Клюки от теленовелите - 1 издание

юни 17, 2013
От днес (17 юни) започва новата рубрика на СЕРИАЛИ в България - "Клюки от теленовелите", която ще излиза веднъж месечно. В новата рубрика на блога, ще разкриваме всичко ново около теленовелите и актьорите, подобно на специалното издание на "Честно и откровено", което можете да си припомните от тук.

Започваме с всичко ново около теленовелите: 
1)  Преди седмици Телемундо пусна новите интрота на теленовелата "Мъж под наем" (Marido en Alquiler). Второто и третото интро можете да видите от тук и тук, а четвърто и пето от тук и тук. Теленовелата няма да е никак лоша, твърдят от Телемундо. В нея роли ще вземат Марица Родригез, Соня Смит, Хуан Солер и други. Снимките са в процес на заснемане, като продукцията се очаква да направи своя дебют още това лято. Как ще изглеждат Марица Родригез, Соня Смит и Хуан Солер в новия сериал, можете да видите от тази снимка. 

2) И Телевиса също показа новия си проект, чийто снимки са във финален етап. Представяме ви "Че те обичам, обичам те" (De que te quiero, te quiero), в който главни роли ще вземат Ливия Брито и Хуан Диего Коварубиос. Промото вижте от тук.

3) Както и предния път ви съобщихме, в Мексико предстои да стартира нова неизвестна теленовела, за която никой нищо не знае. Доколкото знаем, до няколко дни компанията ще представи промото й, като снимките вече са започнали.

4) Телемундо обяви напълно официално новата си теленовела, за която говорихме и предния път. Става дума за "Светата дяволица" (Santa Diabla), която се очаква да бъде наистина гледана в страната си, именно заради участието на Габи Еспино, Аарон Диас, както и Карлос Понсе и бившата му годеница Хумена Дуке, като последните двама актьори ще влязат в образа на злодеи. Премиерата на новата продукция ще бъде по всяка вероятност още това лято. Очаква се тя да замести приключващия скоро сериал "Господарят на небесата" (El senor de los cielos).

5) Не само Телемундо и Телевиса подготвят нови хитови сериали. Univision също е в действие на разработка на новата си поредица "Красавицата" (Cosita Linda), чийто снимки вече започнаха. В актьорския състав на новата теленовела се включват Ана Лорена Санчес, Кристиан Мейер (главни роли), Каролина Техера, Сулейка Ривера, Хуан Карлос Флорес, Джейсън Канела (брат на Жанкарлос Канела) и други. Снимките можете да видите от тук, тук и тук.

6) Ще ви представим и няколко рейтинги на сериалите в Мексико. "Колко хубава любов (Que bonito amor) приключи с доста добър рейтинг от малко над 21 %. "Тереса" (Teresa) също не остана назад. Той приключи с 30% рейтинг. "Ад от страсти" (Abisimo de pasion) постигна един от най-добрите си рейтинги с близо 31 % рейтинг. "Лъжите живеят" (Mentir para vinvir) направи своята премиера с близо 20% рейтинг. Теленовелата "Бурята" (La tempestad) на Телевиса леко повдигна рейтинга си и той достигна почти 16,5 %. "Господарят на небесата" (El senor de los cielos) има един от най-добрите рейтинги, като постига почти 35% рейтинг. "Забранена страст" (Pasion prohibida) на Телемундо също не изостава с рейтингите. Поредицата с Жанкарлос Канела почти дотига рейтингите на "Господарят на небесата" , като постига 32,9 % рейтинг. С много добър рейтинг са още "Господарката" (La patrona) на Телемундо с близо 31 % рейтинг, "Жената на Вендавал" (La mijer del Vendaval) на Телемундо също върви добре с малко повече от 15%, а понякога достига и до 17% рейтинг.

7) От 9 юли (вторник) по Телемундо започва да се излъчва "Мъж под наем".

8) Съвсем скоро започват снимките на новата теленовела "Втората ми майка" (Mi segunda mande), като в момента се подбира екипа за сериала.

9) През май рейтингите на Телемундо са били най-високи, след него се нарежда Телевиса. Поредиците, които са били гледани са "Тереса" на Телевиса, "Неубуздано сърце" също на Телевиса, "Господарят на небесата" на Телемундо, "Бурята" на Телевиса, "Забранена страст" на Телемундо, "Заради нея съм Ева" (Por ella soy Eva) на Телевиса, "Колко хубава любов" на Tелевиса и "Ад от страсти" отново на Телевиса, "Жената на Вендавал" на Телемундо и "Господарката" на Телемундо.

10) "Паралелни животни" (Vidas Paralelas) е още една от новите теленовели на Телемундо. В нея участие взимат Фернандо Карийо и Саул Лисасо. Снимките вече са започнали.

11) От цялата класация за всичко ново около теленовелите, виждаме, че Телемундо, както е най-успешната компания към момента, така и най-подготвената за предстоящите сезони лято-есен. Тя ще направи доста нови проекти, като някой тепърва ще бъдат разработвани. 

