Марлене Фавела: "2012 е година на много промени в живота ми"


2012 беше много важна година година за теб, не само заради договора, който подписа с Telemundo International, но и заради деликатните здравословни проблеми, които имаше. Как се чувстваш сега?
Определено 2012 е година на много промени в живота ми. Много съм доволна, защото подписах с компанията за няколко теленовели като ексклузивна актриса. По отношение на живота ми, да, очедивно това което изживях, това което ми се случи, ме кара да гледам на нещата от различен ъгъл. Сега живея всеки момент пълноценно.


Работиш от дълги години, а изведнъж ти се наложи да направиш пауза, заради проблема със здравето ти...
Кариерата ми наброява доста теленовели, в момента работя по деветнайстата. Хората си мислят, че това е лесно, но става въпрос за една дълга кариера, в която са вложени много усилия и работа. Винаги съм била много здрава жена, спортувам и се храня здравословно. Изведнъж ме сполетя това и в действителност се случи много бързо. Не съм била отдалечена от нищо, защото си дадох сметка и бяха взети мерки навреме. Проблемът беше отстранен напълно, на сто процента. Мисля, че това не беше пауза, а по-скоро голям урок във всички отношения: в емоционално, духовно и професионално. Сега се чувствам истински пълноценна.

Това те сближи със семейството ти, но в продължение на годините работа извън Мексико, вероятно си се отдалечила много от тях без да си дадеш сметка?
Отделих се от дома си твърде малка в преследването на една мечта. Аз съм от провинцията в Мексико и се преместих в столицата в преследването на тази мечта. Трудно е да се отделиш, но аз съм щастлив човек, със солидна основа, здрави ценности и наистина съм много благодарна за това, защото винаги сме сплотени, независимо къде се намираме, никога не сме далеч един от друг, защото има телефон и има Интернет. Знам, че са с мен във всяка минута от живота ми, дори и да не присъстват физически. Бих искала да бъдат, но човек трябва да бъде свободен да полети.

С толкова много работа, как се справяш с връзката си с Гай Давидян? Винаги е важно човек да намира време за любовта...
Винаги има време за любовта. Това, че аз нямам, е лъжа. Опитвам се да поддържам равновесието в живота си. Работата ми е много важна, но личният ми живот също. Изпитвам страст към работата си, но се чувствам щастлива, когато свърши денят и знам, че някой ме чака, че мога да изляза да хапна сладолед или да гледам някой филм. Споделените моменти заедно са безценни. Имам до себе си човек, който е доста зрял и ме подкрепя във всичко. Имаме много хубава връзка на приятелство и партньорство и това е хубаво, защото сваля част от товара от гърба ми.

Минали са доста години от началото на кариерата ти. Ако можеше да се върнеш назад, кое не би искала да преживееш и кое би искала да преживееш отново? 
Този въпрос си го зададох, когато животът ми беше в опасност. Какво бих направила различно. И след като мислих много време, дълги часове, си дадох сметка, че не бих променила нищо. Защо? Защото благодарение на всичко, което съм направила, сега съм тази, която съм и съм щастлива такава. Разбира се, че бих искала да изживея отново някои моменти, но не бих ги променила.

Какво ти липсва от семейството ти?
Липсват ми ястията на майка ми. Уютът да седнем всички около телевизора, да си пуснем някой страшен филм и да крещим или да умираме от смях.

Какво още ти остава да направиш?
Много неща. Основното е всеки ден да живея така сякаш това е последния ден от живота ми. Във всичко, в работата ми, със семейството ми. Преди да затворя телефона, казвам "обичам те", нещо, което преди не правех. Това е, което искам. Мисля, че досега съм била много щастлива и така искам да продължа.

1 коментар:

Анонимен каза...

Mnogo dobra aktrisa :)

Предоставено от Blogger.