Травма спира спортната кариера на Джош Боумън от "Отмъщението"


Сериозна травма е причината, поради която Джош Боуман от "Отмъщението" е един от най-известните млади актьори днес и радва голяма част от женската аудитория. Преди да бъде открит за Холивуд, той е един от най-обещаващите играчи по ръгби.


Познат на зрителите на НоваТВ като сина на Грейсънови Даниел, в реалния живот актьорът има зад гърба си спортно минало и дори е играл в професионалната серия. Сериозна травма обаче проваля плановете му и го принуждава да се откаже от ръгбито. Точно в този момент на сцената излиза актьорството. Макар никога до този момент да не се бил занимавал с това, признава, че винаги е харесвал театралното изкуство. Ръка му подава и тогавашната му приятелка, която била агент и се съгласява да му помогне. Така спортното игрище бързо бива заменено от холивудската снимачна площадка.

Днес британският актьор е известен не само с ролята си в "Отмъщението", но и със славата на плейбой, която бързо успя да си спечели. Причина са връзките, които редица западни издания му преписват с Майли Сайръс и Ейми Уайнхаус. Самият той обаче признава, че не всичко, което пишат американските таблоиди, е вярно - казва, че с Майли са били само приятели, а за отношенията си с Ейми Уайнхаус все още не се чувства готов да говори. Не крие само едно - че в момента е щастлив с приятелката си и екранна партньорка в "Отмъщението" Емили Ван Камп, с която ги събира именно сериалът.

Покрай ангажиментите си като актьор, днес Боуман няма много време за спорт, но пък винаги когато има възможност, отделя необходимото внимание на другата си страст - барабаните.

Съвсем скоро зрителите на НоваТВ отново ще го видят на малкия екран. Във втория сезон на "Отмъщението" неговият герой Даниел застава начело на Грейсън Глобал, но бързо е изправен срещу мистериозна организация, известна като "Американската инициатива". Как ще се развият отношенията му с Емили Торн, която е все по-решена да накаже виновниците за смъртта на баща й, каква роля ще има и доскорошната приятелка на Емили - Ашли, която по всякакъв начин се опитва да укрепи позициите си в Хемптънс и да заеме мястото на Виктория?

Подготовката за новия втори сезон ще започне в ефира на НоваТВ още на 10 юни (понеделник), когато ще бъде излъчен специален извънреден епизод, който ще ни припомни какво се случи в първия сезон.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.