Обща класация на новините около теленовелите:- Най-актуалното интро - "Мъж под наем" (Marido en Alquiler) на Телемундо;
- Най-очаквана теленовела - "Светата дяволица" (Santa diabla) отново на Телемундо;
- Най-скоро приключваща теленовела - "Господарят на небесата" (El senor del los cielosи "Забранена страст" (Pasion Prohibida). И двете са на Телемундо;

- Най-гледан финал - "Ад от страсти" (Abisimo de pasion) на Телевиса;
- Най-скоро започващата теленовела - "Мъж под наем" на Телемундо;
- Най-гледаната теленовела - "Господарят на несебата" с 35% рейтинг на Телемундо;
- Най-нискорейтингова теленовела - "Жената на Вендавал" (La mujer de Vendaval) с 15 - 17 % на Телемундо;


Топ 10 класация на сериалите:

10. "Жената на Вендавал" (La mujer de Vendaval);
9. "Бурята" (La tempestad);
8. "Лъжите живеят" (Mentir para vinvir);
7. "Тересаеresa);
6. "Ад от страсти" (Abisimo de pasion);
5. "Колко хубава любов" (Que bonito amor);
4.  "Господарката" (La patrona);

3. "Светата дяволица" (Santa Diabla);
2. "Забранена страст" (Pasion Prohibida);
1. "Господарят на небесата" (El senor del los cielos);
 


Всичко ново около актьорите:1) Марица Родригез сподели: " Мъж под наем" - това е новата ми теленовела след "Лицето на отмъщението". Не смятам, че тази роля ще бъде лоша, радвам се, че ще участвам. Соня Смит и Хуан Солер също са сред екипа на сериала.

 2) Актрисата Арасели Арамбула, която помним от сериала "Непокорно сърце" си осинови куче. Това съобщи самата тя преди дни в Twitter, като каза: "Вчера осинових това прекрасно кученце. Нуждаеше се от дом и аз го приех". Арасели публикува и първата си снимка с новия си домашен любимец, която можете да видите от тук.

3) Гай Екер, Джесика Коч и Сусана Гонсалес са сред явилите се на кастинг за участие в новата теленовела "Втората ми майка". Снимките на поредицата започват през юли.

4) Актьорите Аарон Диас, Габи Еспино и Карлос Понсе разгледоха и прочетоха внимателно сценария на новата си теленовела "Светата дяволица" (Santa diabla), на Телемундо. Снимка вижте от тук.

5) Известният и обичан от много фенове актьор Жанкарлос Канела представи новата си песен "I love it". Той каза: "Песента много ми хареса и предаде щастие на моята Габи, когато я чу. Надявам се и на почитателите ми да им хареса". Песента можете да чуете от тук.


6) Преди няколко дни почина актьорът Енрике Лисалде, който помним от сериала "Есмералда". Поклон пред паметта му!

7) Актрисата Барбара Мори, която в България сме гледали в теленовелата "Руби" (Rubi), започна подготовка за новото обзавеждане на дома си. Тя ще използва мебелите на компания, чийто собственици за близки до нейния живот хора. Барбара споделя, че към момента няма да се снима в никакви нови роли, тъй като все още няма подписан договор с никоя компания. Заедно със сина си Серхио, актрисата ще се опита да намери най-доброто за дома си.

8) Актьорът Виктор Нориега казва, че след участието си в "Колко хубава любов" няма да се снима в нова теленовела в близките месеци. Той сподели: "Благодарение на тази чудесна теленовела се запознах с много добри и мили хора. Станахме много близки приятели. Но за съжаление няма да се снимам повече в теленовела, поне в близките месеци. Реших да си дам малко почивка".

9) Актрисата Глория Треви няма да снима любовните сцени лично в теленовелата "Свободна да те обичам" (Libre para amarte). Тя ще използва двойничка за всички любовни сцени с Габриел Сото и Едуардо Сантамарина. Причината е, че нейният съпруг не желае Глория да се целува с други мъже. Доста ревнувал.

10) Себастиан Лигарде заяви публично на профила си в интернет платформата Twitter, че е хомосексуален. Той коментира: "Аз съм хомосексуалист и го казвам с гордост. Никой гей не трябва да върви с клеймо на главата по улиците на Мексико. Аз смятам, че щом Бог и моето семейство знаят, че съм гей, това трябва да го знаят всички. Предпочитам да казвам истината, по-добре е отколкото да излъжа".

11) Актрисата Мариана Сеоане съобщи в Twitter, че ще се присъедини към екипа на теленовелата "Бурята" (La tempestad), където ще се бори за любовта на Уилям Леви. Освен тя, сред екипа на сериала ще попадне и актьора Артуро Пениче. Той ще влезе само за няколко епизода в теленовелата, тъй като сценаристите са решили да повдигнат малко рейтинга на "Бурята", който към момента не е никак добър.

