Най-... "Обичаните двойки от теленовелите"

От днес СЕРИАЛИ в България започва новата класация свързана с латино актьорите "Най-...". Поредицата ще имате възможност да разглеждате всеки четвъртък, като всяка класация ще съдържа по 10 места. В първата тема ще разгледаме най-обичаните двойки от теленовелите, които вече сме гледали в българският ефир, като те ще бъдат представени в 10 места. Ето и кои са те: 

10. Елена и Едуардо - двойката изиграна от Елизабет Гутиерес и Сегундо Сернадес заема 10 позиция в тази класация. В момента зрителите имат възможност да гледат актьорите в сериала "Призракът на Елена" по БТВ. Въпреки, че сериала има доста задоволителен  рейтинг тук, тази двойка все пак не остава толкова следи и почти не чуваме нищо за нея. Ето какво споделят двамата актьори за ролите си в сериала:
 Елена: "Със Сегундо сме много добри приятели. Харесвам ролята си, Сегундо и предава свежест и ме кара да я предпочитам повече и повече...".
 Едуардо: "Елизабет ме бие по всяко отношение с актьорския си талат. Много добре се представя и не мога да и противореча ако тя има някакво твърдение, че нещо между нас в ролята не се получава. Удоволствие е да работя с Ели".

9. Валерия и Франсиско - това е ролята изиграна от Габриела Спаник и Саул Лисасо в телемунделата "Земя на страстта" (Tierra de pasiones) заснета през 2006 година. В този сериал имаме една страстна и жестока любов проследена в продължение на 172 епизода. Тази двойка заема девето място в тази класация, но не остава толкова запомнена, колкото остава самата теленовела. И въпреки това, Габи Спаник казва, че това е една от любимите и теленовели с нейно участие.

8. Марсело и Лола - осмо място в тази класация заслужено е дадено на двойката Марсело и Лола от "Гибелна красота" (Bella Calamidades) изиграна от Сегундо Сернадес и Дана Гарсия. Неоспорим факт е, че не само теленовелата постига успех в родната си страна и у нас, но и дълго време точно тези двама герои не остават забравени от феновете си. Една от най-успешните роли и за Сегундо и за Дана. "Гибелна красота" е заснета през 2009-2010 година и съдържа 130 епизода. Отново е на Телемундо и е излъчена у нас по БТВ. Дана казва, че и е било доста трудно да бъде "жената от гробищата" и е нямала търпение тези трудни снимки, именно с тези сцени да приключат по-бързо. А за Сегундо - това е просто една от любимите му теленовели.

7. София и Антонио - това е една от изпепеляващите любовни истории на Телемундо заснета в продължение на 130 серии през 2010 година. Ролите са изиграни от Ана Лусия Домингес и Карлос Понсе и сериала се казва "Жестока любов" (Perro amor) отново излъчен по БТВ. Любовта между двамата многократно е прекъсвана от "злата" Камила, в която кожа се превъплъщава Марица Родригез. Марица казва, че обича да играе роли, в които разваля любовните "приказки", въпреки, че тези роли са доста далеч от нейния живот.

6. Пиедад и Родриго - това отново е обичана от публиката двойка изиграна от Дана Гарсия и Кристиан Мейер. Теленовелата е "Някой те наблюдава" (Alguien te mira) от 2010 година, която съдържа 116 епизода. Определено това наистина може да се каже "смъртоносна" любов, тъй като любовта между Пиедад и Родриго се сблъска със серийния убиец Хулиан Гарсия (Рафаел Амая). За Дана, това е удоволствена теленовела. За Кристиан, теленовела, оставяща белези. Телемунделата отново е излъчена по БТВ, а главните роли остават отново запомени от вярната аудитория на латино сериалите.

5. Есмералда и Диего - помните ли тази двойка? Това са Марлене Фавела и Кристиан Мейер от 122 - серийната теленовела "Зоро: шпагата и розата" (Zoro: la espada y la rosa). Тази теленовела беше излъчена по БТВ и повторена по БТВ Лейди. Марлене и Кристиан остават в сърцата на хората със своята страстна любов, последвана от тайни и лъжи. Марлене казва, че когато е гледала американския филм "Зоро", много си е мечтала да срещне своя Зоро в някой сериал и това се е сбъднало именно в тази теленовела. Кристиан казва, че по улиците му викали Зоро, а за теленовелата споделя, че е прекрасна и би искал отново да се впусне в това приключение. Двамата остават приятели и до ден днешен.

