"Фамилията" официално започва от 7-ми април от 20.00 часа, "Огледален свят" вече във вторник и сряда от 20.00 часа от април по БТВ

През предстоящия месец април в програмната схема на най-гледаната българска национална телевизия - БТВ ще настъпят няколко промени в излъчването на някои от прайм-таймовите й телевизионни програми и ще стартират някои напълно нови такива, за които ще разберете в по-долните редове.

Считано от 7-ми април (неделя) стартира един от най-дългоочакваните и рекламирани български сериали - "Фамилията". Продукцията, в чийто актьорски състав се включват известни актьори като Асен Блатечки, Стефан Данаилов, Цветана Манева, Ваня Цветкова, Яна Маринова, Деси Бакърджиева и други ще се позиционира всяка неделна вечер от 20.00 часа, изправяйки се в пряк дуел с достойния конкурент на ТВ7 "Дървото на живота". Епизодите от "Фамилията" ще продължават до 22.00 часа, като продължителността им ще бъде около 90 минути без реклами (60 минути със). Продуценти на драматичната поредица са Димитър Митовски и Димитър Гочев създали най-успешните български продукции - "Стъклен дом" и "Революция Z: Секс, лъжи и музика".

От месец април излъчването на най-гледаната телевизионна програма за изминалите месеци - "Огледален свят" отново се съкращава. Съвсем скоро броят на седмичните епизоди от турската драматична сага ще бъде съкратен само на 2 за една седмица - те ще се излъчват във вторник и сряда от 20.00 часа, като обаче и двете серии ще бъдат с продължителност от около 45 минути, продължавайки до 21.00 часа.

От 8-ми април (понеделник) понеделнишките издания от най-гледаното музикално шоу у нас "Гласът на България" ще претърпят още една промяна. Считано от горе упоменатата дата, изданията от продукцията на 7/8 в понеделник ще започват вече в 20.00 часа. Продължителността им ще бъде цели 2 часа с реклами (около 90 минути без), продължавайки до 22.00 часа, когато стартират късните емисии новини на БТВ. Промяна в изданията на "Гласът на България" във вторник вечерите няма да има - те си остават от 21.00 до 22.00 часа.

2 коментара:

Анонимен каза...

koq zodiq si

Анонимен каза...

Чакам с нетърпение сериала,с надеждата,че с поне малко професионализъм ще достигнем нивото на турските сериали.

Предоставено от Blogger.