"Памуковата принцеса" (Beyaz Gelincik) - нов турски сериал от 3 юни в 21.00 часа по Диема Фемили

Считано от 3 юни (понеделник), обратно на очакванията за двойни епизоди на "Мелодията на сърцето" след финала на турската премиера "Готова на всичко", в последния момент Диема Фемили промени решението си и вместо втори епизод дневно от повторението на историята за Ламия и любовта й към младият цигулар, ще стартира премиерна турска поредица. 


Както преди месеци съобщихме, в ефира на Диема Фемили ще започне премиерната турска сага "Бяла невестулка" (Beyaz Gelincik). В ефира на най-гледаната кабелна телевизия обаче, продукцията ще върви под името "Памуковата принцеса". Серийния филм с участието на известни за българската аудитория актьори като Еркан Петеккая, ще се излъчва всеки делничен ден от 21.00 часа по Диема Фемили. Епизодите от "Памуковата принцеса" ще бъдат с продължителност от около 45 минути, които ще продължават до 22.00 часа всяка делнична вечер, когато започва другата премиерна турска приказка на медията - "Сезони на любовта".

Отново от 3 юни (понеделник) този път в ефира на НоваТВ стартира повторението на хитовата американска продукция "Сентрал Парк Уест". Макар да се очакваше след преустановяването на повторението на "Черешката на тортата" да стартира нов турски сериал, втората по гледаемост медия промени решението си. Сериите от "Сентрал Парк Уест" ще се излъчват всеки делничен следобед от 17.00 часа в ефира на НоваТВ, продължавайки до 18.00 часа, когато започват изданията от "Сделка или не".

4 коментара:

Анонимен каза...

Prekrasen Film 6te go gledam

Анонимен каза...

След края на Огнено сърце "Принцесата на памуковите полета "е най-смисления филм по ефира в момента(това е мое лично мнение).Заслужава си да се гледа,инресен е и има постоянна тръпка.Дано и финала да е добър,като в приказка-нали се говори за легенди все пак.

Анонимен каза...

този филм е страхотен но не можах да разбра да ли Мостафа е жив или мъртав

Анонимен каза...

dnes na 13 septemvri ne izluchvaha seriala zashto?

Предоставено от Blogger.