Честно и откровено: "Всичко ново около теленовелите" (специално издание)

Днес предстои да видим всичко ново, което се случва в света на теленовелите. Ще видим какво се случва с любимите актьори и докъде са стигнали с представянето на новите сериали. Всичко любопитно около света на теленовелите, за което в момента се говори предстои да разгледаме в днешното издание на "Честно и откровено".

Да започнем с всичко ново около теленовелите:

(1) 
Преди седмици беше представено първото промо на новата теленовела с Ана Лайевска "Дамата и работникът" (Dama y Obrero) на Телемундо. Можете да го видите от тук.

(2) Съвсем скоро в Мексико ще могат да се зарадват на нова теленовела, която за съжаление все още не е ясна напълно. След хилядите нови проекти, тази ще грабне вниманието на зрителите и може би ще предизвика истински фурор. Допълнително ще дадем информация.

(3) Ето и някой от предстоящите теленовели в Мексико за следващите години: "Измамницата" (La impostora) с Литци и Фабиан Риос, "Дама купа" (Reina de corazones) с Адриана Фонсека и Хорхе Луис Пила, "Тексаската Камелия" (Camelia, la tejana) със Сара Малдонадо, "Светата дяволица" (Santa Diabla) с Габи Еспино, Аарон Диас и Химена Дуке.

(4) Новият сериал, който е с участието на Уилям Леви - "Бурята" (La tempestad) стартира просто уникално и в деня, в който се излъчи 1 епизод, сериала взе първо място по гледаемост на всички теленовели, които в момента се излъчват. За съжаление, рейтингът на теленовелата спадна и в момента тя е на трето място по гледаемост в родината си.

(5) От Телемундо казват, че до края на 2014 година ще предложат на феновете си нови сериали, като обещават интересни сюжети. От компанията още споделят, че са платили достатъчно пари за заснемането на нови сериали. Те ще бъдат с най-обичаните актьори и актриси от екрана.

(6) Най-актуалното промо в момента е това на най-новата теленовела "Лъжите живеят" (Mentir para vinvir), което можете да разгледате от тук.

(7) През тази изминала пролет, Телевиса беше най-харесваната компания в Мексико. Сериалите и почти надминаваха тези на Телемундо, а интротата към тогавашните нови сериали са изключително гледани.

(8) До няколко дни приключват снимките на теленовелата "Защото любовта командва" (Porque el amor manda") с Литци.

(9) Тази година зрителите най-много са харесали страстните сцени между Ейза Гонсалес и Себастиан Рули в теленовелата "Истинска любов" (Amores Verdaderos).

(10) До няколко дни в Мексико ще се излъчи последния епизод на теленовелата "Забранена страст" (Pasion Prohibida), като в момента се излъчват последните епизоди от сериала.

(11) Най-гледаната теленовела на Телемундо в момента е "Господарят на небесата" (El senor de los cielos), като от компанията доста усилено действат по заснемането на епизодите.

Обща класация на новините около теленовелите:

 - Най-гледаната теленовела - "Господарят на небесата" (El senor de loas cielos) на Телемундо.
 - Най-скоро приключващ сериал - "Забранена страст" (Pasion Prohibida) на Телемундо.
 - Най- страстната сцена - Ейза Гонсалес и Себастиан Рули; теленовелата е "Истинска любов" (Amores Verdaderos).
 - Най-харесваната компания в този момент - Телевиса
 - Най-актуално промо - "Лъжите живеят" (Mentir para vivir)
 - Най-очакваната теленовела в този момент - "Бурята" (La tempestad) с Уилям Леви на Телевиса
 - Най-очакваната двойка - Аарон Диас и Габи Еспино - "Светата дяволица" (Santa Diabla)
 - Най-новата теленовела пазена в тайа - Скорошната в Мексико (2 място)


Топ 10 класация на сериалите:
10. "Дамата и работникът" (Dama y obrero)  9. "Лъжите живеят" (Mentir para vivir) 8. "Бурята" (La tempestad) 7. "Светата дяволица" (Santa Diablo) 6. "Истинска любов" (Amores verdaderos) 5. "Защото любовта командва" ( Porque el amor manda) 4. "Измамницата" (La impostora) 3. "Тексаската Камелия" (Kamelia, la tejana) 2. "Забранена страст" (Pasion Prohibida) 1. "Господарят на небесата" (El senor de los cielos)

Преминаваме към всичко ново около актьорите:

(1) Актриси  на червения килим: Адамари Лопес, Дана Гарсия, Габи Еспино, Маите Перони, Маржори де Соуса, Химена Дуке и др.
  
