"Имението с лозите" - продукцията дала старт на манията към турските сериали


Сериалът, направил турските саги популярни в родината си и по целия свят,  ще дебютира в ефира на Диема Фемили тази събота (18 май).  "Имението с лозите" с основание може да бъде наречен основоположник на манията по турските сериали.

Той е първият, който приковава пред телевизионните екрани зрителите в Турция и поставя началото на светкавичния възход на турските поредици. Интересът към него е толкова голям, че в Юргюп, в историческата област Кападокия, където е снимана по-голяма част от семейната сага, е издигнат паметник в нейна чест.

От тази събота зрителите на Диема Фемили могат да следят по два епизода от "Имението с лозите",  в двата дни от уикенда, от 18 часа. Главните актьори на екрана Йозджан Дениз и Нургюл Йешилчай са познати от други две хитови продукции на НоваТВ. Йозджан изпълнява главната роля в сериала "Млечният път", а Нургюл е Ясемин, която почитателите на семейните саги познават добре от "Любов и наказание".

Още докато се излъчва сериалът, местни и чуждестранни туристи атакуват мястото на снимките на "Имението с лозите" - планинската област в  централната част на Анадола, известна със скалните си образувания и древните манастири и къщи, изградени в скалите.

На екрана сюжетът проследява съдбите на двама влюбени - младият и богат Сеймен, чиято съдба отвежда в Ню Йорк, където по-късно той среща Бахар - красива, но много различна от него жена. Бахар е талантлива, свободолюбива и много артистична. Двамата решават да се оженят и се връщат в родното място на Сеймен - имението с лозите. Дали обаче младите ще намерят собственото си щастие на мястото, където традициите винаги надделяват над промените, зрителите на Диема Фемили ще разберат в епизодите всяка събота и неделя, в 18.00 часа.

 "Легендарен" и "феноменален" са само част от суперлативите от страна на турските медии за сериала, а  освен всичко  това,  "Имението с лозите" е основният виновник и за изключително успешните кариери на известния дотогава певец и композитор Йозджан Дениз и съвсем младата Нургюл Иешилчай. Сценарист на "Имението с лозите" е Мерал Окай - актриса, сценарист и продуцент на много успешни телевизионни проекти.

Ексклузивно в дебютното издание на продължението на списание "СЕРИАЛИ в България" ще можете да прочетете целия сюжет на драмата "Имението с лозите"...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.