Най...: Очакваните теленовели в България

май 30, 2013
Днешната ни задача е, да разгледаме кои са най-очакваните теленовели, които все още не са стартирали в България. Сериалите са доста, но ние ще разгледаме кои са 10-те най-очаквани. През последните години са се появили доста нови теленовели и както всички други, и те са с най-обичаните актьори. Нека разгледаме кои са най-очакваните все още не стартирали теленовели в България.


10. "Прислужницата от Манхатан" (Una Maid en Manhattan) - Това е една от хубавите теленовели на Телемундо от последните няколко години. Още "Una Maid en Manhattan", може да бъде преведено като "Петзвезден романс" и "Една камериерка в Манхатан". Поредицата, която е закупена в България събира на едно място актьори като Литци, Еухенио Силер, Ванеса Вийела, Котан Фернандес и други. Съдържа 167 епизода, като историята разказва за Мариса, която след провала на вече изградения си бизнес, решава да замине на север заедно със сина си. След като се разделя с Виктор, Мариса започва нов живот със сина си в Манхатан, където благодарение на нейната най-добра приятелка, започва работа като прислужница в най-големите и луксозни хотели.

9. "Силата на съдбата" (La fuerza del destino) - Тази теленовела е много очаквана от зрителите не само защото има великолепна и позната актьорска група, но и заради прекрасния сюжет, който предлага. Силата на съдбата се заема да постави преобърнатия хаос и всеки да си получи заслуженото за извършените злини. Благодарение на силата на съдбата, Иван, който не знае истината за произхода си и Лусия, млада психоложка успяват да преборят интригите на сестрата на Лусия - Марипас и да изживеят любовта си. Но не за дълго... "Силата на съдбата" е на компания Телевиса и съдържа 101 епизода, като събира на едно място актьори като Давид Сепеда, Сандра Ечеверия,Габриел Сото, Летисия Калдерон, Мария Рубио и други.

8. "Tриумфът на любовта" ( El triunfo del amor) - Безспорно най-очакваната теленовела на Телевиса за старт в България. Сериалът е с участието на все така успешни актьори като Уилям Леви, Маите Перони, Виктория Руфо, Даниела Ромо, Освалдо Риос, Доминика Палета и други. В продукцията се разказва за пленителната история на Мария Десемпарада, която е израснала в сиропиталище, мислейки си, че е изоставена. Истината обаче е съвсем друга - майка и Виктория е претърпяла катастрофа, при което мистериозно е изчезнала дъщеря й Мария. Когато Мария напуска сиропиталището, среща Максимилиано, млад и  красив мъж с изключително привлекателен вкус на обличане, който щом я вижда, остава много очарован от нея, и за да я привлече се представя като Серхио Дуарте (всъщност, Серхио Дуарте е най-близкия приятел на Максимилиано). Между Максимилиано и Мария се развива една силна любов, преследвана от множестсо препадствия и интриги, която поставя началото на триумфа на любовта. Историята е разказана в продължение на 176 епизода.
 
7. "Наследниците Дел Монте" (Los herederos Del Monte) - Най-новата версия от 2011 година на чилийскиата едноименна теленовела. Всички ние очакваме да видим най-после тази невероятна история, в която участват някой от най-популярните актьори в бранша като Марлене Фавела, Марио Симаро, Хосе Луис Ресендес, Фабиан Риос, Наташа Клаус и други. Поредицата е на Телемундо и съдържа цели 130 епизода. Историята е абсолютно същата като на чилийската версия.

6. "Смело сърце" (Corazon Valiente) - Това е историята на две жени - Анхелика Валдес - дъщеря на много богато семейство, бедна и скромна и Саманта Наваро, богато момиче с много мечти. Те се сблъскват с много предизвикателства в своя живот, защитават хората, които са им се доверили. Но съвсем случайно се заплитат в мрежа от лъжи от своите противници, а за да се преборят с тях, трябва да преминат през много изпитания. Адриана Фонсека, Химена Дуке, Хосе Луис Ресендес, Айлин Мухика, Фабиан Риос и Соня Смит са само част от екипа на 206-серийната телемундела.


5. "Кралицата на юга" (La reina del sur) - Това е 62-серийна теленовела разказваща за Тереса, която никога не е искала да бъде кралица на каквото и да е, но съдбата играе с нея мръсни игри, а любовта и към Ел Гуерто я обрича на живот, който не е искала - да бъде господарка на коката и да покори света на груби и властни мъже, тя се превръща е легенда, позната като кралицата на Юга. В актьорския състав на сериала на Телемундо от 2011 година се включват Кейт Дел Кастийо, Рафаел Амая, Габриел Порас, Сара Малдонадо и други.