(2) Актьори на червения килим: Аарон Диас, Давид Чокаро, Давид Сепеда, Еухенио Силер, Жанкарлос Канела, Ерик Елиас, Рафаел Амая, Себастиан Рули, Хуан Солер и др.

(3Колумбийският актьор Маноло Кардона заяви, че ще става баща. Заедно със съпругата си Валерия Сантос, казват, че са много щастливи и нямат търпение тяхното първо дете да се появи на бял свят. Полът на бебето все още не е ясен.

(4) Давид Сепеда ще изпълнява една от заглавните песни на теленовелата "Лъжите живеят" (Mentir para vivir). С тази негова песен, ще приключва всеки епизод от теленовелата, а вероятно и ще започва.

(5) Пуерториканската актриса Александра Помалес ще се снима в американския сериал "Жени убийци" , който е адаптация на едноименния аржентински сериал. Алехандра Помалес е позната на зрителите в сериалите "Призракът на Елена" (El fantasma de Elena) и "Съседската къща" (La casa de al lado).

(6) Хайме Камил ще се жени, заяви звездата наскоро.

(7) Актьорът Аарон Диас подписа ексклузивен договор с компания Телемундо и веднага получи роля заедно с Габи Еспино в сериала "Светата дяволица". На Аарон му предстоят още няколко роли в тази компания.

(8) Маите Перони възнамерява да си даде малко почивка от теленовелите това лято и да замине на почивка. Това ще се случи, само ако  плановете и не се объркат.

(9) Любимата на много зрители актриса Лусеро замина на почивка из Европа. За съжаление, не знаем къде точно се намира.

(10) Най-обсъжданата сватба в момента е тази на актрисата Анаи и нейния скъп любим Мануел Веласко. Двамата подготвят сватбата си от доста време и с нетърпение очакват радостния момент, в който ще си кажат "да".

(11) Адела Нориега сподели, че от години не са и предлагали нова роля. Тя иска да изиграе нещо ново и свежо, но все не получава това, което иска. Казва, че след "Огън в кръвта" (Fuego en la sangre), почти не е играла на роден екран.

(12) Анжелик Бойер казва, че много иска да отиде на околосветско пътуване. Звездата споделя, че тази година няма нови предложения за роля и иска да се отдаде докато е време на почивката си. Все още не знае къде ще отиде.

(13) Гай Екер тази година е зает със снимките на сериала на Venevision "Росарио" (Rosario), в който още роля имат Лорена Рохас,Аарон Диас, Сулейка Ривера и др. Снимките почти приключиха.

(14)  Миналата седмица Хорхе Салинас сподели, че много би искал да има дете от съпругата си Елизабет Алварес. Двамата скоро време ще започнат да действат по този въпрос.


Обща класация на новините около актьорите:
 Най-харесван актьор/актриса - Жанкарлос Канела/Маите Перони.
 - Най-обичана двойка - Хорхе Салинас и Елизабет Алварес.
 
 - Най- очаквано събитие - Сватбата на Анаи и Мануел Веласко.
 - Най-променена актриса - Химена Дуке за ролята си в "Светата дяволица"

Класация на най-обичаните актриси от червения килим:

7. Адамари Лопес
6. Химена Дуке
5. Маржори де Соуса
4Бланка Марокин
3. Габи Еспино
2. Дана Гарсия
1. Маите Перони

Класация на най-обичаните актьори от червения килим:

7. Еухенио Силер
6. Ерик Елиас
5. Рафаел Амая
4. Давид Сепеда
3. Давид Чокаро
2. Аарон Диас
1. Жанкарлос Канела


Аарон Диас е много развълнуван от участието си в "Светата дяволица". "Нямам търпение всичко да започне. Удоволствие ще е за мен да се снимам с Габи Еспино". От своя страна Габи споделя: "Искам тази теленовела вече да започва. Всичко ми изглежда превъзходно".
  