4. Ана и Даниел - главните герои от "Лицето на другата" (El rostro de Analia) изиграни от Елизабет Гутиерез и Мартин Карпан. Заснета е през 2008-2009 година и безспорно е изключително гледана теленовела у нас. На Телемундо е и съдържа 179 епизода и отново е излъчена по БТВ. Лоша героиня отново е Марица Родригез. Тази двойка наистина е запомнена от зрителите и доста често може да се срещне тяхното име. Елизабет твърди, че е много трудно да бъдеш две лица едновременно, но за нея е приключение, улеснява се, в сцените си с Мартин. А Мартин Карпан споделя, че криминалната теленовела е най-хубава и той е имал възможност да се снима в такава.

3. Мануела и Анхел - двойката от "Дявол с ангелско сърце" (Mas sabe el Diablo) - Габи Еспино и Жанкарлос Канела. Заснета е през 2009 година, от Телемундо, като съдържа 192 епизода. Все още зрителите помнят тази теленовела и най-вече, главните роли в нея. Теленовелата беше повторена, а при първото си излъчване, беше наистина доста гледана у нас. Габи Еспино каза: "Имах чувството, че това е безкрайна теленовела, поне докато се снимах. Искаше ми се да няма край, но уви в живота всяко нещо има край. Радвам се, че си партнирах с Жанкарлос - много добър, забавен и сексапилен мъж. Благодарение на тази теленовела двамата се събрахме". А Жанкарлос казва: "Искам с моята Габи да сме пак заедно в теленовела, за мен беше удоволствие да се снимам с нея. Обичам я!".

2. Марица и Маркос - тези двама актьори заслужено вземат второ място. Двете роли са изиграни от Паола Рей и Хуан Алфонсо Баптиста. "Жената в огледалото" (La mujer en el espejo) на Телемундо е заснет през 2004 година и има 151 епизода. Излъчен е по БТВ, като наистина постига отлични резултати. Все още зрителите помнят Маркос и Марица и доста често можем да срещнем многобройните фенове на тази двойка. Паола Рей споделя, че две роли са изключително трудни. Но за нея няма значение какво ще играе. "А с Хуан станахме първи приятели, много сладък човек". Хуан казва, че в тази теленовела, най-хубавите неща са: сюжета, музиката и... Паола Рей.

1. Първо място заслужено заема двойката Норма и Хуан от телемунделата "Трима братя, три сестри" (Pasion de gavilanes). Безспорно най-харесваната двойка от латино сериалите, въпреки, че може да се каже, че Хуан Алфонсо Баптиста и Паола Рей също могат да бъдат  определени като такива. Норма и Хуан са изиграни от Дана Гарсия и Марио Симаро, като теленовелата е заснета през 2003 година и съдържа 188 епизода. В България "Трима братя, три сестри" имаше милиона аудитория, като и тази теленовела беше излъчена по БТВ. Главните актьори дават доста интервюта във връзка с тази си роля и наистина придобиват огромно медийно и зрителско внимание.


Това беше първото издание от новата класация на СЕРИАЛИ в България - "Най-...". Надяваме се да ви е харесало. Както виждате всички изброени актьори са от продукциите на Телемундо и сме ги гледали по БТВ. Следващият път предстои да разберем кои са най-очакваните роли на звездите отново в 10 места. Ще разберем какви роли мечтаят да изиграят любимите звезди от теленовелите. Обещаваме, че ще включим и актьори от Телевиса, за феновете на тази компания.

3 коментара:

Анонимен каза...

Страхотна статия! Много ви благодаря много очаквах най-накрая някой да напише статия за любимите ми актьори и вие го направихте. Много хубава статия наистина ме развълнува. А следващата тема също ще бъде очароваща. Каква ли роля иска да изиграе Кати Сиачоке ще я включите ли?

Анонимен каза...

Naistina strahotna statiq.Dano ima pove4e takiva tyk.

Анонимен каза...

"Най"-тази рубрика "10те най" ли трябва да имитира?

Предоставено от Blogger.