"Доктор Куин - лечителката" и "Ангелският остров" (Melekler Adasi) с Нюргюл Йешилчай заместват "Истанбулска приказка" от 5 юли

Считано от 5 юли (петък) Диема Фемили завърта ново повторение на медицинската драма "Доктор Куин - лечителката" заедно с още един премиерен турски сериал.

От 5 юли, идният петък всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа зрителите на най-гледаната кабелна телевизия в България ще имат възможността да си припомнят сагата, станала популярна миналия век и повторена преди време по НоваТВ "Доктор Куин - лечителката". Епизодите ще се излъчват на мястото на тези от "Истанбулска приказка", които приключват на 4 юли (четвъртък), а двойното им излъчване започва от утре (25 юни), като до днес ще се предлага само по един епизод от турския сериал, само от 18.00 до 19.00 часа.

Повторения на излъчените вечерта епизоди на "Доктор Куин - лечителката" ще има всеки делник от 12.30 часа, отново на мястото на "Истанбулска приказка", като датата на старт е 8 юли (понеделник).

От 19.00 часа, на мястото на втория епизод от "Истанбулска приказка" започва премиерната турска поредица "Ангелският остров" (Melekler Adasi). В нея участва една от най-обичаните турски актриси, познатата от "Любов и наказание" и "Имението с лозите" Нюргюл Йешилчай. Повторенията на "Ангелският остров" стартират на 8 юли в 13:30.

2 коментара:

Анонимен каза...

нов член ли има блога - това е супер. а нали бяхте казали, че подготвяте изненада нещо свързано с димитър димов, той ще става ли час от екипа?

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Да, Мартин е новият член на блога. Той ще публикува новини около новите серили и промени по телевизионния ефир. А за екипа на Димитър Димов - няма такова нещо, грешно сте разбрали. Но съвсем скоро в екипа на блога ще се включи и още един човек, няма да издаваме името му.

Предоставено от Blogger.