Втори сезон на "Отмъщението" (Revenge) през юни по НоваТВ, два епизода от "Мелодията на сърцето" (Dudaktan Kalbe) по Диема Фемили, "Моят грях" с повторение от 2 юни по БТВ Лейди

Летния телевизионен сезон наближава, и макар не толкова напрегнато, националните телевизии се готвят за него с нови сезони на стари предавания и сериали и нови продукции. В тази статия ще разберем повече за акцентите през юни по НоваТВ...

От месец юни, НоваТВ отново ще изненада феновете на американските продукции със завръщането на една предишна такава. Премиерният за медията 2-ри сезон от хитовият американски сериал на ABC "Отмъщението" ще направи своята ексклузивна премиера на 10 юни (понеделник). Както през зимния сезон, сериите от "Revenge" (оригиналното заглавие на английски) ще се излъчват в най-гледаното телевизионно време - prime-time-а. 2-ри сезон на "Отмъщението" ще се излъчва всяка делнична вечер от 21.00 часа, продължавайки до 22.00 часа, когато започват изданията от комедийното предаване "Господари на ефира".

Отново от 10 юни (понеделник) се завръща и любимото кулинарно предаване на НоваТВ - "Черешката на тортата". Изданията ще бъдат премиерни, като новият сезон ще се излъчва заедно с този на "Отмъщението". Дните и часът на излъчване са съответно всеки делничен ден и 20.00 часа. Сериите ще продължават до 21.00 часа, когато както съобщихме по-горе започват тези на вторият сезон на "Отмъщението". Съвсем скоро очаквайте и повече информация около новият сезон на "Черешката на тортата" в ПРЕДАВАНИЯ в България.

И отново от 10 юни (понеделник) за феновете на турските продукции, НоваТВ ще предложи нова такава. Тя ще бъде премиерна и ще се излъчва в делничните дни от 17.00 часа, замествайки поредното повторение на 1-ви сезон на "Черешката на тортата", което пада от екран. Съвсем скоро очаквайте и повече информация около новият следобеден турски сериал на НоваТВ.

Нека да надзърнем и в програмната схема на Диема Фемили за юни...

През месец юни, най-гледаната кабелна телевизия у нас - Диема Фемили ще излъчи дългоочакваната развръзка на една от най-гледаните си турски новели, а именно "Готова на всичко" (Alie). Финалните серии ще се излъчат до един месец, като техен заместител ще бъде другата турска драма "Мелодията на сърцето". Съвсем скоро, Диема Фемили ще започне да предлага по два епизода от "Dudaktan Kalbe" както е оригиналното заглавие на турски на драматичната сага, които ще стартират в 20.00 и в 21.00 часа.

Преминаваме към БТВ Лейди, която продължава да радва феновете на латино сериалите, макар и с повторения на такива...

От 2 юни (неделя) започва първото повторение на излъчилата се миналата година в prime-time-a на БТВ Лейди теленовела "Моят грях". Епизодите от продукцията на компания Televisa, чието оригинално заглавие гласи "Mi Pecado" ще се позиционират в почивните дни. Стартът ще бъде на 2 юни в 11.00 часа, като тогава ще бъдат излъчени първите три епизода. На същия ден от 10.00 часа ще бъде излъчен последния епизод от повторението на другата латино-американска сага - "Горките родители на богатите деца". От 8 юни (събота) излъчването на "Моят грях" ще бъде следното: всяка събота и неделя, от 10.00 до 14.00 часа по 4 епизода.

Изтеглете програмната схема на БТВ Лейди за периода 27 май-2 юни 2013 май 2013 от тук;
Изтеглете програмната схема на БТВ Синема за периода 27 май-2 юни 2013 май 2013 от тук;
Изтеглете програмната схема на БТВ Комеди за периода 27 май-2 юни 2013 май 2013 от тук
Изтеглете програмната схема на БТВ Екшън за периода 27 май-2 юни 2013 май 2013 от тук;

2 коментара:

Анонимен каза...

БРАВО ТИЯ СЕ СЕТИХА, ТО ВЕЧЕ СВЪРШИ ПО Fox life има още 4 епизода до Края на Сезон 2, а тия Нова сега ще почват да го излъчват хахаха
Браво за новината , поздравления. :)

Анонимен каза...

Всеки Понеделник от 21 ч. по Fox life Отмъщението (Revenge)
Днес 20 Май 2013 - сезон 2, еп.18
27 Май 2013 - сезон 2, еп.19
03 Юни 2013 - сезон 2, еп.20
10 Юни 2013 - сезон 2, еп.21 и 22 финал сезон

Предоставено от Blogger.