Нови промени по българските телевизии

През следващата седмица в ефира на едни от най-гледаните български телевизии (национални и кабелни) ще бъдат наложени промени в програмните им схеми - някои от тях постоянни, а други временни.

Нека да започнем с промените и новите заглавия по БТВ...
Старта на научнопопулярното предаване "Големите загадки" ще се състои тази неделя, 15 март, започвайки точно в 15.00 часа. Сериите от формата ще бъдат с продължителност от около 45 минути, продължавайки до 16.00 часа, когато започват тези от "Нека говорят...". Интересна подробност, която желаем да изясним, е че новият 2-ри сезон ще бъде воден от друг водещ - актьорът Атанас Сребрев от българския провал "Къде е Маги?".

От 18 март (понеделник) пък започва втория етап от музикалното шоу "Гласът на България". Именно със започването на "Вокалните двубои" продължителността на изданията от формата ще бъде удължена. Считано от горе упоменатата дата, "Гласът на България" ще стартира с половин час преди досегашното си разписание. Изданията от шоуто с водещ DJ Мартен  ще започват в 20.30 часа, като ще продължават до 22.00 часа. Така епизодите ще бъдат с продължителност от 1 час и 30 минути (час и половина).

Заради новото разписание на "Гласът на България" ще бъде наложена и промяна в продължителността на турския хит, който през изминалите два месеца бе на челна позиция по гледаемост - "Огледален свят". От 18 март (понеделник), епизодите от "Adini Feriha Koydum" както е оригиналното заглавие на турски език на драматичната история ще бъдат с продължителност от 30 минути. Единствено в сряда, "Огледален свят" ще се предлага от 20.00 до 21.00 часа, с продължителност на епизодите от 45 минути.

Да продължим с тези по НоваТВ...
От 17 март (неделя) започва новото предаване на НоваТВ "Къщата на Нова". То ще се излъчва всяка неделя от 14.00 часа, продължавайки цели 2 часа до 16.00 часа. Интересни подробности, които желаем да уточним, е че ток-шоуто ще бъде водено от известната водеща на "Горещо" - Венета Райкова, като освен това неговите издания ще се снимат в къщата на "Big Brother".

Отново от 17 март (неделя) започват повторенията на изданията от най-българското предаване - "Аз обичам България". Изданията от шоуто с водещ Евелина Попова ще се предлагат всеки неделен обяд от 12.00 часа, продължавайки до 14.00 часа, когато започват тези от "Къщата на Нова". Продължителността на епизодите от "Аз обичам България" ще бъде както обикновено 2 часа.

Така започвайки от 07.00 часа с "Иконостас" до 20.00 часа с "Разследване" неделната програмна схема на НоваТВ ще бъде изцяло обхваната от сутрешни блокове, комедийни, съдебни и национални предавания, ток-шоута, публицистични и криминални формати.

И да приключим с промените по Диема Фемили...
Считано от 23 март (събота) стартират повторенията на епизодите от хърватската нискорейтингова поредица "Долината на слънцето". Епизодите от "Dolina Sunca" както е оригиналното заглавие на хърватски на продукцията ще се излъчват всяка съботна и неделна сутрин от 09.30 часа, замествайки тези на повторението на турската драматична сага "Незабравима". Дневно Диема Фемили ще предлага по 3 епизода от "Долината на слънцето", които ще продължават до 12.30 часа. Така седмично ще се позиционират по общо 6 епизода.

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте!Може ли да побликувате интервю с Елизабет Алварес и Хорхе Салинас скоро. Благодаря предварително!

Анонимен каза...

Здравейте, моля Ви да се свържете с Диема Фемили и да разберете дали скоро ще се излъчват новите епизоди на "Незабравима".Благодаря Ви предварително.

Предоставено от Blogger.