Летни изненади от СЕРИАЛИ в България

май 12, 2013
С наближаването на летния телевизионен сезон, който не е толкова силен за телевизионните канали, СЕРИАЛИ в България ще ви предложи много нови изненади.
На 1 юни (събота) ще се състои дългоочакваното завръщане на любимото списание "СЕРИАЛИ в България". Новите броеве ще излизат на всяко 1-во число от месеца, а страниците вече ще бъдат по 15 на брой. В 1-ви брой ще можете да прочетете: кой е най-дългоочакваният латино-американски сериал в България, интервюта с два от най-обичаните актьори, които съвсем скоро ще видим като двойка в България, 3 постера на 3 от излъчващите се в момента турски и латино сериали. И още, и още...

От 1 юли (понеделник) пък стартира също толкова очакваният проект на блога - ФИЛМИ в България. В него ежедневно ще можете да научавате за филмовите акценти на телевизиите канали спадащи към медийните групи на bTV Media Group, Nova Broadcasting Group и TV7.

Освен горе-изброените проекти, през следващите три месеца (юни, юли и август) вие, читателите на блога ще можете да се насладите на нови дизайни, нови рубрики и поредици и други изненади.

1 коментар:

Анонимен каза...

Spisanie Telenovellas Bulgariq na ednoimeniqt blog 6te ima li?

Предоставено от Blogger.