"Опасни улици" - от 15 юли, в 17.00 часа по НоваТВ

Макар в рекламната тарифа за месец юли на НоваТВ да бе упоменато, че всеки делничен ден от 17.00 часа на мястото на изданията от "Имаш поща" ще се въртят повторения на такива от изминалия сезон на "Съдебен спор", според програмния справочник на Piero97 за следващата седмица, от 15 юли стартира съвсем различна продукция.


Считано от 15 юли (понеделник) започва нова продукция - "Опасни улици", която ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 часа в ефира на НоваТВ. С информация за оригиналното заглавие на продукцията все още не разполагаме, но такава ще бъде публикувана през следващата седмица, когато ще получим програмната схема на НоваТВ за периода от 15 до 21 юли.



Все още дори не е сигурно дали изобщо ще стартира продукция със заглавие "Опасни улици", защото във Facebook страницата на съдебното предаване с водещ Нана - "Съдебен спор" е обявено, че феновете на предаването ще могат да се наслаждават на повторения на изданията от изминалия сезон през целия месец юли и август.



Очаквайте официално потвърдена информация следващия понеделник (8 юли)!

3 коментара:

Анонимен каза...

koi sezon 6te se izla4va

Анонимен каза...

Би трябвало да започне 6 сезон който е от 210 - 250 Bolum Сезон 7 е от 251 до 293 Bolum очаква се Сезон 8 да започне през септември :)
По БТВ бяхаа излъчени 5 сезона до 209 Bolum вкл.

Анонимен каза...

хора тук става дума за американски филм с това име, а не за турския сериал Опасни улици. А колкото до продължението на турския сериал, доколкото разбрах той започва от 12 юли по бтв

Предоставено от Blogger.