4. "Опасни връзки" (Relaciones Peligrosas) - Въпреки, че не е толкова известна, теленовелата е една от най-очакваните в България и може би, защото е римейк на популярната испанска сага "Физика или химия". Тук белязаната любов е дискриминирана и осъждана... тогава, когато най-мечтаното чувство се превръща в кошмар. "Опасни връзки" е на Телемундо от 2012 година и съдържа 108 епизода. В него обещаващи роли взимат Сандра Ечеверия, Габриел Коронел, Ана Лайевска, Марица Бустаманте и други.

3. "Лицето на отмъщението" (El rostro de la venganza) - Приказка, която всеки от нас би искал да разгърне... Тя е на Телемундо от 2012 година, а актьорския състав включва популярни актьори като Елизабет Гутиерес, Марица Родригез, Давид Чокаро, Саул Лисасо и други. Историята е изпълнена с конфликти, които се развиват между любов, интриги и напрежение, докато един мъж с опитва да открие истината, изправяйки се пред жестоката реалност на своята свобода. Диего Караско успява да намери своето спасение в младата психиатърка Антония Вияроел. Тя вече е обедена, че той е подготвен да излезе на свобода и свидетелства в негова полза, че трагедията, която се е случила, се е случила докато той е бил малък. Така, Антония успява да убеди съдията, и освобождава Диего условно. "Лицето на отмъщението" е заснет в продължение на 176 епизода.

2. "Сърцето ми настоява" (Mi corazon insiste) - Това е една доста известна история, която има невероятен сюжет, развит е продължение на 130 епизода. Лола е огнена жена, която с нетърпение очаква някой да покори сърцето и. Наследила е от семейство Волкан единствено трагедията, която преследва жените. Сред борбата за оцеляване, тя намира сили да продължи единствено сред любовта си в Андрес. Така започва един живот на един вулкан от чувства, на една жена, която се опитва да се справи със загубата на онези, които обича и която се бори срещу съдбата с намерението да бъде щастлива далеч от мъжа, който я подлудява... Тя се заклева да изтрие страстта, която изпитва към Андрес, насочвайки се към любовта на други смъртни, но накрая животът се заема с това да я научи, чрез поредица от грешки и предизвикателства, че не трябва да се бори, а да се отдаде на вечната си любов... "Сърцето ми настоява" събира на едно място Жанакарлос Канела, Кармен Виялобос, Ана Лайевска, Кати Барбери, Елус Пераса и други. Теленовелата е на Телемундо.

1. "Съседската къща" (La casa de al lado) - Най-очакваната теленовела за старт в България. Това е една криминална и драматична теленовела, в която участват Катрин Сиачоке, Габриел Порас, Марица Родригез, Мигел Варони, Давид Чокаро, Химена Дуке и др. На Телемундо е, има 167 епизода и е от 2012 година. А каста на скоро стартиращата продукция ще можете да прочетете в предстоящия 1-ви брой на обновеното списание "СЕРИАЛИ в България", което излиза на 1-ви юни.

Надяваме се днешната тема да ви е харесала, защото следващия път ще разгледаме още една много интересна такава. Ще видим, кои са най-пленителните интрота на сериалите, отново ще бъде интересно...

8 коментара:

Анонимен каза...

i v kraina smetka koq ot gore poso4enite telenoveli 6te vidim v bg efira?

Анонимен каза...

можели да направите тема 10-те най-скъпи теленовели

Анонимен каза...

Здравейте,
Да, ще има такава тема.
Леки дни!

Анонимен каза...

Има ли вероятност да пуснат Наследниците дел Монте , или пък да се намерят някъде епизодите

Анонимен каза...

ще пуснат ли в БГ 'сърцето ми настоява'?Много интересен сериал и съм сигурна че ще има голям успех и в България.

Анонимен каза...

Vse edni i sushti seriali gledame pysnete neshto novo koeto ne e poznato na zritelskata ayditoriya v bulgariya

Анонимен каза...

Shte popitam koga shte pysnete nov nepoznat na zritelite serial

Анонимен каза...

Zritelskata ayditoriya v bulgaria bi se radvala da gleda nyakoi ot tezi seriali koito ste spomenali che ste zakypili kato opasni vruski surcetomi nastoyava i drygi

Предоставено от Blogger.