филм излъчен през седмицата им е харесал най-много чрез онлайн гласуване, като резултатите ще се публикуват в страницата "Филм на седмицата", и още, и още...

Освен всичко, което е изброено по-горе, можете да очаквате и още много изненади, които обаче ще стартират на по-късен етап във времето.

В понеделник (1 юли) ще бъде публикуван адресът на ФИЛМИ в България, като още оттогава ще можете да разглеждате филмовите анотации към любимите ви телевизионните програми.

1 коментар:

Unknown каза...

Интересен нов проект. Аз лично отдавна го очаквах!

Предоставено от Blogger.