Нова премиера на Voyo: "Ангели пазители" (Melekler Korusun) от 27 май

От 27 май (понеделник) на видео-платформата на bTV Media Group - Voyo стартира поредната втора премиера на турски сериал.
"Ангели пазители" (Melekler Korusun) е заглавието, което ще завладее видео-платформата от 27 май (понеделник). Епизодите от турската продукция ще се качват всеки делничен ден в 11.00 часа, като абсолютно всички ще бъдат на разположение след това в страницата на сериала на Voyo, която ще бъде достъпна съвсем скоро.

Важна подробност, която желаем да добавим, е че след качването на всички епизоди (възможно е да бъде качен само 1-ви сезон), "Ангели пазители" ще бъде излъчен и напълно достъпно за всички зрители по БТВ, като часовия пояс най-вероятно ще бъде следобедните часове.

Желаем да напомним, че именно така се случи с един от най-големите турски хитове на БТВ - "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum), чиито епизоди от 1-ви сезон първоначално се качиха на Voyo, а в момента се излъчва в prime-time на БТВ.

3 коментара:

Анонимен каза...

Zdraveite
Bih iskala da popitam dimitar dimov pt TB ako 4ete tuk komentarite dali gleda slednite ne6ta:

Glasat na Balgariq,Lale devri,Kato dve kapki voda,Familiqta,Revoluciq Z,Ogledalen svqt,Jenata v ogledaloto i Dancing Star?
Blagodaria.

Анонимен каза...

Здравейте,

Гласът на България- Със сигурност по-голям фен от мен на това шоу няма.Изключително много го харесвам, гледам го всеки път щом го дават. Така че, Гласът на България е на първо място сред най-интересните неща, които гледам в момента.
Сезони на любовта (Lale devri)- Честно казано, това е единтсвеният сериал, който очаквах с огромно нетърпение (сред тези пред последните 2 години), както и единствения, който гледам в момента.За съжаление обаче, сериала не ме грабна още в началото (Единственият сериал, който ме грабна с първи епизод си е категорично "Езел" (сред турските сериали)).Но тъй като знам какво ще се случи по-нататък, гледам сериала с огромно удоволствие, става много интересно...
Като две капки вода- Гледам го, само когато имам свободно време, а това е 2-3 пъти в месеца.Така че, не бих казал, че го следя.
Фамилията- Само първи епизод, нямам време за други.Така че, не го гледам.
Революция Z- Само понякога, но почти не цял епизод.Не ми е интересен и избягвам да го гледам.
Огледален свят- Доскоро го гледах. Напоследък обаче не ми остава време, така че не го гледам вече.
Жената в Огледалото- Не, въпреки, че много искам...
Dancing Stars- Никога не съм гледал, нито смятам да гледам това безмислено за мен шоу.
Надявам се, да съм отговорил стриктно на въпроса ви.
Леки дни!
Димитър Димов.

Анонимен каза...

koga svarshva melodiqta na sarceto?

Предоставено от Blogger.