Литци споделя, че в "Измамницата" не се знае кой ще бъде измамник и кой измамения. Тя казва още, че Фабиан Риос доста често и се обаждал за да говорят по темата за предстоящите снимки на теленовелата. И двамата са в главните роли.
  

Давид Сепеда бърза за подготовките на "Лъжите живеят". "Ролята ми е важна и интересна, не трябва да я изпускам", казва той.

Това беше всичко от второто издание на поредицата "Честно и откровено", в което разгледахме всичко около света на теленовелите и актьорите. Следващият път ще разгледаме една актуална тема, ще споделимкак се снимат любовните сцени в теленовелите, за кои  герои е било трудно да слеят устни в определена сцена и за кои просто това е било като истинска любов.

9 коментара:

Анонимен каза...

Super mnogo interesna statiq. Iskam o6te edna takava. Mnogo vi molq.

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Специални издания от поредицата "Честно и откровено" като това ще излизат всеки месец. Следващото специално издание от "Всичко ново около теленовелите" ще излезе на 15 юни.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Определено това е една от най-добрите статии на този блог. Много ми хареса, макар, че не съм огромен фен на латино сериалите.Очакваме следващия път да видим как се снимат тези любовни сцени.А много бих искала да има и как се снимат сцените с убийства,сцените с катастрофи и сцените с бой.И искам ако може сега да ми отговорите,трудно ли да раждаш в теленовела,или ще има отделна статия за това?Тази статия и "Най:" са най-хубавите статии за латино новините в този блог.
Приятни дни от мен и искам повече такива.Да не излизат веднъж месечно а веднъж седмично, моля ви много.Много ще съм ви благодарна.Иначе ако веднъж седмично няма да има интерес просто сега е момента да е веднъж седмично такава статия.

Анонимен каза...

Pardon Исках да кажа статията да излиза веднъж СЕДМИЧНО а не веднъж месечно. Малко ги бъркам :)))

Админ каза...

До 3-ти и 4-ти коментар:
Здравейте,
Двете поредици, които сте упоменали - "Най..." и "Честно и откровено" излизат съответно всеки четвъртък и всяка събота. Просто специалните издание от "Честно и откровено" ще излизат веднъж месечно, а всички останали - всяка събота.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Бе не ми пука бе искам статията да излиза веднъж седмично за такива новини дето е специална.Май не уважавате мнението на читателите си.

Админ каза...

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Нищо не зависи от нас, а от човекът, който ни праща статиите. Ще говорим с него ако има възможност да пише такива статии два пъти месечно, но всяка седмица... Просто няма как. Винаги сме се стремели да удовлетворяваме вашите желания и ще продължим да го правим, но се примирете - има малка вероятност такъв тип статии да излиза НА ВСЕКИ ДВЕ СЕДМИЦИ, но всяка седмица е невъзможно.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Много добре знам че Честно и откровено излиза всяка събота 20 пъти вече се спомена в този блог.Но аз искам ето такива статии като тези да излизат всяка седмица какво ще правите ще струвате искам статията да излиза всяка седмица.Отделно си правете Честно и откровено от което чакам да кажете как се снимат любовните сцени но правете и една такава статия за всичко около света на теленовелите всяка седмица а не всеки месец по венъж това да не ви е списание статия е с кой ще говорите незнам но искам статията да е така.И искам повече интервюта.Дано уважите желанието на читателите ви.

Анонимен каза...

Здравейте,
Добре, ще има такава поредица, която ще се казва "Клюки от теленовелите". Тя ще стартира много скоро.
Леки дни!

Предоставено от Blogger.