12) Популярната мексиканска актриса Марлене Фавела, която познаваме от сериали като "Зоро" (Zoro: La espada y la rosa), "Дивата котка" (Gata salvaje) и другисе съблече пред списание "H para homebres". Това е първото позиране за списание на актрисата, която грабна мъжките погледи, като си показа пищните форми. Вижте няколко снимки от тук, тук, тук и тук.

13) Жанкарлос Канела и неговата любима Габи Еспино споделиха, че мечтаят да имат още деца. В момента идвамата се грижат за Ориана, която е дъщеря на Габи от първия и брак и Николас от връзката и с Жанкарлос.

14) Химена Дуке, която в момента се подготвя за снимките на "Светата дяволица" сподели, че вече е превъзмогнала раздялата си с Карлос Понсе и вече въобще не мисли за него. Тя заяви, че се чувства изключително щастлива сама, превъзмогнала е раздялата си с актьора и в момента се чувства отлично, прекарвайки свободното си време със сина си Кристиан.

15) Кимбърли дос Рамос сподели, че ролята и в "Мъж под наем" ще бъдъе доста интересна и тя самата казва, че много иска да се види на екран.



Класация на всичко ново около актьорите:
- Най-харесвана двойка - Аарон Диас и Габи Еспино;
- Най-очаквано събитие - Появата на Мариана Сеоане в "Бурята";
- Най-хубава новина - Арасели Арамбула си осинови куче;
- Най-лоша новина - Смърта на Енрике Лисалде;
- Най-гореща новина - Появата на Марлене Фавела гола в списание;
Най-хубава музика - Новата песен на Жанкарлос Канела - "I love it";
- Най-неочаквана новина - Себастиан Лигарде призна, че е гей;



Топ 10 класация на актьорите:
Най-харесвани актьори:
10. Хуан Солер;
9. Артуро Пениче;
8. Себастиан Лигарда;
7. Гай Екер;
6. Виктор Нориега;
5. Габриел Сото;
4. Карлос Пон;
3. Карлос Понсе;
2. Жанкарлос Канела;
1. Уилям Леви;

Най-харесвани актриси:
10. Кимбърли Дос Рамос;
9. Барбара Мори;
8. Глория Треви;
7. Мариана Сеоане;
6. Джесика Коч;
5. Сусана Гонсалес;
4. Арасели Арамбула;
3. Химена Дуке;
2. Марлене Фавела;
1. Габи Еспино;

Определено човек винаги сам може да избира какво да гледа. Както много пъти е съобщавано, най-очакваната теленовела в момента е "Светата дяволоца", защото в нея ще видим Габи Еспино и Аарон Диас, като злодей ще влезе Химена Дуке. Всички фенове очакват да видят финала на "Забранена страст". Дори и ние феновете и в България очакваме да видим какъв ще бъде финала на поредицата, тъй като някои помнят, че финала на "Забраненият плод", по чиято история е направен и "Забранена страст", дори можем да кажем, че е римейк, приключи трагично и дали и латиноамериканската версия ще приключи така, въпреки, че латино феновете не помнят да е имало латино теленовела с трагичен финал. Всички ще почакаме още малко...
Следващото издание на "Клюки от теленовелите" очаквайте на 15 юли.

7 коментара:

Анонимен каза...

Zashto vashiq nishov blog ima tolkova nisak reiting sravnenie s nishovite na drugite blogove!

Анонимен каза...

Неможе ли да има и рубрика "Клюки от турските сериали" ?

Анонимен каза...

tvandhobby shte puskat takava ot chetvartak

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Ако под "нашият нишов блог" имате предвид ПРЕДАВАНИЯ в България, да, рейтинга му не е в цветущо състояние, но съвсем скоро предстои актуализация, като се надяваме след нея посещаемостта да се увеличи.

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Към момента няма да има такава рубрика, поради причината, че не разполагаме с материали за турските сериали.

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Първо: всеки блог има правото да създава такива рубрики, каквито иска. Друг е въпроса за взаимстването, което отдавна е на дневен ред.
И второ: при още едно "рекламиране" на въпросния блог, коментара Ви ще бъде изтрит.

Стаси Иванова каза...

Здравейте, интересни новини, но някои неточни. Бих ви посъветвала да оправите 2 и 6 от първата част, както и някои информации в червената зона. Приятна вечер! :)

Анонимен каза...

Здравейте, Стаси,
Всичко си е наред. Рейтинхите са абсолютно точни. Бяха публикувани в санйта на Телевиса и Телемундо, а някой от тях ми бяха казани лично от актьорите. Така че, всичко си е наред в 6 и в 2, и в червената зона.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Мислех си, че Жената на Вендавал е на Телевиса, не на Телемундо, но щом твърдите, че всичко е така, ок! Осен това Че те обичам, обичам те сега започнаха снимките, как може да са във финален етап?

Предоставено от Blogger.