Конкурс: "Сподели любима песен от сериал"

Една от изненадите, които ще предоставим на читателите ни през специалния за нас месец февруари е нов конкурс. Състезанието ще бъде подобно на най-успешното ни такова "Сподели любим сериал", но този път няма да споделяте с нас любимата си продукция, а любимата си интродукция от дадена такава. Новият конкурс е озаглавен "Сподели любима песен от сериал", като повече за него можете да прочетете от по-долните редове...

1. Каква е целта на конкурса?
Целта на този конкурс е колкото се може повече фенове на теленовелите да споделят с читателите ни коя е любимата им песен от даден сериал. От предишните конкурси разбрахме кои са любимите ви теленовели - това бяха "Трима братя, три сестри" и "Забраненият плод". Сега решихме да проучим кое е любимото ви интро от дадени такива.

2. Как да се запиша за участие?
За да се запишете в конкурса "Сподели любима песен от сериал" е нужно да споделите с нас коя е любимата ви интродукция, от кой сериал е и как се казвате (може да предоставите и псевдоним). Материалите си изпращайте на e-mail адреса ни seriali.bg@abv.bg .

3. Какви са сроковете за записване?
Сроковете за записване са следните:
 - изпращане на вашите материали: от 24-ти февруари (неделя) до 24-ти март (неделя);
 - обявяване на участниците: на 25-ти март (понеделник);
 - гласуване чрез анкета за най-харесвана песен: от 26-ти март (вторник) до 2-ри април (вторник);
 - обявяване на победителя: на 3-ти април (сряда);

4. Как ще бъде определен победителят?
Победителят в "Сподели любима песен от сериал" ще бъде определен чрез специална едноседмична анкета, в която ще бъдат предоставени всички участнции заедно с техните любими интродукции от сериалите.

5. Каква ще бъде наградата?
Наградата в "Сподели любима песен от сериал" ще бъде членство в блога, придружено с още една наградата, която засега обаче остава в тайна.

6. Какво да правя, ако някой участник е избрал песента, с която аз искам да участвам?
Ако някой от участниците, които са се записали преди вас са избрали песента, с която вие сте искали да участвате, ние ще ви отговорим, че тази песен вече участва в конкурса, а след това ще трябва да изберете друга песен, която да ни изпратите.

Пожелаваме успех на бъдещите участници!

2 коментара:

Анонимен каза...

Аз вече ви пратих писмо на пощата,дано да влезна в конкурса :)

Админ каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Всеки потребител проявил желание да участва, стига коректно да е попълнил материала си, е допуснат до конкурса.

Предоставено от Blogger.